- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #2.001
Kaçında olmuştun sen iğne canımErken gebelik testinde sonucum negatif cikti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçında olmuştun sen iğne canımErken gebelik testinde sonucum negatif cikti.
1 aralik 16 gun oldu.Kaçında olmuştun sen iğne canım
Canim ya insallah onumuzdeki ay olur. Kacinci denemendi.BENimde malesef bu ay olmadı ignede işe yaramadı adet oldum bugun
İlk denememdi kac ay oluyor catlatma ignesiCanim ya insallah onumuzdeki ay olur. Kacinci denemendi.
Benim kuzenimin 3. De olmustu belli olmuyor ki. Benimde erken gebelik testim negatif cikti. Esim guvenme diyip duruyor. Kesin sonuclar vermez diyor.İlk denememdi kac ay oluyor catlatma ignesi
Ne gibi kürlerBu ay daha cok kürlere ağırlık verecem bakalım ins
Belki idrara geçmemiştir adetin geçince kan verirsin inşallah vardır1 aralik 16 gun oldu.
Genelde 3 ay diyor doktorlar hsg çektirdiniz miİlk denememdi kac ay oluyor catlatma ignesi
Bende bu ay da yaptırayım olmazsa bırakayım diorum..incir ,incir havuç ,sogan suyu,bal çörekotu tarçın bunlar canımNe gibi kürler
Ignenin ilk 10 gunu cok sancili oluyor zaten. Sonra hafifliyor insallah olur yaaaa.Benimde 9.gunum. zaten 1 haftadir ölüyorum ağrılardan. Beklemekte yetiyor üstüne. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz.
Cektirdim.Genelde 3 ay diyor doktorlar hsg çektirdiniz mi
Bende 2 aralıkda olmustum igne,zaten genelde 14 gun sonra adet olunuo sen olmadıysan vardır gebelik1 aralik 16 gun oldu.
O zaman hiç sıkma canını olur Allah’ın izniyleCektirdim.
Evet canım bisey cıkmadı.Genelde 3 ay diyor doktorlar hsg çektirdiniz mi
Himm bende eger yarin regl olursam bir daha ki ay a yine catlatma ignesi yaptircam yine olmazsa aşılama yine olmazsa birakicam.Bende bu ay da yaptırayım olmazsa bırakayım diorum..incir ,incir havuç ,sogan suyu,bal çörekotu tarçın bunlar canım
İns olmazsın tutmusturHimm bende eger yarin regl olursam bir daha ki ay a yine catlatma ignesi yaptircam yine olmazsa aşılama yine olmazsa birakicam.