İnş. Dua edeyim sizede. 1-2 gün daha beklerim gibi duruyor bu korkuyla yaparsanız yazın banada. Pazartesi 14. Gün olucak benim.Yaa İnşALLAH gerçek olur hepimiz için güzel olur İnşALLAH
Aynı benimde öyle işte bakalım bende bekliyorum korkuyorum açıkçasıİnş. Dua edeyim sizede. 1-2 gün daha beklerim gibi duruyor bu korkuyla yaparsanız yazın banada. Pazartesi 14. Gün olucak benim.
evet var bir çizgi belli oluyor pembe pembe bence kan vermelisinBekledikce dahadami belirginleşiyor acaba yaaa....
Bugün daha 11. Günüm 14unu beklemem lazım tabi adet olmazsan ama kasık ağrım var her an adet olabilirim.evet var bir çizgi belli oluyor pembe pembe bence kan vermelisin
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.11.GÜN İĞNE ETKİSİ OLABİLİR.Bugün daha 11. Günüm 14unu beklemem lazım tabi adet olmazsan ama kasık ağrım var her an adet olabilirim.
Test yaptın mı ?Benimde bugün 13.günümdü bekliyorum korkuyorum da test yapmaya napsam bilmiyorum
Bekledikce iyice umitleniyoruz sonra iyice hayal kirikligi yašiyoruz bare bi an once yap ta ikilemde kalmaktan kurtul..Aynı benimde öyle işte bakalım bende bekliyorum korkuyorum
Yaptinizmi testi ?İnş. Dua edeyim sizede. 1-2 gün daha beklerim gibi duruyor bu korkuyla yaparsanız yazın banada. Pazartesi 14. Gün olucak benim.
Yaa İnşALLAH gerçek olur hepimiz için güzel olur İnşALLAH
Femara ve çatlatma iğnesi oldum bugün 14 gün 2 3 gündür elim ayağım titriyor Bi anda sizdede böyle oluyor muYaptinizmi testi ?
Yok yapmadım korkuyorumTest yaptın mı ?
Bende ayni seningibiydim sonra dusundum gun gectikce bu sefer belki hamileyimdir diye umitleniyorum iyice hayal kirikligi yaşamim sonra diye sabahtan testi yaptim ve negatif malesef bu ayda nasip olmadiYok yapmadım korkuyorum
Bende femara ve catlatma ignesi oldum benimde bugun 14.günüm sabah idrar testi yaptim malesef negatif ciktiFemara ve çatlatma iğnesi oldum bugün 14 gün 2 3 gündür elim ayağım titriyor Bi anda sizdede böyle oluyor mu
Yaa üzüldüm hayırlısı olsun İnşALLAH benim çok umudum yok ama bi gün daha bekliyorum Adet oldunuz muBende ayni seningibiydim sonra dusundum gun gectikce bu sefer belki hamileyimdir diye umitleniyorum iyice hayal kirikligi yaşamim sonra diye sabahtan testi yaptim ve negatif malesef bu ayda nasip olmadibugun benimde 14.günümdü pozitif olsaydi cikardi bence ondan iyikide daha fazla bekleyip iyice umit baglamadim ve teste negatifi gormeyi tercih ederip birden beklemedik anda adet kanini gormektense... simdi adet kanimi gormye en azindan az da olsa kendimi hazir hissetmiş olurum
Korkuyorum sonuçtan 8 sinde adet günüm zaten böylede paranoyak olurumBende femara ve catlatma ignesi oldum benimde bugun 14.günüm sabah idrar testi yaptim malesef negatif ciktisizce yapin iyice boşuna strese girip sonra hayal kirikligi yasamayin sonra... ama tabi insAllah hamilesinizdir :)
Normalde beyaz yazıyor internette peynırımsi geliyor muş hamile oldugundaMerhaba kızlar benimde bugün çatlatma ignesinin 10. Günü bugün sarı akıntı geldi. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Muhtemelen öyle zaten çok silik biraz daha net olsa acaba mi derdim deİNŞALLAH HAMİLESİNDİR.11.GÜN İĞNE ETKİSİ OLABİLİR.
Amin insAllah... benimde umudum yoktu aslinda dilde ve beyinde umut yok ihtimal veremiyorum bu ayda hamile kalamicam diyo ama gonul her defasinda icten ice umit ediyo ne kadarda dilde umit etmedigini soylesede ondan ister istemez uzuluyoruz..Yaa üzüldüm hayırlısı olsun İnşALLAH benim çok umudum yok ama bi gün daha bekliyorum Adet oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?