- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Hayırlısı olsun inşallahİşte bana da o yüzden verdiiçiyorum ama bilmiyorum. Hamilelik olmazsa boşuna bu kadar ialcı almış olucaz. Ne kadar sağlıklı ben artık bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallahİşte bana da o yüzden verdiiçiyorum ama bilmiyorum. Hamilelik olmazsa boşuna bu kadar ialcı almış olucaz. Ne kadar sağlıklı ben artık bilmiyorum
Yok yazmaz sanmıyorum ama bu konuda bilgilendirmesi lazımdıSadece 20 diye biliyorum detay söylemedi doktor e nabız da yazmaz demi dosyam da hastanede kaldı
Ben de 11.ci günümdeyim iğneden sonra banada bazen ara ara oluyo ama dr normal bisey olmaz dedi bana bende Klomen ve ovirlite kullandımKızlar 11. Gündeyim asırı adet olacak mısım gibi karın agrısı var neden olur acaba
Bugün hastalandım . Daha 4 gün vardı hemde. Hakkımızda hayırlısı ama birşeyler yaptıktan sonra insan daha çok beklentiye giriyormuş onu gördüm bu ayBenimde sadece bel ağrım var ve ara da sağ kasığımda ağrı gibi batma lar var başka bir belirtin yok. Boşa umutlanmak istemiyorum progestan testin 36.6 çıktı ama fitil ve ilaç kullanıyorum belki o yüzden
Malesef öyle bence doktorlar da buna teşvik ediyor benm doktorum kesin gibi konuşuyor. Ben olmucakmış gibi düşünüyorum. Hayal kırıklığı yoksaBugün hastalandım . Daha 4 gün vardı hemde. Hakkımızda hayırlısı ama birşeyler yaptıktan sonra insan daha çok beklentiye giriyormuş onu gördüm bu ay
Kızlar 11. Gündeyim asırı adet olacak mısım gibi karın agrısı var neden olur acaba
Aminn cümlemizin inşallah cnm sende saglıklı sıhhatli cocugunu alırsın kucagına inşallahAz kalmış test için inşallah Rabbim yüzünü güldürsün
Aynıymış inşallah olur bu ay tüm isteyenlerle birlikte bizim de test yaptın mı hiç ben yapmaya korkuyorum 4 yıldır hüsrana ugradığım içinBen de 11.ci günümdeyim iğneden sonra banada bazen ara ara oluyo ama dr normal bisey olmaz dedi bana bende Klomen ve ovirlite kullandım
Devlet hastanesi pek bişe demediler.Yok yazmaz sanmıyorum ama bu konuda bilgilendirmesi lazımdı
Bence adetinizin geçmesini bekleyin o şekilde odaklanınca insan daha fazla üzülüyorAynıymış inşallah olur bu ay tüm isteyenlerle birlikte bizim de test yaptın mı hiç ben yapmaya korkuyorum 4 yıldır hüsrana ugradığım için
Bazılarında bu tarz oluyormuş canım çok dinleme kendiniKızlar 11. Gündeyim asırı adet olacak mısım gibi karın agrısı var neden olur acaba
Yani özelde de çok farklı olmadığını gördüm ben açıklama yapmaya korkuyorlar.Devlet hastanesi pek bişe demediler.
Yok yapmadım 1 iki gün daha bekleyip öyle yapicam benim göğüsler çok hassas birde uykum var surekli sende belirti varmiAynıymış inşallah olur bu ay tüm isteyenlerle birlikte bizim de test yaptın mı hiç ben yapmaya korkuyorum 4 yıldır hüsrana ugradığım için
Dogru diyorsun doktor 14 ünde test yap dedi bakalım 14 ünü bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsunBence adetinizin geçmesini bekleyin o şekilde odaklanınca insan daha fazla üzülüyor
Bende iki gündür adet olacak gibi karın agrısı ve de gögüs hassasiyeti var bakalım hayırlısıYok yapmadım 1 iki gün daha bekleyip öyle yapicam benim göğüsler çok hassas birde uykum var surekli sende belirti varmi
Sinlememeye calısıyorum aslında ama bi yerim agrıyıncada hemen ona yoruyorum piskolojik elde degil malesefBazılarında bu tarz oluyormuş canım çok dinleme kendini
Belirti var mı sendemerhaba
benimde çatlatma iğnemin 12günü bugun .
en erken yaptıran kimler var
inş hepimiz hamileyizdir .