- Konu Sahibi Minicikpandam
İnşallah hamilesinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamilesinizdir
Bende gecen ay kürtaj oldum boş gebelikten suan adetim bitti bu ay inşallah mucizem iz bizimle olurİnşallah canım Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı nasip etsin
Bende gecen ay kürtaj oldum boş gebelikten suan adetim bitti bu ay inşallah mucizem iz bizimle olur
İnşAllahÖyle mi .. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıkla burayada yazın sonucu
Maalesef renglim geldi bugün tahlile gerek kalmadıMerhaba , son durumunuz nedir? İnşallah yola çıkmıştir bebişin
Hayirlisi olsun canım, inşallah önümüzdeki ayMaalesef renglim geldi bugün tahlile gerek kalmadı
Amin inşallahHayirlisi olsun canım, inşallah önümüzdeki ay
Maalesef renglim geldi bugün tahlile gerek kalmadı
Evet 14. Gün bile pozitifti test. Bekleyin yapmayın test filan tecrübe oldu bana da bu. Amin inşallah hepimize nasip olsun.Peki test iğne etkisi ile mi öyle çıktı acaba . Üzülmeyin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat
Ben 10-11 yaptım negatifti iğne etkisi geçmiş diye düşündümEvet 14. Gün bile pozitifti test. Bekleyin yapmayın test filan tecrübe oldu bana da bu. Amin inşallah hepimize nasip olsun.
Aynı anda iki iğne yapıldı bana belki ondan etkisi fazla sürmüştürBen 10-11 yaptım negatifti iğne etkisi geçmiş diye düşündüm
Merhaba arkadaslar bnde aşılamnın 8. Gündeyim pozitif olanlar nasıl belirtiler yasadınız bnm suan sadece gögüs kerimde agrı var baska bi belirtim yok
Aynı anda iki iğne yapıldı bana belki ondan etkisi fazla sürmüştür
Merhaba evet benim de yarın iğnenin 13. Günü göğüs ağrım var bakalım sonuç ne olucak hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaMerhaba arkadaslar bnde aşılamnın 8. Gündeyim pozitif olanlar nasıl belirtiler yasadınız bnm suan sadece gögüs kerimde agrı var baska bi belirtim yok
2 tane dedi doktor sağ ve solda o yüzden sağa ve sola vuruldu göbektenEvet
Çok mu yumurta gelisti neden iki iğne yapıldı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah2 tane dedi doktor sağ ve solda o yüzden sağa ve sola vuruldu göbekten
Amin İnşaAllahMerhaba evet benim de yarın iğnenin 13. Günü göğüs ağrım var bakalım sonuç ne olucak hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
benimde bugün 12. günüm iğneden sonra ama hala hiç bi test vs yapmadım yapmakta istemiyorum her ay yaşanan belirtileri yaşıyorum şuan göğüs ağrısı kasık batması ve yoğun bir akıntı normal mi anlayamadımMerhaba evet benim de yarın iğnenin 13. Günü göğüs ağrım var bakalım sonuç ne olucak hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Normal canım belirtiler inşallah hamileliktir benim 13.gunum sabah test yaptım ince bir çizgi varbenimde bugün 12. günüm iğneden sonra ama hala hiç bi test vs yapmadım yapmakta istemiyorum her ay yaşanan belirtileri yaşıyorum şuan göğüs ağrısı kasık batması ve yoğun bir akıntı normal mi anlayamadım