Neredeyse aynıyız sizinle bilemiyorum çok umutlanmak ve umutlandırmak istemiyorum. Bnce regl günümüzün geçmesini bekleyip öyle şans verelim derimİğne gününü sayarsak 13 gün yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredeyse aynıyız sizinle bilemiyorum çok umutlanmak ve umutlandırmak istemiyorum. Bnce regl günümüzün geçmesini bekleyip öyle şans verelim derimİğne gününü sayarsak 13 gün yarın
Pazartesi gidip test vericem 15. Günü kanda çıkar artık galiba bakalım hayırlısı teşekkür ederim yorumunuz içinNeredeyse aynıyız sizinle bilemiyorum çok umutlanmak ve umutlandırmak istemiyorum. Bnce regl günümüzün geçmesini bekleyip öyle şans verelim derim
Yaa ne demek birbirimize moral olmak için destek olmak için buradayız. İnşallah güzel haberle dönmek nasip olsun İğne gününü saymazsam benimde pazartesi 15. Günüm bakalım ne olacakPazartesi gidip test vericem 15. Günü kanda çıkar artık galiba bakalım hayırlısı teşekkür ederim yorumunuz için
Bence eder benimki erken gebelik testiydi baya negatif ama yaniErken gebelik testi değildi yaptığım test normal gebelik testiydi farkedermi acaba
Bakalım canım pazartesi gidelim kan testi verelim artık belli olur o zamana hadi hayırlısıBence eder benimki erken gebelik testiydi baya negatif ama yani
İnşallah ya hayırlısı olsun bakalım canımBakalım canım pazartesi gidelim kan testi verelim artık belli olur o zamana hadi hayırlısı
Erken mi oldun sanki iğnenin etkisi mi acabaBen bugün regl oldum Yarına kan vermeme gerek kalmadı artık
3 gün kadar erken oldu bence. Tam 15. gün oldum. Ama daha tam gelmedi çok az leke geldi durdu. Anlam veremiyorumErken mi oldun sanki iğnenin etkisi mi acaba
Yerleşme kanamasımı acaba3 gün kadar erken oldu bence. Tam 15. gün oldum. Ama daha tam gelmedi çok az leke geldi durdu. Anlam veremiyorum
Gün aşırı devam et bence iğnenin 10. Güne kadar falanKızlar femara kullandım iğne oldum ayın 20nsinde ilişkiye ne kadar devam etmeliyim sizce
Hiç sanmıyorum kırmızı gelmeye başladı çünkü Kan verdin mi sen peki bugünYerleşme kanamasımı acaba
Ben gittim öğleden sonraydı sabah gel dediler sabah gidicemHiç sanmıyorum kırmızı gelmeye başladı çünkü Kan verdin mi sen peki bugün
Belirtileriniz var mı pekiBen gittim öğleden sonraydı sabah gel dediler sabah gidicem
Ben gittim öğleden sonraydı sabah gel dediler sabah gidicem
İğnenin etkisinden dolayı pozitif çıkmış olabilir etkisi bir haftaya geçebilir o zaman kan testi verebilirsiniz benceKizlar merhaba ben asilama yaptirdim yumurta büyütme ignesi kullandim ve 14 ekimde sag yumurtam kendiliginden catladi doktor bugunu degerlendirin dedi 1 hafta sonra sol yumurtam 17 oldu ve persembe günü yani 20 ekimde catlatma ignesi vuruldum 21 ekim cuma günü de asilama yapildi bugun sag yumurtam catlayali 11. Gun ve asilama yapali 4. Gunum sag yumurtam tutmuşmudur acaba diye bugun hem erken gebelik testi hemde normal test yaptım ve ikisinde de silik cizgi çıktı acaba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisimi bilen varsa yardimci olursa çok sevinirim bu arada göğüslerimde aşırı derecede sızlama var ve ara ara kasik agrisi yasiyorum
Belirtileriniz var mı peki