Çatlatma iğnesi 9.gün beta hcg 3.2 adete 10 gün var böyle olan sonra gebe çıkan var mı ?

Hic belirti yok. O kadar yok ki arada karnim gurulduyo, acaba diye hevesleniyorum sonra kendimi mantikli olmaya davet ediyorum.
Bende bu ay klomen kullandim ilk defa ama sagda 4 solda 1 yumurta gelismis ve 12. Gun gittim doktora gec kalmisim bir tanesi 26mm oldugu icin ve cok yumurta oldugu icin igne vermedi. Acaba kist mi oldu diye korkuyorum. 4 gundur inanilmaz goguslerim agriyor

Bende bu ay klomen kullandim ilk defa ama sagda 4 solda 1 yumurta gelismis ve 12. Gun gittim doktora gec kalmisim bir tanesi 26mm oldugu icin ve cok yumurta oldugu icin igne vermedi. Acaba kist mi oldu diye korkuyorum. 4 gundur inanilmaz goguslerim agriyor
Ben ilk defa aralikta kullandim, doktorum izinliydi baska doktora yonlendirdi beni, yeni doktor ilgilenmedi bi sey demedi, kendi doktorum gelince de bakti yumurta dedigin gibi cok buyumus igne vermedi. Zaten birkac tane de kucuk vardi, kendiliginden catlayan da olmamis pcos yuzunden, sonra tarlusal kullan regl ol dedi, bence kullanmasam da regl olurdum cunku sorun yasamiyorum regl konusunda sadece dongu surem 32-35 gun civari. Her neyse, tarlusal kullandim, regl oldum, 2/3/4/5/6.gun femara kullandim, 8.gun doktora gittim, onceki aydan bi sey kalmamis regl olunca akip gitmisler yeni 1 tane yumurta vardi, 9.gun 31ocakta igne yaptirdim.

Insallah hamilesinizdir. Bekleyemiyorsaniz yarinda test yaptirabilirsiniz artis varsa zaten hamilesiniz demektir ama artis yoksa kesin hamile degilsiniz demek degil bence cunku daha az gecmis ignenin ustunden.
Doktor 2 gun sonra yap beta hcg testini dedi. Ben yakinda bi yeri aradim sordum test 550tl imis :) uygun olsa ben de dusundum ayni sekilde. 🤷🏻‍♀️ bekleyeyim azicik, doktorun oldugu hastanede yaptiririm, o yonlendirince ucret odemiyorum tamamlayici saglik sigortasi karsiliyor.

Evet canım gitim bugün çatlamış dedi 20 kadar regli olsanda olmasda gel dedi bugün sabaha testte yapdim 9 gün negatif çifte donerimi acaba
Ben de 2 sinde iğne vuruldum kasık ağrım çok arttı şu an bile var sizde bir belirti var mı ben hiç test yapmadım yalancı negatif çok oluyor diye

İğneyi vurdu sonra bana dedi ki 10 gün sonra gel bakalım ama ilk günler bu kadar ağrım yoktu son iki gündür şiddetli ağrı ve iştah oldu test yapmıyorum yalancı pozitif görüp ümitlenmek istemiyorum 🥹
Bende çok fazla iştah var ağrı yok kaçıncı günün ben bugün 9 gün yapdim negatif

Bende çok fazla iştah var ağrı yok kaçıncı günün ben bugün 9 gün yapdim negatif
Canım benim bu gün bir hafta oldu sizden iki gün gerideyim. İştahı iğne de yapabiliyormuş kilo aldırıyormuş ama böyle de vakit geçmiyor çok erken öğrenenler de varmış 5. Günde öğrenen bile okudum ama yanılırsam sonradan ben de eşim de çok üzülürüz diye bastıramıyorum gidip

Canım benim bu gün bir hafta oldu sizden iki gün gerideyim. İştahı iğne de yapabiliyormuş kilo aldırıyormuş ama böyle de vakit geçmiyor çok erken öğrenenler de varmış 5. Günde öğrenen bile okudum ama yanılırsam sonradan ben de eşim de çok üzülürüz diye bastıramıyorum gidip
5 günde asla belli olmaz 14.15 gün veya adet geçince belli eder 14.15 gün iğneden sonra saycan test yap kan ver sonuç belli olur bana adet geçince gel dedi

5 günde asla belli olmaz 14.15 gün veya adet geçince belli eder 14.15 gün iğneden sonra saycan test yap kan ver sonuç belli olur bana adet geçince gel dedi
Bana 2 sinde yapıp 12 si gel dedi kimsenin on günde belli olmamış neden öyle bir tarih verdi anlamadım ben de biraz daha geçsin diye 15 ine aldım randevuyu

X