- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi Minicikpandam
Aynı belirtiler inşallah hamileyizdir tüm isteyenlerle birlikteBel ve kaşık ağrım var adet olacakmışım gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı belirtiler inşallah hamileyizdir tüm isteyenlerle birlikteBel ve kaşık ağrım var adet olacakmışım gibi
Ben kan vermeye geldim sağlık ocağına ama akıntım var inşallah adet olmam
[/QUOTE
Çatlatma iğnesinin kaçıncı günündesin canım
Bence biraz acele etmişsin canım ama negatif cıkarsa üzülme çünkü etken daha13. Gündeyim hiç umutlu değilim rüyamda bile testim 800 civarı cıkyo ama ümit yok
14 de çıkıyor diyorlar bilemedim kiBence biraz acele etmişsin canım ama negatif cıkarsa üzülme çünkü etken daha
Maalesef öyle bir durum var evet bence çok zor bir aüreçSinlememeye calısıyorum aslında ama bi yerim agrıyıncada hemen ona yoruyorum piskolojik elde degil malesef
Bana da 16sında kan ver dedi bakalım bende o zaman vericemDogru diyorsun doktor 14 ünde test yap dedi bakalım 14 ünü bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Sonuç 2 gün sonra çıkıyor ama bilgin oşsunBen kan vermeye geldim sağlık ocağına ama akıntım var inşallah adet olmam
Bende iki gündür adet olacak gibi karın agrısı ve de gögüs hassasiyeti var bakalım hayırlısı
Evet ya yarın öğleden sonra gel dediSonuç 2 gün sonra çıkıyor ama bilgin oşsun
Sordum da bizimkiler 3 4 güne e nabıza anca düşüyor dedi yeni taşındım buraya ama çok sorumsuzlarCanım ben de geçen ay şağlık ocağında yaptırdım yarın gel demişti ama akşam üzeri ben e nabızdan gördüm sonucumu kontrol et sen gene akşam üzeri
Umarım güzel bir sonuçtur beklediğine değer hadi bakalım ilk haberi sen ver bize pozitif olsun inşallahEvet ya yarın öğleden sonra gel dedi
Sanırım hepimiz aynı Günlerdeyiz ben ayın 1nde iğne oldummerhaba
benimde çatlatma iğnemin 12günü bugun .
en erken yaptıran kimler var
inş hepimiz hamileyizdir .
En sağlıklısı kan testi canım o teste çok bağlı kalmaKızlar ben 15. Gun idrar testi yaptım evde negatifti. Ama erken gebelik testi degildi. Normal testi kullandım. Sizce gerçekten negatif midir kan testi vereyim mi