Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 10. Günümdeyim ama sağ kasığımda batma gibi ara da ağrı oluyor onun haricinde bir belirtin yok henüz. Ayın 15.nde kan testi istedi doktorum bakalım merakla bekliyorum

Bende iğnenin 11. Günündeyim. Hasta olacak gibi belim ağrıyor. Akıntı vardı ama bitti iki gündür o da yok. Umutlanmak istiyorum ama hiç bir dayanağım yok. Hakkımızda hayırlısi.
Benimde sadece bel ağrım var ve ara da sağ kasığımda ağrı gibi batma lar var başka bir belirtin yok. Boşa umutlanmak istemiyorum progestan testin 36.6 çıktı ama fitil ve ilaç kullanıyorum belki o yüzden

Değerim yükselmiş şükürler olsun Rabbime kim istiyosa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sağlıklı bir şekilde kucağına al gebeliğini hayırla tamamla ınsallah çok sevindim sende buradaki herkes gibi çok emek verdin darısı bizlerin basina

Bende 10. Günümdeyim ama sağ kasığımda batma gibi ara da ağrı oluyor onun haricinde bir belirtin yok henüz. Ayın 15.nde kan testi istedi doktorum bakalım merakla bekliyorum
Bende bu gün 10 gündeyim bende de hiç belirti yok ara ara adet olacakmışım gibi agrı hissediyorum sadece rahimde özellikle sabah cok hissettim Allah hepimize nasip eder inşallah

Benimde sadece bel ağrım var ve ara da sağ kasığımda ağrı gibi batma lar var başka bir belirtin yok. Boşa umutlanmak istemiyorum progestan testin 36.6 çıktı ama fitil ve ilaç kullanıyorum belki o yüzden
Ne ilacı kullanıyorsunuz acaba doktor bana ilaç vermedi aşılamadan sonra bişe kullanmadım

Sağlıklı bir şekilde kucağına al gebeliğini hayırla tamamla ınsallah çok sevindim sende buradaki herkes gibi çok emek verdin darısı bizlerin basina

Allah razı olsun canım benim İnsAllah sizlerde dualarimdasiniz Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ne ilacı kullanıyorsunuz acaba doktor bana ilaç vermedi aşılamadan sonra bişe kullanmadım
Ben aşılama olmadım normal yolla ama endometrium yani rahim duvarım ince olduğu için estrofem ve progestan fitil verdi size vermiş olmalı ama belki de kalınlığı iyidir

Ben sadece kolomen ile ovitrelle catlatma iğnesi kullandım başka bişe vermedi
Belki de gerek görmemiştir benm sağ yumurta 20 mm sol 19 mm iki yumurta vardı iğneden 4 gün sonra da baktı çatlama olmuş ama rahim duvarı için ilaç vericem dedi. Senin yumurtaların kaç mm?

Belki de gerek görmemiştir benm sağ yumurta 20 mm sol 19 mm iki yumurta vardı iğneden 4 gün sonra da baktı çatlama olmuş ama rahim duvarı için ilaç vericem dedi. Senin yumurtaların kaç mm?

Rahim için bana da ilaç vermişti rahim duvarı ince diye hala kullanıyorum . Eğer ince olursa tutunamaz demişti doktorum

Rahim için bana da ilaç vermişti rahim duvarı ince diye hala kullanıyorum . Eğer ince olursa tutunamaz demişti doktorum
İşte bana da o yüzden verdiiçiyorum ama bilmiyorum. Hamilelik olmazsa boşuna bu kadar ialcı almış olucaz. Ne kadar sağlıklı ben artık bilmiyorum

Sadece 20 diye biliyorum detay söylemedi doktor e nabız da yazmaz demi dosyam da hastanede kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…