- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.021
He o zaman hiç sıkma canını ilk denemede olmayabilir 3e kadar yolu var canım :)Evet canım bisey cıkmadı.
Insallah canim ya. Benide igneden sonra cagirmadi. Adet olursan gel dedi sadece.İns olmazsın tutmustur
Beni de hiç çağırmadı hiç bi doktor ama anlıyorum kendimi ben çatladı diye gerçi muayeneyle kanıtlansa daha iyi olurdu daBeni iğneden sonra daha cagırmadı doktorum,hani catladımı catlamadımı die sizi cagırdımı kızlar?
Benim catlamayan iki yumurtam var. Cok fazla büyümüş. Biri 34mm biri 45mm. Onlar agri yapiyor. Ve devamli agrilarim var hayatimi kisitliyor. Doktora gittim yine minoset verdi. Adete kadar devam eder dedi. Cektigimiz çile guzel haberlere gebe olsun inşallah.Ignenin ilk 10 gunu cok sancili oluyor zaten. Sonra hafifliyor insallah olur yaaaa.
Ya hamile kalsak acı dedigin nedir hepsini unuttuk bileBenim catlamayan iki yumurtam var. Cok fazla büyümüş. Biri 34mm biri 45mm. Onlar agri yapiyor. Ve devamli agrilarim var hayatimi kisitliyor. Doktora gittim yine minoset verdi. Adete kadar devam eder dedi. Cektigimiz çile guzel haberlere gebe olsun inşallah.sende umitsiz olma canim. Daha erken bence belli olmasi icin.
Senin yumurtalarin bayaa buyumus dr ne dedi yumurtan içinBenim catlamayan iki yumurtam var. Cok fazla büyümüş. Biri 34mm biri 45mm. Onlar agri yapiyor. Ve devamli agrilarim var hayatimi kisitliyor. Doktora gittim yine minoset verdi. Adete kadar devam eder dedi. Cektigimiz çile guzel haberlere gebe olsun inşallah.sende umitsiz olma canim. Daha erken bence belli olmasi icin.
Tatlim yumurta zaten miniminacik catladigi pek görünmez ki.Beni de hiç çağırmadı hiç bi doktor ama anlıyorum kendimi ben çatladı diye gerçi muayeneyle kanıtlansa daha iyi olurdu da
Ben doktorun kabahatli oldugunu düşünüyorum. Benim igne yapacağı günde 3 yumurtam cok büyüktü. Catlatma ignesi yapmayabilirdi. Ama o yapti ve biri catladi ikisi büyümeye devam etti. Simdide hayatimi mahvediyor. Yumurtalarin cok büyümüş dedi sadece çaplarını ölçtü. Agri kesici verdi. Adete kadar dayanmalisin dedi. Acil bir sekilde gittim zaten kendi de biraz sasirdi. Yani sonuç alamadim. Agri baslayinca hemen iciyorum minoset. Yoksa agridan duramiyorum..Senin yumurtalarin bayaa buyumus dr ne dedi yumurtan için
Genelde dr lar 20 mm ustundeki yumurtalara catlatma ignesi yapmiyorlar. Ozel mi hastaneBen doktorun kabahatli oldugunu düşünüyorum. Benim igne yapacağı günde 3 yumurtam cok büyüktü. Catlatma ignesi yapmayabilirdi. Ama o yapti ve biri catladi ikisi büyümeye devam etti. Simdide hayatimi mahvediyor. Yumurtalarin cok büyümüş dedi sadece çaplarını ölçtü. Agri kesici verdi. Adete kadar dayanmalisin dedi. Acil bir sekilde gittim zaten kendi de biraz sasirdi. Yani sonuç alamadim. Agri baslayinca hemen iciyorum minoset. Yoksa agridan duramiyorum..
Evet özel hastane. Doktor hatalı davrandı bence. Kimseden benim gibi agri olan duymadim. Herkes arada sirads agri cekiyor ben 7 gündür kivraniyorumGenelde dr lar 20 mm ustundeki yumurtalara catlatma ignesi yapmiyorlar. Ozel mi hastane
Ya bende asırı bas agrsıı oldu kasık agrısından cok anlamadımBen doktorun kabahatli oldugunu düşünüyorum. Benim igne yapacağı günde 3 yumurtam cok büyüktü. Catlatma ignesi yapmayabilirdi. Ama o yapti ve biri catladi ikisi büyümeye devam etti. Simdide hayatimi mahvediyor. Yumurtalarin cok büyümüş dedi sadece çaplarını ölçtü. Agri kesici verdi. Adete kadar dayanmalisin dedi. Acil bir sekilde gittim zaten kendi de biraz sasirdi. Yani sonuç alamadim. Agri baslayinca hemen iciyorum minoset. Yoksa agridan duramiyorum..
Benimki 21mm di yaptı igneyi canjmGenelde dr lar 20 mm ustundeki yumurtalara catlatma ignesi yapmiyorlar. Ozel mi hastane
20 21 25 e kadar normal sayiliyor. Ama evrem in 34 45 mm kadar ulasmis yaniYa bende asırı bas agrsıı oldu kasık agrısından cok anlamadım
Benimki 21mm di yaptı igneyi canjm
benim 26 mm diGenelde dr lar 20 mm ustundeki yumurtalara catlatma ignesi yapmiyorlar. Ozel mi hastane
Canim catlatma ignesi yaptigi gun asiri büyümüş dedi ama capini soylemedi. Catlamayan iki yumurtamin ölçüsü bunlwr. Sanciyi bunlar yapiyor.20 21 25 e kadar normal sayiliyor. Ama evrem in 34 45 mm kadar ulasmis yani
nasıl eminsin cnm hangi belirtiler oldu sendeValla canım bugün 11. Gün yapsam pozitif çıkacak biliyorum birkaç gün beklerim
Catlatma ignesi verdi mi 26 da 34...45 kiyaslanirsa cok buyuk degil.benim 26 mm di
Himm valla ben eskiden dr larin herseyi bildigini sanırdım. Ama artık oyle düşünmüyorum. Insallah bari hamile kalirsinda acilarina deger.Canim catlatma ignesi yaptigi gun asiri büyümüş dedi ama capini soylemedi. Catlamayan iki yumurtamin ölçüsü bunlwr. Sanciyi bunlar yapiyor.
evet 4 aralıkta oldum.hiç bi agrı sızı olmadı bende sizler gibi catladımı onada emin değilim ağrım olmayncaCatlatma ignesi verdi mi 26 da 34...45 kiyaslanirsa cok buyuk degil.
Genelde catladigini soyluyorlar.evet 4 aralıkta oldum.hiç bi agrı sızı olmadı bende sizler gibi catladımı onada emin değilim ağrım olmaynca