Ay belli olmadımıcnm kan tahlili istedi oda cikmadi yarina kaldi sonuclar telime gelecek isteee
cem beta hoch 0 5 arası benim.3.79 suan ve doktor göstermedim yetişmedi sizce var.mi bence yokAy belli olmadımı
Ben çok bilmiyorum Yanlış bilgilendirmeyim netten bi bakcem beta hoch 0 5 arası benim.3.79 suan ve doktor göstermedim yetişmedi sizce var.mi bence yok
Canım naptınbugun 1hafta oldu
cem doktor yok dediCanım naptın
Cokuzgunumyaacem doktor yok dedi
ya canım benim üzülme lütfenn önümüzdeki ay olır inşallah bak bende de çıkmadı adet olmayı bekliyorumCokuzgunumyaa
gecdollenme yuznden adetinde geciktiya canım benim üzülme lütfenn önümüzdeki ay olır inşallah bak bende de çıkmadı adet olmayı bekliyorum
Senin kaç günüydü iğneningecdollenme yuznden adetinde gecikti
1hafta olduSenin kaç günüydü iğnenin
Ama daha erken değilmi henüz yokmdenmez1hafta oldu
anlamadim bende kandegeeime gore yokdedi banada erken geldiAma daha erken değilmi henüz yokmdenmez
Eğerki iğne olalı 1 hafta olduysa çıkması imkansız e canım niye bu kadar etken yaptınki az daha bekleanlamadim bende kandegeeime gore yokdedi banada erken geldi
ya ben istemedim ben çatlayıp catlamsigini öğrenmek iicn doktor kontrole çAğırdı ben hamileleik olursa nezmana belli olirdedim gel simdi bakalim olurdedi banaEğerki iğne olalı 1 hafta olduysa çıkması imkansız e canım niye bu kadar etken yaptınki az daha bekle
Bence erken cnm bekle 12.günden sonra baktır tekrarya ben istemedim ben çatlayıp catlamsigini öğrenmek iicn doktor kontrole çAğırdı ben hamileleik olursa nezmana belli olirdedim gel simdi bakalim olurdedi bana
Ama doktor arada değer artar va demedi çok umutsuz konustu artma ihtimali yokmu adetine daha 1haftavarBence erken cnm bekle 12.günden sonra baktır tekrar
Rabbim hepinize yardım etsin inşallah mucizeleriniz yerleşmiştir.Bence erken cnm bekle 12.günden sonra baktır tekrar
Doktor ne dediyse doğrudur ama benim anlamadığım nokta iğne olalı 1 hafta olmuşken nasıl net konuşabiliyorAma doktor arada değer artar va demedi çok umutsuz konustu artma ihtimali yokmu adetine daha 1haftavar
ben şimdi sunu anladim eğer beta 5uzeri olsa ihtimal görecekti suan degerdusuk igneetksii geçtikçe degerdahda dusecek ondan benceDoktor ne dediyse doğrudur ama benim anlamadığım nokta iğne olalı 1 hafta olmuşken nasıl net konuşabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?