kızlar canınızı sıkmak yok ya olacak ya olacak eninde sonunda onun için kalbinizi ferah tutun herkes tedavi bile görmeden kalıyor biz tedavi görüyoruz. bizim imkanlarımız daha fazla olur inşallah. bende 13 şubatta iğne oldum. ama tutmayacak gibime geliyor çünkü ne yaparsam yapım akıp gidiyor hemen,acaba tüplerimizmi kapalı yada ne bilim gereken yüksekliğimi bilmiyoruz anlamadım gitti
bence ayin 16 sinda yaptir cunku tam igneden 14 gun sonra dogru sonuc cikyo.
in$allah sen hamile kalirsin:Saruboceq: belirtiler herkeste farklilik yaratiyor ama yazinda okudugum tüm belirtileri bende yasamistim :çok üzgünüm: bacagima giren agrilar kasigimdaki batmalar kendimi $i$ hissetmem uykumun cok gelmesi vs hep hamilelik belirtilerini düsündürdün bana ama degilmis :çok üzgünüm: maalesef tutmadi bende umarim guzel haberlerini aliriz sonucu bildirmeyi unutma olumunekankayizsmile
yok canim guveniyorum ama 2 ay bana uzun gelince acaba dedim yanii. ha bide benim hala goguslerim kasiklarim agriyo, bulantim var ignenin etkisi mi gecmedi anlamadim ki.
1 şubat pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum ilk kez ve sonuçççç HAMİLEYİMMMMMMM kızlarr 11 şubat perşembe günü kan testi yapıldı ve sonuç pozitif 6.49 çıktı doktorum bu değerlere göre hamilesin dedi ama 18 şubat perşembe günü gel testi tekrarlayalım dedi ultrosonla baktı göremedi yeni oluşuyo galiba dedi görünmemesi normal dedi folik asit verdi hergün bi tane iç dedi ve bebeğin rahme tutunsun dedi bnde her gün bi tane içiyorum arkadaşlar ama çok heycanlıyım herşey perşembe günü belli olucak tekrar test yapıcak hamilemiyim yoksa değil miyim...
1 şubat pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum ilk kez ve sonuçççç HAMİLEYİMMMMMMM kızlarr 11 şubat perşembe günü kan testi yapıldı ve sonuç pozitif 6.49 çıktı doktorum bu değerlere göre hamilesin dedi ama 18 şubat perşembe günü gel testi tekrarlayalım dedi ultrosonla baktı göremedi yeni oluşuyo galiba dedi görünmemesi normal dedi folik asit verdi hergün bi tane iç dedi ve bebeğin rahme tutunsun dedi bnde her gün bi tane içiyorum arkadaşlar ama çok heycanlıyım herşey perşembe günü belli olucak tekrar test yapıcak hamilemiyim yoksa değil miyim...
slm bayanlar buraya daha öncede yazmistim cogunuzda kistmi var bende pko oldugumu 2 ay kadar oldu ögreneli benim bir oglum var ama ogluma hamileykende varmiydi bilmiyorum ben normal yoldan cok sükür hamile kalabiliyorum ama benim bebeklerim karnimda öldüler (tam 5 kere )kan sekerim yüksek oldugu icinmis bu simdi seker ilaci medformin kullniyorum iki ay sonra catlatma ignesi olucam bu igne nerden vuruluyor? benim durumumda olan varmi? yardim edip bilgilendirirseniz sevinirim allah hepimizin yardimcisi olsun ins
slm bayanlar buraya daha öncede yazmistim cogunuzda kistmi var bende pko oldugumu 2 ay kadar oldu ögreneli benim bir oglum var ama ogluma hamileykende varmiydi bilmiyorum ben normal yoldan cok sükür hamile kalabiliyorum ama benim bebeklerim karnimda öldüler (tam 5 kere )kan sekerim yüksek oldugu icinmis bu simdi seker ilaci medformin kullniyorum iki ay sonra catlatma ignesi olucam bu igne nerden vuruluyor? benim durumumda olan varmi? yardim edip bilgilendirirseniz sevinirim allah hepimizin yardimcisi olsun ins
hayırlı olsunseni tebrik ediyorum darısı bize inşallah demekki tedavi işe yarıyor kızlar sitrese girmeyelim baby belirtilerini bizim için yazarsan iyi olur bende 13 şubatta iğne oldumopuyorumnanaktan
Kutlarim canim vereliniortak ayni dönemlerde catlatma ignesi vurulmu$tuk.. aramizda bikac gun fark vardi.. ben hamile kalamadim bu ay reglimin 3. gunu bugun ve tekrar igne yapilacam bu ayy mafoldumben darisi ba$imiza insallah..tekrar tebrikler:içelim:
saol canım benim ama bnde cumartesi günü regl oldım iki buçuk gün sürdü sanırım üstüne gördüm diye tahmin ediyorum yarın doktora gidicez perşembe gel testi tekrarlayalım demişti bana yarın kesinlik kazanacak işte 11 şubatta yaptığında teste 6.49 çıktı doktor bu değerlere göre hamilesin dedi ama 18 şubatta tekrarlayalım testi dedi çatlatma iğnesi olmuştum ya belki onun etkisiyle çıkmış olabilir dedi gebelik varsa hcg hormonun artar dedi bakalım inşallah gerçekten hamileyimdir lütfen dua edin benim için...
canım sende bi kan testi yaptırsana belki sende hamilesindir ve üstüne görüyorsundur hemen umutsuzluga kapılma yarın inşallah hayırlı haberlerimi yazarım sizlere rabbim herkese nasip etsin....:Saruboceq:
bence hamilesin dualarimiz seninle insallah hamilesin.
saol canım benim ama bnde cumartesi günü regl oldım iki buçuk gün sürdü sanırım üstüne gördüm diye tahmin ediyorum yarın doktora gidicez perşembe gel testi tekrarlayalım demişti bana yarın kesinlik kazanacak işte 11 şubatta yaptığında teste 6.49 çıktı doktor bu değerlere göre hamilesin dedi ama 18 şubatta tekrarlayalım testi dedi çatlatma iğnesi olmuştum ya belki onun etkisiyle çıkmış olabilir dedi gebelik varsa hcg hormonun artar dedi bakalım inşallah gerçekten hamileyimdir lütfen dua edin benim için...
canım sende bi kan testi yaptırsana belki sende hamilesindir ve üstüne görüyorsundur hemen umutsuzluga kapılma yarın inşallah hayırlı haberlerimi yazarım sizlere rabbim herkese nasip etsin....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?