Çatlatma iğnesi 9.gün beta hcg 3.2 adete 10 gün var böyle olan sonra gebe çıkan var mı ?

Bana 2 sinde yapıp 12 si gel dedi kimsenin on günde belli olmamış neden öyle bir tarih verdi anlamadım ben de biraz daha geçsin diye 15 ine aldım randevuyu
Bana da 10 gun sonra gel dedi doktorum. Bugun gittim ultrasonla bakacak yumurta catlamis mi catlamamis mi gorucez sandim, hic bakmadi, beta hcg testi yap dedi sadece. Test sonucu 5.3 cikti, 2 gun sonra bi daha yap dedi. 🤷🏻‍♀️

Ben ilk defa aralikta kullandim, doktorum izinliydi baska doktora yonlendirdi beni, yeni doktor ilgilenmedi bi sey demedi, kendi doktorum gelince de bakti yumurta dedigin gibi cok buyumus igne vermedi. Zaten birkac tane de kucuk vardi, kendiliginden catlayan da olmamis pcos yuzunden, sonra tarlusal kullan regl ol dedi, bence kullanmasam da regl olurdum cunku sorun yasamiyorum regl konusunda sadece dongu surem 32-35 gun civari. Her neyse, tarlusal kullandim, regl oldum, 2/3/4/5/6.gun femara kullandim, 8.gun doktora gittim, onceki aydan bi sey kalmamis regl olunca akip gitmisler yeni 1 tane yumurta vardi, 9.gun 31ocakta igne yaptirdim.
Insallah benim yumurtalarda kist olmaz akip gider. Acaba diger yumurtalar catladi mi diye merak ediyorum. Tam 14. Gunde lh testinde pozitif gordum, ertesi gun siliklesti ama karnimda agriyor regl olacak gibi hissediyorum

X