Çatlatma iğnesi 9.gün beta hcg 3.2 adete 10 gün var böyle olan sonra gebe çıkan var mı ?

Merhaba kızlar ayın 29 unda çatlatma iğnemi oldum 5. Günü başka bır rahatsızlığımdan dolayı doktora gıttıım doktor ne olur olmaz beta ya bakim dedi 32 çıkmıştı. Bu şekilde olup gıderek yükselen var mı bugün 8.gunum daha da test felan yapmam takıntı oluşuyor ıster ıstemez
Tekrar kan verdiniz mi

Merhaba kızlar otrivillle sonrasi 16. Günümdeyim, 12. Gün erken testlerden yaptım silik çizgi çıktı. Goguslerim cok siddetli sızlıyor, yumurtaliklarima bicak saplaniyor ara ara bende Bu sabah ilk idrarla yaptım daha koyuydu sizce iğnenin etkisi midir , inşallah vardır bebis bu kez yaşayan ve olumlu sonuç alan var mı acaba
Gebelik var gibi gözüküyor kan testi ver kesin sonuç alrsn

Merhaba kızlar ayın 29 unda çatlatma iğnemi oldum 5. Günü başka bır rahatsızlığımdan dolayı doktora gıttıım doktor ne olur olmaz beta ya bakim dedi 32 çıkmıştı. Bu şekilde olup gıderek yükselen var mı bugün 8.gunum daha da test felan yapmam takıntı oluşuyor ıster ıstemez
Aramızda bir gün var 9 cu günde çağırdı inşallah tutar hepimizin

Sizde belirti falan varmı nasıl ilerliyor acaba
Göğüs ağrısı oluyo ara ara. Kasık ağrısı oluyodu ılk başta o geçti . Adet olacak mısım gıbı ağrı oluyor karnımda ınsallah olmam . Başka belırtım yok canım sende var
Sizde belirti falan varmı nasıl ilerliyor acaba
ne zaman ıgne oldunuz ben 29 unda oldum

Göğüs ağrısı oluyo ara ara. Kasık ağrısı oluyodu ılk başta o geçti . Adet olacak mısım gıbı ağrı oluyor karnımda ınsallah olmam . Başka belırtım yok canım sende var

ne zaman ıgne oldunuz ben 29 unda oldum
Şuanda ateş basiyo adet olcamis gibi his miğde yanması habire açlık

Şuanda ateş basiyo adet olcamis gibi his miğde yanması habire açlık
Evet canım ateş basması oluyordu bı bakıyorum terlemısım açlık da oluyor du ama ıgne rtksınden dı galiba benim bunlar geçti hep . Haberleselım canım olur mu ınsallah pozıtıfı görürüz bızde sağlıkla

IMG_20240208_142847.jpg
9 günüm ama negatif gördüm sizce gebelik varmı çift çizgiye donerimi

Ben de 31 ocakta igne oldum, doktor bugun kontrole cagirdi ama kontrol etmedi, test yapti, beta hcg 5.3 cikti. Cok sinirda dedi 2 gun sonra bi daha test yapalim dedi. Keske bunun yerine kontrol etseydi catlamis catlamamis bi sey deseydi. Igne oldugum gece ve sonraki gece icin iliski onerdi. Sonradan gun asiri iliski vs demedi oylece bekliyoruz bi hata yapmayalim diye 🥹

Ben de 31 ocakta igne oldum, doktor bugun kontrole cagirdi ama kontrol etmedi, test yapti, beta hcg 5.3 cikti. Cok sinirda dedi 2 gun sonra bi daha test yapalim dedi. Keske bunun yerine kontrol etseydi catlamis catlamamis bi sey deseydi. Igne oldugum gece ve sonraki gece icin iliski onerdi. Sonradan gun asiri iliski vs demedi oylece bekliyoruz bi hata yapmayalim diye 🥹
Hic belirtiniz var mi?

Hic belirti yok. O kadar yok ki arada karnim gurulduyo, acaba diye hevesleniyorum sonra kendimi mantikli olmaya davet ediyorum.
Insallah hamilesinizdir. Bekleyemiyorsaniz yarinda test yaptirabilirsiniz artis varsa zaten hamilesiniz demektir ama artis yoksa kesin hamile degilsiniz demek degil bence cunku daha az gecmis ignenin ustunden.

X