- 7 Ocak 2021
- 1.527
- 1.206
Yok vermedim dahaKan verdinmi canım sonucun ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok vermedim dahaKan verdinmi canım sonucun ne
Merhaba ben dün akşam test yaptırdım iğne gününü sayarsam 12 saymazsam 11.gündü ve sonuç 3.2 geldi pazar günü tekrar yaptıracağım yükselebilir de yükselmeyebilirde dedi doktorumBen kan versem mi vermesem mi çok kararsızım. 8 Ekim'de yapmışım iğneyi. Adetime 5 gün var. İğne gününü saymazsam 13. Gün sayarsam 14. Gün bugün. Hiç cesaretim yok
Ben de 9 ekimde yaptırmıştım iğneBen kan versem mi vermesem mi çok kararsızım. 8 Ekim'de yapmışım iğneyi. Adetime 5 gün var. İğne gününü saymazsam 13. Gün sayarsam 14. Gün bugün. Hiç cesaretim yok
Merhaba ya dün de benim iğne gününü sayarsam 12 saymazsam 11.gündü 3.2 çıktı sonucum yükselmez mi acaba ya doktorum pazar günü 15.gün tekrar vermemi söyledi iğne etkisi kalmıs mıdır halaBence biz 15 . Günü bekleyelim kesin olsun 13.gün nagatif çıkıp sonra pozitife dönende varmış
Merhaba ben dün akşam test yaptırdım iğne gününü sayarsam 12 saymazsam 11.gündü ve sonuç 3.2 geldi pazar günü tekrar yaptıracağım yükselebilir de yükselmeyebilirde dedi doktorum
Merhaba inşallah yükselir olumlu düşünün. Hayırlısı olsun kendini üzmeMerhaba ben dün akşam test yaptırdım iğne gününü sayarsam 12 saymazsam 11.gündü ve sonuç 3.2 geldi pazar günü tekrar yaptıracağım yükselebilir de yükselmeyebilirde dedi doktorum
Ara ara kasıgıma bıçak saplanır gibi oluyor o kadar :)Belirtileriniz var mı bu arada ben cesaret edemiyorumda
Benimde yaa erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba sonuçAra ara kasıgıma bıçak saplanır gibi oluyor o kadar :)
Evet artık kan verebilirsiniz çıkar cesaret edin yapcak hiçbir şey yok maalesefBenimde yaa erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba sonuç
Evde test yaptım şimdi negatif çıktı . Silik çizgi bile yok . Yani bu ayda olmadı. Kan vermeme gerek kalmadıEvet artık kan verebilirsiniz çıkar cesaret edin yapcak hiçbir şey yok maalesef
Allah büyüktür ben de yarın sabah yapacağım herhangi bi belirtiniz vs var mıEvde test yaptım şimdi negatif çıktı . Silik çizgi bile yok . Yani bu ayda olmadı. Kan vermeme gerek kalmadı
Hafif akıntım var ve ara ara saplanan kasık ağrım var yüremiyorum resmen ağrı gelince. Ama çok ilginç işte anlayamadımAllah büyüktür ben de yarın sabah yapacağım herhangi bi belirtiniz vs var mı
Evdeki idrar testinde çıkmayabilir kan mı versenizEvde test yaptım şimdi negatif çıktı . Silik çizgi bile yok . Yani bu ayda olmadı. Kan vermeme gerek kalmadı
Ne bileyim çok üzüldüm en azından silik çıkardı belki dedim. O bile yok bariz tek yani. Adet günüme 5 gün var onu beklerim ama olacağım gibi zaten o sancıyı hissediyorumEvdeki idrar testinde çıkmayabilir kan mı verseniz
Bende az önce yaptım dayanamadım ama tek çizgi bugün iğne gününü saymazsak 11. Gün sabah yapılması mı gerekiyor duNe bileyim çok üzüldüm en azından silik çıkardı belki dedim. O bile yok bariz tek yani. Adet günüme 5 gün var onu beklerim ama olacağım gibi zaten o sancıyı hissediyorum
Siz test yaptınız mı
Benim 13. günümdü . Adetinize kaç gün var ve belirtiniz var mı?Bende az önce yaptım dayanamadım ama tek çizgi bugün iğne gününü saymazsak 11. Gün sabah yapılması mı gerekiyor du
5 gün var adetime sarı bi akıntım var kasıklarımdada şişkinlik var gibi başka bi belirti yokBenim 13. günümdü . Adetinize kaç gün var ve belirtiniz var mı?
İğne gününü sayarsak 13 gün yarınBenim 13. günümdü . Adetinize kaç gün var ve belirtiniz var mı?