- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Benimde sadece bel ağrım var ve ara da sağ kasığımda ağrı gibi batma lar var başka bir belirtin yok. Boşa umutlanmak istemiyorum progestan testin 36.6 çıktı ama fitil ve ilaç kullanıyorum belki o yüzdenBende iğnenin 11. Günündeyim. Hasta olacak gibi belim ağrıyor. Akıntı vardı ama bitti iki gündür o da yok. Umutlanmak istiyorum ama hiç bir dayanağım yok. Hakkımızda hayırlısi.
Ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım o zaman belirtilerin vardı. Ama bu kez belki doktor kontrolünde farklıdırBelirti herkes de olmayabilirmis kişiye göre değişir olumlu düşünelim olumlu olsun
Aminnn inşallah yal gidiyor artıkEn kısa zamanda nasip olur inşallah
Sağlıklı bir şekilde kucağına al gebeliğini hayırla tamamla ınsallah çok sevindim sende buradaki herkes gibi çok emek verdin darısı bizlerin basinaDeğerim yükselmişşükürler olsun Rabbime kim istiyosa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende bu gün 10 gündeyim bende de hiç belirti yok ara ara adet olacakmışım gibi agrı hissediyorum sadece rahimde özellikle sabah cok hissettim Allah hepimize nasip eder inşallahBende 10. Günümdeyim ama sağ kasığımda batma gibi ara da ağrı oluyor onun haricinde bir belirtin yok henüz. Ayın 15.nde kan testi istedi doktorum bakalım merakla bekliyorum
Ne ilacı kullanıyorsunuz acaba doktor bana ilaç vermedi aşılamadan sonra bişe kullanmadımBenimde sadece bel ağrım var ve ara da sağ kasığımda ağrı gibi batma lar var başka bir belirtin yok. Boşa umutlanmak istemiyorum progestan testin 36.6 çıktı ama fitil ve ilaç kullanıyorum belki o yüzden
Üzülme inşallah önümüzdeki ay olur Rabbim büyüktürBen bugün regl oldum kızlar olmadı maalesef
Sağlıklı bir şekilde kucağına al gebeliğini hayırla tamamla ınsallah çok sevindim sende buradaki herkes gibi çok emek verdin darısı bizlerin basina
Ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım o zaman belirtilerin vardı. Ama bu kez belki doktor kontrolünde farklıdır
Aminnn insallahAllah razı olsun canım benimİnsAllah sizlerde dualarimdasiniz Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben aşılama olmadım normal yolla ama endometrium yani rahim duvarım ince olduğu için estrofem ve progestan fitil verdi size vermiş olmalı ama belki de kalınlığı iyidirNe ilacı kullanıyorsunuz acaba doktor bana ilaç vermedi aşılamadan sonra bişe kullanmadım
Amin canım hepimizin inşallahİnşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Ben sadece kolomen ile ovitrelle catlatma iğnesi kullandım başka bişe vermediBen aşılama olmadım normal yolla ama endometrium yani rahim duvarım ince olduğu için estrofem ve progestan fitil verdi size vermiş olmalı ama belki de kalınlığı iyidir
Belki de gerek görmemiştir benm sağ yumurta 20 mm sol 19 mm iki yumurta vardı iğneden 4 gün sonra da baktı çatlama olmuş ama rahim duvarı için ilaç vericem dedi. Senin yumurtaların kaç mm?Ben sadece kolomen ile ovitrelle catlatma iğnesi kullandım başka bişe vermedi
Belki de gerek görmemiştir benm sağ yumurta 20 mm sol 19 mm iki yumurta vardı iğneden 4 gün sonra da baktı çatlama olmuş ama rahim duvarı için ilaç vericem dedi. Senin yumurtaların kaç mm?
İşte bana da o yüzden verdiiçiyorum ama bilmiyorum. Hamilelik olmazsa boşuna bu kadar ialcı almış olucaz. Ne kadar sağlıklı ben artık bilmiyorumRahim için bana da ilaç vermişti rahim duvarı ince diye hala kullanıyorum . Eğer ince olursa tutunamaz demişti doktorum
Sadece 20 diye biliyorum detay söylemedi doktor e nabız da yazmaz demi dosyam da hastanede kaldıBelki de gerek görmemiştir benm sağ yumurta 20 mm sol 19 mm iki yumurta vardı iğneden 4 gün sonra da baktı çatlama olmuş ama rahim duvarı için ilaç vericem dedi. Senin yumurtaların kaç mm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?