Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah
merhaba canım hayırlı olsun inşallah sağ salim devam eder çok sevindim senin belirtin vs varmıydı yada bi sıkıntınız ne zamandır istiyordun

Kızlar konuyu okudumda ne güzel hamile kalmışsınız ben geçen ay denedim yumurtam büyüdü ama olmadı bu ay yine klomen denedim iğneyi vuruldum bekliyorum bu 2. Denemem bizlerede dua edin inşallah
Dualarım sizinle Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah

merhaba canım hayırlı olsun inşallah sağ salim devam eder çok sevindim senin belirtin vs varmıydı yada bi sıkıntınız ne zamandır istiyordun

Merhaba canım Allah razı olsun ben polikistik over hastasıyım adetlerim hep düzensiz ilaçla adet oluyordum yumurtam büyümüyormus 13 aydır istiyorduk Mayıs ayında ilk kez klomen kullandim doz yetersiz geldi diğer ay üç doza çıkardık yine gelişme olmadı daha sonra gonalF 50 ml iğne kullandım 9 gün boyunca klomenle aynı etkiyi yaptı hiç gelişme olmadı sonrasında doktorumu değiştirdim ve rahim filmi çekildim ara verdik sonra femara başladım günde bir tane o da yetersiz geldi klomenle aynı etkiyi yaptı yumurtam 11 mm de kaldı . O ay adet oldum ve doktorum calistigi klinikten ayrıldı ara verelim dedi yeni yer açınca kendisine devam ederiz bende ara vermek istemedim o klinikten başka bir doktorla yola devam ettim bu kez de rahim inceliği oluştu önce onu kalınlaştırma mız lazım dedi doktorum ilaç kullandım şükür kalınlaştı daha sonra klomen + merional 150 ml iğne kullandım şükürler olsun 4 yumurtam gelişti ilk kez ve çatlatma iğnesi oldum tekrar kan vericem inşallah bebeğim benimledir Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Kızlar bugün adetimi 2. Günü geçiyor, hala gelen giden yok, 5 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı, acaba miyom mu oluştu acaba? Tekrar test yapmakta istemiyorum negatif göreceğimi biliyorum çünkü,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…