akasia arkadasim hala agrilarin varmi baska ne belirtilerin var bende sadece kasik agrisi var yaa sanki olmadi bu ay:gitme:
canım kasık ağrısı bende de var ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akasia arkadasim hala agrilarin varmi baska ne belirtilerin var bende sadece kasik agrisi var yaa sanki olmadi bu ay:gitme:
daha önce hic kanda gebelik testi yapmadim ben canim bilmiyorumkismile degerleri yorumliyamicam ama bazi yerlerde okudugumda 5 i gecerse gebeliktir deniyordu insallah hamilesin ki bence öylesin :kedi:ya kizlar testin sonucunu aldim ama bisey anlamadim. progesteron 8, 57 yazyo ne demek bilen varsa yazsin lutfen ne olur olucem simdi sikintidan
merhaba.. aramiza ho$geldin burasi catlatma igneleriyle sonuc bekleyenler le dolubilmiyorumkismile umarim gelecek ay guzel sonuclar alirsinolumunekankayizsmile bende bu ayin 12 sini bekliyorum test yapilacak eyvahedigeldismile ignelerin fiyatini bilmiyorum ben yurtdisinda yasiyorum ama anladigim kadariyla türkiyede daha pahali
hoş bulduk canım inşallah hayırlı haberlerini alıriz![]()
bakalim artik kismet belim agriyor suanda sanirsam olmicak bu ay gebelik felan:umursamaz:
dun internette arastirmadigim yer kalamdi kafayi yicem bana degeri dusuk gelince dedim heralde olmadi bende oturdum agladim gece yatamadim sikintidan. doktorumu aricam ve soracam neymis bakalim su progesterone 8,57.
:çok üzgünüm:
progesteron değeri çatlama olup olmadığını gösterir. ben 2 ay önce yaptırmıştım adetin 21. günü 20,3 cıkmıştı ... doktor cok güsel dedi artık bekleyip görecez ama olmadı ... hiç takılma..sana diyorum ama kendim.. günleri sayıyorum.şimdi gögüüslerim cok acıyo. sol kasığım berbat agrıyo. belim bacaklarım anlıcanız tüm uzuvlarım agrıyor. ama iğneden kaynaklanıyordur. ilk kez kullandım çünkü.. doktor 28. gün kan testi yaptır dedi bakalım. offf olmayacak diye cok korkuyorum. sıkıldım artıık.. birlikte olmak bile artık bi görev gb olmaya başladı.. kusura bakmayın cok uzun yazdım..
ayni dertlerden muzdaripiz :sinifsinif: ister istemez akla takiliyor artik takmicam dedigin anlarda daha bi fazla giriyor aklina bebek insanin... umarim belirtilerin gebeligine isarettir..
bende yarin yazarim sonuclari kan testinin:Saruboceq:
:çok üzgünüm:
progesteron değeri çatlama olup olmadığını gösterir. ben 2 ay önce yaptırmıştım adetin 21. günü 20,3 cıkmıştı ... doktor cok güsel dedi artık bekleyip görecez ama olmadı ... hiç takılma..sana diyorum ama kendim.. günleri sayıyorum.şimdi gögüüslerim cok acıyo. sol kasığım berbat agrıyo. belim bacaklarım anlıcanız tüm uzuvlarım agrıyor. ama iğneden kaynaklanıyordur. ilk kez kullandım çünkü.. doktor 28. gün kan testi yaptır dedi bakalım. offf olmayacak diye cok korkuyorum. sıkıldım artıık.. birlikte olmak bile artık bi görev gb olmaya başladı.. kusura bakmayın cok uzun yazdım..
sen ne yaptin canim bugun mu kan testin? hadi insallah iyi haberlerle gel. eyvahedigeldismile
yaptirdim bikac saat once kan testini canim aksama dogru arayip haber vericekler eyvahedigeldismile cok endiseliyim ama umudum pek yokkk mafoldumben hamilelik bende imkansiz gibi sanki hic anne olamicammm :çok üzgünüm: sonuclari yazarimm negatif olucak nede olsa:a015:
Kizlarr sonuc icin aradilar ve kocaman bi negatiffffffffffff mafoldumben artik iyice KISIR oldugumun farkindayimmm benneyaptımki anne olabilecegimi hic sanmiyorumm yaa offf tutamiyorum gözyaslarimii Allahimm bu yolda ben ve benim gibilerin kucaklarini bos koyma :Saruboceq: okadar da umutluydumm insallah igneyi yaptiracak diger bayanlarda tutarr hoscakalinnn
canım okadar umutsuz olma ben geçen sene 3 ay tedavi oldum olmadı.bu ay yine klomen içtim yarın kontrolüm var duruma göre çatlatma iğnesi vericek.içimdeki his olmayacağını söylüyor.artık yoruldum çocuk düsünmekten.ne olursa olsun.allah bana bitane evlat verdi çok şükür 5 yaşında kızım var. sen ne kadardır korunmuyorsun?yeni başladıysan bu kadar çabuk ümitsizliğe kapılma.:çok üzgünüm::teselli:
Kizlarr sonuc icin aradilar ve kocaman bi negatiffffffffffff mafoldumben artik iyice KISIR oldugumun farkindayimmm benneyaptımki anne olabilecegimi hic sanmiyorumm yaa offf tutamiyorum gözyaslarimii Allahimm bu yolda ben ve benim gibilerin kucaklarini bos koyma :Saruboceq: okadar da umutluydumm insallah igneyi yaptiracak diger bayanlarda tutarr hoscakalinnn