• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi İle Denemeler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni gelenler hoş geldi canlar bir aralık tek tek cevaplarım olmadı hepinizi. Ama lütfen fazla heyecan yapmayın kızlar biz de eşimle çok umutlandık çok heyecanlandık çok şey yaşadık nasıl anlatsam ki inanın bilemiyorum fazla heyecanlanmak hiç iyi bişey değil öyle söyleyim. Bu ay sadece görev gibi ne gerekiyorsa yapacağım ama zerre heyecanlanmayacağımdan emin olabilirsiniz. Keşke diyorum ilk aydan tüketmeseymişiz.
Aynen öyle oluyor ben de böyle aşılamaya gidicem adet oldum bugün yumurtayı büyütüp gidip aşılama yaptırcam ama nasıldır nedir hiç bilmiyorum kafam karmakarışık 🙈

Asilama ile catlatma ignesi ayni sey mi? Bana ilk defa catlatma ignesi yapilacak... cok tedirginim
Hayır canım aynı şey değil
Çatlatma iğnesi olduktan sonra doktorun sana ilişki günleri verir. Aşılama da eşin sperm örneği verir o yıkanır en sağlıklı olanları vajinadan rahmin içine verilir.

Yalnız ihtiyacım olmamasına rağmen şu ne idüğü belirsiz kimyasalları almaktan hiç hazzetmiyorum. Doğal olmayan hiçbirşeyi sevmiyorum. Ve endişeleniyorum. Var mı benim gibi olan, hisseden? :KK51:
canım bence sogan kuru dene bunlar sonuçta kimyasal hormon bende bu ay klomen kullandım ama adet olursam sogan kürü yapicam faydasını gören çok

Yalnız ihtiyacım olmamasına rağmen şu ne idüğü belirsiz kimyasalları almaktan hiç hazzetmiyorum. Doğal olmayan hiçbirşeyi sevmiyorum. Ve endişeleniyorum. Var mı benim gibi olan, hisseden? :KK51:
Ben bu zamana kadar ağrı kesici bile almamıştım. Şimdi içim dışım ilaç oldu? Resmen hormon deposu oldum

canım bence sogan kuru dene bunlar sonuçta kimyasal hormon bende bu ay klomen kullandım ama adet olursam sogan kürü yapicam faydasını gören çok
Canım soğan kürü kisti ve enfeksiyonu olanlar için iyi. Eğer böyle sorunlarınız yoksa midenizi yormayın çünkü soğan suyunun mideyi çok zorladığı açıklanmış

Canım benim yıllardır eşimde idi sorun. Bir miktat düzelme kaydedince değerlerinde bir de bunu deneyelim dedik. Malum bir de 4.5 sene oldu çocuk isteyeli ve 7yıllık evliyiz.:işsiz:

Kaçıncı komen alışın canım? Senin de yumurtlama Vs sorunun yok mu benim gibi?
İlk kullanımda sadece klomendi geçen ay klomen +ovitrelle kullandım bu ay letu diye bir ilaç verdi. Bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek. Benim yumurtlama sorunum yok canm. Hatta ilk aylar sadece takip yaptı hiç ilaç vermedi. Eşimin değerleri biraz düşük ama doktor ona gebe kalmaya engel değil normalin biraz altında dedi.

Back