- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Merhaba, benimade iğne in 14. Günü ve aynı zamanda bat günüm, 2 gün önce erken gebelik esti yaptım negatif çıktı, testte negatif çıkan ve sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Bugün pek Bi adet belirttim de yok
Tekrar negatif çıkar diye de korkuyorum, bugün Bi geçsinde inşallah, herkes te duyuyorum 11. Gün 12. Gün silikte olsa çıkıyormuş, bende sildiğin s si çıkmadı yaBence tekrar test yapın ya da direk kan verin 12. Gün test yapmışsınız sanırım cikmayabilir siz testi tekrarlayin
O belli olmaz canım hemen bozma moralini kan ver kiminin idrara geç yansirmis kan testi en guveniliriTekrar negatif çıkar diye de korkuyorum, bugün Bi geçsinde inşallah, herkes te duyuyorum 11. Gün 12. Gün silikte olsa çıkıyormuş, bende sildiğin s si çıkmadı ya
canım merhaba senle tamameeen aynıyız suann.. test bida yapasım yok. beklesek olur muyuz bilmiyorum karısık bi durum yaşayan var mı acaba sonradan pozitif gören? bizim geç döllenme filan olsa keşke de pozitif olsa sonucMerhaba, benimade iğne in 14. Günü ve aynı zamanda bat günüm, 2 gün önce erken gebelik esti yaptım negatif çıktı, testte negatif çıkan ve sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Bugün pek Bi adet belirttim de yok
O belli olmaz canım hemen bozma moralini kan ver kiminin idrara geç yansirmis kan testi en guveniliri
İnşallah keşkecanım merhaba senle tamameeen aynıyız suann.. test bida yapasım yok. beklesek olur muyuz bilmiyorum karısık bi durum yaşayan var mı acaba sonradan pozitif gören? bizim geç döllenme filan olsa keşke de pozitif olsa sonuc
yaa acaba hamilelik çizgisimi yoksa ilaç hala duruyormu inşallah hamilelik çizgisidirNormal canım belirtiler inşallah hamileliktir benim 13.gunum sabah test yaptım ince bir çizgi var
canım bana haber ver gelişme olursa umut olalım birbirimize hasta olmazsam haber ederimİnşallah keşke
yaa acaba hamilelik çizgisimi yoksa ilaç hala duruyormu inşallah hamilelik çizgisidir
ozaman yarın sabah tekrar test yap orda daha net görünür yada kan ver kesin sonuçBilmiyorum ama ilaç etkisi bu kadar uzun süreceğini zannetmiyorum 10. Gün test yaptım çizgi yoktu
Evet test yapicam sonra kan vericemozaman yarın sabah tekrar test yap orda daha net görünür yada kan ver kesin sonuç
Var o zaman canım hayırlı olsun kaçıncı günündesinKızlar beta 17 çıktı son adetime 5 gün var
Maşallah hamilesin bence canım hayırlısı olsun inşallahKızlar beta 17 çıktı son adetime 5 gün var
13.gun canım bugünVar o zaman canım hayırlı olsun kaçıncı günündesin
Sağol canım inşallahMaşallah hamilesin bence canım hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallahSağol canım inşallahdarısı başınıza
İnşaAllah cnm pozitifleri gördükce umudum artıyor şükür RabbimeSağol canım inşallahdarısı başınıza
Ayy cok güzell bebişini inşallah saglıkla sıhhatle gelir13.gun canım bugün
İnşallah canım darisi başınıza inşallahAyy cok güzell bebişini inşallah saglıkla sıhhatle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?