Aşılama Çatlatma iğnesi kullananlar?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatli.cadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
542
1
43
merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi olanlar iğne kalçadanmı yoksa göbekdenmi yapıldı yardım edermisiniz!benimkini kalçadan yapmışlardı acaba bu yüzdenmi işe yaramadı?

Kalçadan yapılıyor canım. Göbekten yapılan yumurtlama iğnesinin bir çeşidi.

çok saol cnm bende şüpheye düşmüştüm...eee bu ayda bebek olmadığını öğrenince insan suç atacak bişeyler arıyo:)

Canım benim çatlatma iğnem 23 nisanda yapıldı koldan ama tutmadı hamile kalamadım...Çatlatma iğnesinede pek güvenmiyorum.Doktorum iğneyi vurunca yine üctet aldı benden...

Canım benim çatlatma iğnem 23 nisanda yapıldı koldan ama tutmadı hamile kalamadım...Çatlatma iğnesinede pek güvenmiyorum.Doktorum iğneyi vurunca yine üctet aldı benden...

hepsi ayrı yöntem uyguluyolar canım ya benimki çatlatma iğnesini vurmaya para almıyo ama iğneyi ssk karşılamadığı için ben eczaneden alıyorum 75 ytl benimde tutmadı bu ay bakalım kısmet 2.aya:)

canım ben 3 defa yaptırdım 3 üde kalçadan oldu dr.um öyle söyledi ama koldan olduğunu ilk defa duydum bu arada burda da buldum seni :))

catlatma ignesini bes defa oldum ama kalcadan Turkiye'de de olduklarim oldu fransada da ama koldan yapildigini hic duymadim.Yumurtlama ignesi hem koldan hem gobekten yapilabiliyor ama ben koldan olmayi tercih ettim hep.

çatlatma iğnesi kalçadan yapılır canım.
yumurta iğnsi göebekten yapılıyor.

Benim kullandığım çatlatma iğneside ovitrelle ydi.Bu iğne yanlış hatırlamıyorsam 80 milyo civarındaydı biz bunu hastaneden rapor çıkartarak aldık eczaneden.Sadece yüzde onbeşini ödedik,biz emekli sandığıyız....Ama dediğim gibi vurunca ücret aldı yine....

Benim kullandığım çatlatma iğneside ovitrelle ydi.Bu iğne yanlış hatırlamıyorsam 80 milyo civarındaydı biz bunu hastaneden rapor çıkartarak aldık eczaneden.Sadece yüzde onbeşini ödedik,biz emekli sandığıyız....Ama dediğim gibi vurunca ücret aldı yine....

töbe töbe dr larda işi paraya döktü iyice ben dr la şimdi konuştum preglın mi ne varmış o ucuzmuş zor bulunuyormuş ama bulursam ii olurmuş bende buldum:) baktım olmuyo rapor çıkartırım

canım merhaba ben geldim bugün adet oldum maalesef benimde tutmadı

bu arada çatlatma iğnesi olarak bende preglyn vuruluyorum bulunması biraz zor ama buluyorum. ovitrelle de aynı ama o biraz pahalı diğerine göre

canım merhaba ben geldim bugün adet oldum maalesef benimde tutmadı

bu arada çatlatma iğnesi olarak bende preglyn vuruluyorum bulunması biraz zor ama buluyorum. ovitrelle de aynı ama o biraz pahalı diğerine göre

hoş geldin şekerim:) özledim seni ama bide güzel haber verseydin dahada ii olacaktı hayırlısı neyse önümüzdeki aya inşallah benimde yakın arkadaşlarımdan bitanesi sabah doğuma alınmış:) ama normalde 1 ayı vardı:KK43: aman hayırlısı çok heyecanlıyım valla onlardan haber bekliyorum

canım hadi hayırlısı sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah allah

valla bende biraz yıkıldım ama önümüzdeki maçlara bakıcaz artık 1-0 mağlubuz şuan :)

X