Bende ayniydim ama sonuc degişmicekki varsa var yoksa yok iyice boş hayallere kapilmaktansa hayal kirikligi yasamaktansa ve en azindan varsada o stresten cikip mutlu olmaya bakarsin bence yap daha fazla uzatma sonucta 14.günumuz ve varsada en azindan silik cikar cizgiKorkuyorum sonuçtan 8 sinde adet günüm zaten böylede paranoyak olurum
Üzülme desemde elimizde olmuyo biliyorum ama napalım vardır bi zamanı bende çok olumsuz düşünen biriyim ama birazda pozitif düşünelim moralimizi bozmayalım oda etkiler İnşALLAH hayırlı zamanda verir RABBİM...Amin insAllah... benimde umudum yoktu aslinda dilde ve beyinde umut yok ihtimal veremiyorum bu ayda hamile kalamicam diyo ama gonul her defasinda icten ice umit ediyo ne kadarda dilde umit etmedigini soylesede ondan ister istemez uzuluyoruz..Yok adet gunume daha 10 gun falan var canmm... bende 15.gün yaparim diye dusunuyodum hep ama sonra son dkk karar verdim sabah yaptim ne gerek var 1 gun sonra yapmaya yarin kadar yine heycan yapip umitlenmeye eger varsa en azindan silik cikar diye amaa nerdee..
Aynen elimizde degilki ister istemez uzuluyoruzÜzülme desemde elimizde olmuyo biliyorum ama napalım vardır bi zamanı bende çok olumsuz düşünen biriyim ama birazda pozitif düşünelim moralimizi bozmayalım oda etkiler İnşALLAH hayırlı zamanda verir RABBİM...
Hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAHAynen elimizde degilki ister istemez uzuluyoruzbenim bi yanim olumsuz düşunuyo ama bi yanimda hic Allahtan umit kesmedigi icin cok umitleniyorum.. bazi zamanlar oluyoki hic dusunmuyorum zamana birakiyorum ama yine olmuyo hersey nasip kismet zamani artik ne zamansa ozaman gelir yoksa istedigimiz kadar sevincli veya stresli olalim hepsi boş hangi ayda olacagi varsa olur ondada hicbirsey engel olamaz oluşumuna Allah izin vermedikten sonra.... Amin insAllah Sen ne zamandir dusunuyorsun canim
Amin insAllahHakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH
Ben 5 aylık evliyim başta düşünmüyordum ama korunmuyorduk da Adet düzensizliği için gittim testler yapıldı prolaktin filan yüksek çıktı doktor bebek istiyor musunuz dedi o an evet dedim tedavi başlayalım dedi böyle oldu
Yok yapmadı VALLA bu sefer gidince söyliycem zaten o düşmeden gebelik oluşmuyormuşAmin insAllahHee iyii doktor hemen başlatmis sana normalde 1 sene bekletiyolar.. neyse daha yenisin insAllah olur hemen canimm... benimde prolaktinim yuksek cikmisti dostinex diye bi ilac verdi daha sonra tahlil yaptirmadi bile acaba dustumu dusmedimi prolaktinim sende tekrar tahlil yaptirdimi prolaktininin düşüp dusmedigini kontrol etmek icin ?
Yok yapamadım bi cesaretsizlik geldi üstüme adet olucam gibi hissediyorum o yüzden yapasım yok bır türlüYaptinizmi testi ?
Iste ondan bende tekrardan tahlil istememesini garipsemistim ya prolaktinim düšmediyse hamile kalamam diye ama nebilim istemedi bende birsey demedim.. soylemeyede cekiniyorum simdi yanlis anlasilir "benim işimi benden daha iyimi bilecen işimemi karişiyosun" gibisinden ondan sormuyorum sen sorarsan haber et banada canimmYok yapmadı VALLA bu sefer gidince söyliycem zaten o düşmeden gebelik oluşmuyormuş
Adet kanini beklemedik bi anda gorursen daha cok uzulursun canim ondan en azindan gebelik testine negatif olma ihtimalini kendini hazirlamis olursun eger negatif cikarsa artik adet kanini gorsende pek uzulmezsin cunku kendini gelecegine hazirlamis olursun o yuzden yapta bu stresten kurtar kendini..Yok yapamadım bi cesaretsizlik geldi üstüme adet olucam gibi hissediyorum o yüzden yapasım yok bır türlü
Sormamız lazım aslında bizde suç tamam haber ederimIste ondan bende tekrardan tahlil istememesini garipsemistim ya prolaktinim düšmediyse hamile kalamam diye ama nebilim istemedi bende birsey demedim.. soylemeyede cekiniyorum simdi yanlis anlasilir "benim işimi benden daha iyimi bilecen işimemi karişiyosun" gibisinden ondan sormuyorum sen sorarsan haber et banada canimm
Aynen,, saol canimmSormamız lazım aslında bizde suç tamam haber ederim
yaptım şimdi belli belirsiz çizgi var. Doktorumu aradım progestan yazdı onu alıp kullanmamı yarın kontrole gıtmemı söyledı.Adet kanini beklemedik bi anda gorursen daha cok uzulursun canim ondan en azindan gebelik testine negatif olma ihtimalini kendini hazirlamis olursun eger negatif cikarsa artik adet kanini gorsende pek uzulmezsin cunku kendini gelecegine hazirlamis olursun o yuzden yapta bu stresten kurtar kendini..
Hee iyi hadi insAllah vardir senin ozaman, bende silik falan hic cizgi yoktu senin yine silik varsa vardir ozaman insAllah yeni oldugu icin siliktir canimm..yaptım şimdi belli belirsiz çizgi var. Doktorumu aradım progestan yazdı onu alıp kullanmamı yarın kontrole gıtmemı söyledı.
3 senedir didiniyoruz kısmetimizde vardır inş. Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin. Eğer olumlu olur ise detaylıca yazacağım nasıl bir yol izlediğimi belki ufacık bir faydam olur.Hee iyi hadi insAllah vardir senin ozaman, bende silik falan hic cizgi yoktu senin yine silik varsa vardir ozaman insAllah yeni oldugu icin siliktir canimm..
Senin kaçıncı günün du acaba... progesteron hamileysen Bebek tutunsun diye veriliyoryaptım şimdi belli belirsiz çizgi var. Doktorumu aradım progestan yazdı onu alıp kullanmamı yarın kontrole gıtmemı söyledı.
14. Gün bugün tamSenin kaçıncı günün du acaba... progesteron hamileysen Bebek tutunsun diye veriliyor
Ay ne guzel hayirli saglikli bir evladin olsun inşallah darisi basimiza Benim 11. Gun erken gebelik testi silik çıktı ıgnenin etkisi herhalde adet olacakmış gibi hissediyorum14. Gün bugün tam
İnş canım benim seninde. Bu çizgi yanıltıcıda olabilir şuan her şey belirsiz. Doktorum evde yapılan gebelık testınde silik çıkabilir henüz çok erken dedi yarın bakıcak bakalım . Nisan ayında bebeğimin kalbi durdu. KorkuyorumAy ne guzel hayirli saglikli bir evladin olsun inşallah darisi basimiza Benim 11. Gun erken gebelik testi silik çıktı ıgnenin etkisi herhalde adet olacakmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?