Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ignenin ilk 10 gunu cok sancili oluyor zaten. Sonra hafifliyor insallah olur yaaaa.
Benim catlamayan iki yumurtam var. Cok fazla büyümüş. Biri 34mm biri 45mm. Onlar agri yapiyor. Ve devamli agrilarim var hayatimi kisitliyor. Doktora gittim yine minoset verdi. Adete kadar devam eder dedi. Cektigimiz çile guzel haberlere gebe olsun inşallah. :KK66: sende umitsiz olma canim. Daha erken bence belli olmasi icin.

Benim catlamayan iki yumurtam var. Cok fazla büyümüş. Biri 34mm biri 45mm. Onlar agri yapiyor. Ve devamli agrilarim var hayatimi kisitliyor. Doktora gittim yine minoset verdi. Adete kadar devam eder dedi. Cektigimiz çile guzel haberlere gebe olsun inşallah. :KK66: sende umitsiz olma canim. Daha erken bence belli olmasi icin.
Ya hamile kalsak acı dedigin nedir hepsini unuttuk bile :KK54: umitsizlik degilde bende hicbir belirti kalmadi. Sadece akinti var.

Senin yumurtalarin bayaa buyumus dr ne dedi yumurtan için

Senin yumurtalarin bayaa buyumus dr ne dedi yumurtan için
Ben doktorun kabahatli oldugunu düşünüyorum. Benim igne yapacağı günde 3 yumurtam cok büyüktü. Catlatma ignesi yapmayabilirdi. Ama o yapti ve biri catladi ikisi büyümeye devam etti. Simdide hayatimi mahvediyor. Yumurtalarin cok büyümüş dedi sadece çaplarını ölçtü. Agri kesici verdi. Adete kadar dayanmalisin dedi. Acil bir sekilde gittim zaten kendi de biraz sasirdi. Yani sonuç alamadim. Agri baslayinca hemen iciyorum minoset. Yoksa agridan duramiyorum..

Ben doktorun kabahatli oldugunu düşünüyorum. Benim igne yapacağı günde 3 yumurtam cok büyüktü. Catlatma ignesi yapmayabilirdi. Ama o yapti ve biri catladi ikisi büyümeye devam etti. Simdide hayatimi mahvediyor. Yumurtalarin cok büyümüş dedi sadece çaplarını ölçtü. Agri kesici verdi. Adete kadar dayanmalisin dedi. Acil bir sekilde gittim zaten kendi de biraz sasirdi. Yani sonuç alamadim. Agri baslayinca hemen iciyorum minoset. Yoksa agridan duramiyorum..
Genelde dr lar 20 mm ustundeki yumurtalara catlatma ignesi yapmiyorlar. Ozel mi hastane

Ya bende asırı bas agrsıı oldu kasık agrısından cok anlamadım
Genelde dr lar 20 mm ustundeki yumurtalara catlatma ignesi yapmiyorlar. Ozel mi hastane
Benimki 21mm di yaptı igneyi canjm

Kızlar aslan penceside yumurtaları asırı gelistirio deneyin derim bu ay yine yapacam bakalım ins bu sefer tutar ben 2kere onla hamile kaldım dusuk oldu ama olsun

Canim catlatma ignesi yaptigi gun asiri büyümüş dedi ama capini soylemedi. Catlamayan iki yumurtamin ölçüsü bunlwr. Sanciyi bunlar yapiyor.
Himm valla ben eskiden dr larin herseyi bildigini sanırdım. Ama artık oyle düşünmüyorum. Insallah bari hamile kalirsinda acilarina deger.

X