• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9.gün ! Lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde sadece bel ağrım var ve ara da sağ kasığımda ağrı gibi batma lar var başka bir belirtin yok. Boşa umutlanmak istemiyorum progestan testin 36.6 çıktı ama fitil ve ilaç kullanıyorum belki o yüzden
Bugün hastalandım . Daha 4 gün vardı hemde. Hakkımızda hayırlısı ama birşeyler yaptıktan sonra insan daha çok beklentiye giriyormuş onu gördüm bu ay😔

Bugün hastalandım . Daha 4 gün vardı hemde. Hakkımızda hayırlısı ama birşeyler yaptıktan sonra insan daha çok beklentiye giriyormuş onu gördüm bu ay😔
Malesef öyle bence doktorlar da buna teşvik ediyor benm doktorum kesin gibi konuşuyor. Ben olmucakmış gibi düşünüyorum. Hayal kırıklığı yoksa

Ben de 11.ci günümdeyim iğneden sonra banada bazen ara ara oluyo ama dr normal bisey olmaz dedi bana bende Klomen ve ovirlite kullandım
Aynıymış inşallah olur bu ay tüm isteyenlerle birlikte bizim de test yaptın mı hiç ben yapmaya korkuyorum 4 yıldır hüsrana ugradığım için

merhaba
benimde çatlatma iğnemin 12günü bugun .
en erken yaptıran kimler var
inş hepimiz hamileyizdir .

Aynıymış inşallah olur bu ay tüm isteyenlerle birlikte bizim de test yaptın mı hiç ben yapmaya korkuyorum 4 yıldır hüsrana ugradığım için
Yok yapmadım 1 iki gün daha bekleyip öyle yapicam benim göğüsler çok hassas birde uykum var surekli sende belirti varmi

Back