Bana da doktor vermedi ama ben bu ay inofolic combi de kullandım gerçi bitti tekrar alamadım araya yılbaşı tatili girinceKızlar siz folik asit kullaniyormusunuz. Benim doktor vermedi unuttu herhalde. Çünkü daha önceki asilamalarda önceden kullandiriyorlardi. Olmazsa pazartesi alayım bende.....
Biz 14 güne kadar kafayı yiyecez valla içimiz içimize sığmıyorAslında yitirmedim biraz önce testi tekrarladım ikinci çizgi çıktı. 14. Güne kadar devam
Valla bence de yiycez az kaldıBiz 14 güne kadar kafayı yiyecez valla içimiz içimize sığmıyor
Valla bugün bütüngün deli gibi bunu düşündüm durdum sürekli hep böyle ümitlenecek bişey arıyorum 12 gün olsa biran önce daha netleşeceğim çizgi kaybolsun hiç istemiyorumValla bence de yiycez az kaldıama sen şanslısın benden iki gün ilerde gidiyorsun
Derken ve olan çizgide kaybolurValla bugün bütüngün deli gibi bunu düşündüm durdum sürekli hep böyle ümitlenecek bişey arıyorum 12 gün olsa biran önce daha netleşeceğim çizgi kaybolsun hiç istemiyorum
Bende tahlil yapmaya korkuyorum olumlu da olsa olumsuz da olsa sanırım hazır değilim. Sekerden dolayı öyle canım sıkkın ki hamile kaldıysam ya çocuğuma birşey olursa diye şimdiden korkuyorum... yanlış bende hiçbir belirti kalmadı.. .bol bol temizlik yaptım bendeValla bugün bütüngün deli gibi bunu düşündüm durdum sürekli hep böyle ümitlenecek bişey arıyorum 12 gün olsa biran önce daha netleşeceğim çizgi kaybolsun hiç istemiyorum
Çizginin kaybolması gayet normal dur bakalım 14. Gün netleşir her şeyDerken ve olan çizgide kayboluryok yok ben ayın 7 sini bekliyim demekki ben hasta olcam onun ve iğnenin etkisi vardı bende oda gitti
Bugün doktor canlı yayın yaptı ona sordum dedim çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılması gerekir 10-12 gün dediBende tahlil yapmaya korkuyorum olumlu da olsa olumsuz da olsa sanırım hazır değilim. Sekerden dolayı öyle canım sıkkın ki hamile kaldıysam ya çocuğuma birşey olursa diye şimdiden korkuyorum... yanlış bende hiçbir belirti kalmadı.. .bol bol temizlik yaptım bende
Baya belirgin çizgiler var gibi sanki inşallah vardır. Kan mı versen acaba ikilemde kalmaktan da kurtulursun10 gün bugün test sonucum böyle
Şimdi hastaneye gitsem test yapacak diyecek bir kaç gün sonra tekrar gelBaya belirgin çizgiler var gibi sanki inşallah vardır. Kan mı versen acaba ikilemde kalmaktan da kurtulursun
Olsun en azından kafanda netleşir bir şeyler stres yapmak iyidir iki gün sonra tekrar kan verirsin bu arada da ona göre davranırsın kendine dikkat edersin valla ben yarın gidip kan testi vermeyi bile düşünüyorum. Bugün sağ kasıktaki batmalar beni çok yordu gece de uyutmadıŞimdi hastaneye gitsem test yapacak diyecek bir kaç gün sonra tekrar gel
Bugün 10. Gün yarın 11. Gün zaten yoksa hcg yüksek çıkmaz çıksa çıksa 4-5 çıkar ki o kadar bile çıkmaz 10 un üzerindeyse gebelik var dersinŞimdi hastaneye gitsem test yapacak diyecek bir kaç gün sonra tekrar gel
İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Yazılarını okudum da. Benim de yarın 10. Gun olcak adet olcakmisim gibi his var bende o yüzden hiç test yapmadım ben10 gün bugün test sonucum böyle
Bana doktor haftaya mi dedi bir hafta sonra mi dedi emin olamıyorum ama yarın yapsam mi diye de düşünüyorum. Senin 2. Çizgi baya iyi çıkmış darısı başımıza.. ...Bugün doktor canlı yayın yaptı ona sordum dedim çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılması gerekir 10-12 gün dedi
Senin kaç gün oldu test yaptın mı bugün ?Olsun en azından kafanda netleşir bir şeyler stres yapmak iyidir iki gün sonra tekrar kan verirsin bu arada da ona göre davranırsın kendine dikkat edersin valla ben yarın gidip kan testi vermeyi bile düşünüyorum. Bugün sağ kasıktaki batmalar beni çok yordu gece de uyutmadı
Bende de inanılmaz adet olacakmışım gibi his var ve aşırı sinirli olurum ben çok sinirliyim nedense sabahtan beri adama yapmadığım kalmadı bişeyde yapmıyor ama sinir varİnşallah güzel sonuç alırsın canım. Yazılarını okudum da. Benim de yarın 10. Gun olcak adet olcakmisim gibi his var bende o yüzden hiç test yapmadım ben
Ay amin kuzum inşallah vardırda boşa çıkmaz bu ümitlenmelerimiz darısı hepimizin başınaBana doktor haftaya mi dedi bir hafta sonra mi dedi emin olamıyorum ama yarın yapsam mi diye de düşünüyorum. Senin 2. Çizgi baya iyi çıkmış darısı başımıza.. ...
Bugün 8. Gündü ama kasığımdaki ağrı beni çok şüphelendiriyor. Dünden beri arttı ağrı batma.test de yaptım dün sabah yapmıştım negatifti bugün silik bi çizgi varSenin kaç gün oldu test yaptın mı bugün ?
Ayyy hadiiii inşallahhhh kızzz tuttumuuuu neee ay inşallahhh hamilesindirrrrr yarın gitsene bi Kaan testi vermeye bende gitmeyi düşünüyorum korkuyorum bir yandan daBugün 8. Gündü ama kasığımdaki ağrı beni çok şüphelendiriyor. Dünden beri arttı ağrı batma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?