ya canimsin benim inanki cok uzuldum allah daha kotu dertler vermesin. ha bide sana bisey sorcam seninde mi kistlerin var? bu kistleri aldira bilyomusun? ben turkiyede gorundum gecen sene bana alabiliriz dedi ama burda alamayiz dyolar? bisey anladiysam arap olyim
02.02.2010 tarihinde bana da çatlatma iğnesi yapıldı.Klomen kullanmıştım.
ığneden sonra sol kasığımda ağrılar meydana geldi ve 1 hafta boyunca devam etti.
2 gün öncesine kadar şiddetliydi ama şuan kesildi sadece sol bacağıma bi ağrı vuruyor gibi.
Bugün kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama ilk sayfadan bu yana okuduklarım umudumu kesmeme sebep oldu.
Benzer belirtiler yaşayan arkadaşlar,hep üzülmüş. :gitme:
Beklemeli miyim test için şimdi emin olamadım.
Grip oldum ilaç da kullanmam gerekiyor zaten grip için doktora gideceğim kan testi yaptırmalı mıyım sizce?
02.02.2010 tarihinde bana da çatlatma iğnesi yapıldı.Klomen kullanmıştım.
İğneden sonra sol kasığımda ağrılar meydana geldi ve 1 hafta boyunca devam etti.
2 gün öncesine kadar şiddetliydi ama şuan kesildi sadece sol bacağıma bi ağrı vuruyor gibi.
Bugün kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama ilk sayfadan bu yana okuduklarım umudumu kesmeme sebep oldu.
Benzer belirtiler yaşayan arkadaşlar,hep üzülmüş. :gitme:
Beklemeli miyim test için şimdi emin olamadım.
Grip oldum ilaç da kullanmam gerekiyor zaten grip için doktora gideceğim kan testi yaptırmalı mıyım sizce?
ZAMBAK2009 ve AKASIA arkadaslarim pes etmek yok yeni bi ay yeni bi umutt beklicez ve görecez olumunekankayizsmile haberdar edelim sürekli birbirimizi gelismelerden :teselli:
kizlar bugun benim doktoru aradim randevu almak icin bana ne derse begenirsiniz"gelmenize gerek yok " bana 2 ay sonraya randevu verdi. fena sekilde morelim bozuldu! :umursamaz: 2 ay bosuna mi gececek simdi ben ne yapcma ya. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?