Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır henüz bilmiyorum 12.günüm iğneden sonraHamile kaldinmi sen. Ben kullandim daha 7. Gunum beklemedeyim idrara cikma siklasiyor
Bncedr bi yap testHayır henüz bilmiyorum 12.günüm iğneden sonra
Doktorum bna 11.gun yap dedi amaIgneden 14 ila 18 gun arasi test yapılması lazım
Hiç belirtim yok amaBaya olmus sabah bi test yap cikabilir
Kacinci gunun asilamadan sonra ?Hiç belirtim yok ama![]()
Çatlatma iğnesi kullandım ben aşılama değil 12.günüm cnm Dr. 1 Kasım da test yapacağımı söylediKacinci gunun asilamadan sonra ?
Hiç belirti yok amaaa, sadece iğneyi yaptıktan sonra 3 gün faln kasık ağrısı olmuştu.Herkeste ayni belirti olmuyor
Cok afedersin kuzum olsun insallah guzel hber alirsinÇatlatma iğnesi kullandım ben aşılama değil 12.günüm cnm Dr. 1 Kasım da test yapacağımı söyledi
İnşallahCok afedersin kuzum olsun insallah guzel hber alirsin![]()
En iyi sonucu dedigim vakit alirsin canm ama yine sen bilirsinDoktorum bna 11.gun yap dedi ama![]()
Anladim kuzum ts edermEn iyi sonucu dedigim vakit alirsin canm ama yine sen bilirsin
Rica ederim bende 2 kere o igneyi kullandim klomenle birlikteAnladim kuzum ts ederm![]()
Cok skntili bi surec bn 30 kadar zor bekledim zaten 6 8 de adet gozukuo ölurum herhalde o gune kadarRica ederim bende 2 kere o igneyi kullandim klomenle birlikte