- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi Minicikpandam
Sende sağol cnm Allah razı olsun dua edelim birbirimize bu mübarek gecedeİnşallah canım darisi başınıza inşallah dualarimdasiniz bana da dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sağol cnm Allah razı olsun dua edelim birbirimize bu mübarek gecedeİnşallah canım darisi başınıza inşallah dualarimdasiniz bana da dua edin
Masallah senin adına sevindim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinKızlar beta 17 çıktı son adetime 5 gün var
Amin canım kim istiyorsa nasip etsin Rabbim hayırlı sağlıklı İnsAllahMasallah senin adına sevindim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
AminMasallah senin adına sevindim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin
Yorumlarına hep denk geliyordum. Gebelik haberi görünce kendimmis gibi cok seviniyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Hayırlı olsunKızlar beta 17 çıktı son adetime 5 gün var
Teşekkür ederim canım Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallahYorumlarına hep denk geliyordum. Gebelik haberi görünce kendimmis gibi cok seviniyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Hayırlı olsun
Amiin insallah hayirlisiyla darısı basimiza olsunTeşekkür ederim canım Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah
merhaba canım hayırlı olsun inşallah sağ salim devam eder çok sevindim senin belirtin vs varmıydı yada bi sıkıntınız ne zamandır istiyordunTeşekkür ederim canım Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah
Dualarım sizinle Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallahKızlar konuyu okudumda ne güzel hamile kalmışsınız ben geçen ay denedim yumurtam büyüdü ama olmadı bu ay yine klomen denedim iğneyi vuruldum bekliyorum bu 2. Denemem bizlerede dua edin inşallah
merhaba canım hayırlı olsun inşallah sağ salim devam eder çok sevindim senin belirtin vs varmıydı yada bi sıkıntınız ne zamandır istiyordun
Merhaba canım Allah razı olsun ben polikistik over hastasıyım adetlerim hep düzensiz ilaçla adet oluyordum yumurtam büyümüyormus 13 aydır istiyorduk Mayıs ayında ilk kez klomen kullandim doz yetersiz geldi diğer ay üç doza çıkardık yine gelişme olmadı daha sonra gonalF 50 ml iğne kullandım 9 gün boyunca klomenle aynı etkiyi yaptı hiç gelişme olmadı sonrasında doktorumu değiştirdim ve rahim filmi çekildim ara verdik sonra femara başladım günde bir tane o da yetersiz geldi klomenle aynı etkiyi yaptı yumurtam 11 mm de kaldı . O ay adet oldum ve doktorum calistigi klinikten ayrıldı ara verelim dedi yeni yer açınca kendisine devam ederiz bende ara vermek istemedim o klinikten başka bir doktorla yola devam ettim bu kez de rahim inceliği oluştu önce onu kalınlaştırma mız lazım dedi doktorum ilaç kullandım şükür kalınlaştı daha sonra klomen + merional 150 ml iğne kullandım şükürler olsun 4 yumurtam gelişti ilk kez ve çatlatma iğnesi oldum tekrar kan vericem inşallah bebeğim benimledir Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
baya sıkıntı yaşamışsın ama maşallah sonu güzel oldu inşallah öyle devam eder ALLAH herkeze nasip etsin bu duyguyu çok güzel bişey hayal, bile insanı çok çoook duygulandırıyor
İnşallah seninledir cnm bugün cuma bol bol dua et Allah büyüktür kaçıncı gündeydinKızlar inşallah bebeğim benimledir değerim çok küçük diye korkuyorum
İnşallah seninledir cnm bugün cuma bol bol dua et Allah büyüktür kaçıncı gündeydin
İcinizi ferah tutun, rabbim ol desin yeterki sabirla bekleyin, insallah hayırlısı olur da kucağınıza almak nasip olur bende adeti bekliyorum ilk defa femara icinKızlar inşallah bebeğim benimledir değerim çok küçük diye korkuyorum
İnşallah canım benim Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarİcinizi ferah tutun, rabbim ol desin yeterki sabirla bekleyin, insallah hayırlısı olur da kucağınıza almak nasip olur bende adeti bekliyorum ilk defa femara icin
İnsallah bende supheleniyorum ama umutlanmak istemiyorum 11. Gun bitti nasil dayansam bilmiyorumİnşallah canım benim Rabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar ❤
Az kalmış canım inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinİnsallah bende supheleniyorum ama umutlanmak istemiyorum 11. Gun bitti nasil dayansam bilmiyorum