- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi Minicikpandam
Kızlar bugün ara ara kasıklarıma adet sancısı gibi sancı giriyor sizce nedendir 9. Günüm bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyleydi az kalmış inşallah bebeğiniz sizinledirKızlar bugün ara ara kasıklarıma adet sancısı gibi sancı giriyor sizce nedendir 9. Günüm bitti
İnşallah Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar versinBenimde öyleydi az kalmış inşallah bebeğiniz sizinledir
Allahım seni sevidnirsin inşallahBenimde öyleydi az kalmış inşallah bebeğiniz sizinledir
Amin canım cümlemizi inşallahAllahım seni sevidnirsin inşallah
Dualarimdasiniz sizlerde bana dua edin inşallah bebeğin seninledir hayırlı sağlıklı bir şekildeBu ay son iğne denemem 3. Oldu 6. Günüm geçen ay 19. Gün adet oldum bana fua edermisiniz
Arkadaşlar merhaba benimde bugün 13. Günüm erken gebelik testi yapıyorum ama negatif 4 gündür devam eden kaşık göğüs ağrım var adet olucak gibi kan testide vermeye korkuyorum bundan önceki 2 ay kan testim negatif cıkmıştı erken gebelik testi negatif olup sonra kanda pozitif gören varmı
İnşallah yanıltıyordur pazartesi regl olmassam vericem kan testi teşekkür ederimKan verin direk daha kesin sonuç idrar yaniltabiliyor
Bu ay 20. Güne kadar bekliycemDualarimdasiniz sizlerde bana dua edin inşallah bebeğin seninledir hayırlı sağlıklı bir şekilde
Son durumun nedir acaba tekrar kan verdin mi merak ediyorumKan verin direk daha kesin sonuç idrar yaniltabiliyor
Bugün ikinci kez kan verdim sonucu alcam 1 saate kadarSon durumun nedir acaba tekrar kan verdin mi merak ediyorum
Sende asılama mı yaptırdınBu ay 20. Güne kadar bekliycem
Canm seni görüyordum inşallah sağlıkla devam ederDeğerim yükselmiş şükürler olsun Rabbime kim istiyosa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok sevindim cnmm Allah tamamına erdirsin inşallahDeğerim yükselmiş şükürler olsun Rabbime kim istiyosa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yok sadece klomen ve ovitrelle pes ettim bu son olsun inşallahSende asılama mı yaptırdın
En kısa zamanda nasip olur inşallahYok sadece klomen ve ovitrelle pes ettim bu son olsun inşallah