• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha gelmedi ki adet günüm . Bugün 14 15 gün. Igneyi yaptığım gün 15. Çatladığı 14. Gün adetimede 4 gün var . Bekliyorum işte salıya kadar bekliycem olmazsam doktoruma gidicem . Gerçi olursamda gidicem ama :)
Canim merhaba bak sıkma kendini genelde kimyasal olan gebeliklerde deger cok yüksek olduguicin idrarda erken cikiyo o yüzden ümidini kaybetme kanda sonucunu ögrenmeden hamile degilim diyemezsin 15.gün hastaneden ögren ben öyle yapicam bugun asilama gününüde sayarsak 12.günüm ve 12.gün bile kanda cikmayip 15.gün cikanlar bile var moral cok önemli olumsuz seyler düşünme canim

Canim merhaba bak sıkma kendini genelde kimyasal olan gebeliklerde deger cok yüksek olduguicin idrarda erken cikiyo o yüzden ümidini kaybetme kanda sonucunu ögrenmeden hamile degilim diyemezsin 15.gün hastaneden ögren ben öyle yapicam bugun asilama gününüde sayarsak 12.günüm ve 12.gün bile kanda cikmayip 15.gün cikanlar bile var moral cok önemli olumsuz seyler düşünme canim
Içimde acayip bir his var bilmiyorum senin dediğin gibi bekliyorum. Sende şuan belirti varmı en ince ayrıntısına kadar yaşadıklarını söyler misin )

Içimde acayip bir his var bilmiyorum senin dediğin gibi bekliyorum. Sende şuan belirti varmı en ince ayrıntısına kadar yaşadıklarını söyler misin )
Vala cnm 2 gündür ara ara adet oldugum zamandaki agriyi hissediyorum aha diyom kahretsin oldum herhalde sona bakiom derin bi ohh cekiom arada bir özellikle yattigimda kasiklarimda bisi varmis gibi ağırlık tarzi bisi hissediom kalkinca gecio bide jelden sona migde bulantım oluyo 3 gecedir 10 veya 15 dakika sonra oluyo. Sürekli ben ve yakinlarin kiz bebek görüyoruz rüyamizda hadi benim psikolojik onlarinki ne :)) baska bisey hissetmiyorum cnm ilk oldugu icin sanirim fazla hassasız kendimi olumsuza hazirliim diom yapamiom hic olumsuz bisi düsünemiyorum hep icimde bi yerde olumlu şeyler dolasiyo :))insallah hakkimizda hayirlisi

Vala cnm 2 gündür ara ara adet oldugum zamandaki agriyi hissediyorum aha diyom kahretsin oldum herhalde sona bakiom derin bi ohh cekiom arada bir özellikle yattigimda kasiklarimda bisi varmis gibi ağırlık tarzi bisi hissediom kalkinca gecio bide jelden sona migde bulantım oluyo 3 gecedir 10 veya 15 dakika sonra oluyo. Sürekli ben ve yakinlarin kiz bebek görüyoruz rüyamizda hadi benim psikolojik onlarinki ne :)) baska bisey hissetmiyorum cnm ilk oldugu icin sanirim fazla hassasız kendimi olumsuza hazirliim diom yapamiom hic olumsuz bisi düsünemiyorum hep icimde bi yerde olumlu şeyler dolasiyo :))insallah hakkimizda hayirlisi
Ay valla beklemeye değer insalah :) bukadar heyecan sitres insanı yıpratıyor:)

Ay valla beklemeye değer insalah :) bukadar heyecan sitres insanı yıpratıyor:)
Sorma canim ya hayatim boyunca bide nikah masasinda bu kadar heyecanlanmiştım :KK70:Allahtan o kisa surdu bu heyecan gecmek bilmiyo :)) arkadasimla konuştum az önce ondada ayni adet oldugumuz zamandaki agri olmus kizi olmustu

Sorma canim ya hayatim boyunca bide nikah masasinda bu kadar heyecanlanmiştım :KK70:Allahtan o kisa surdu bu heyecan gecmek bilmiyo :)) arkadasimla konuştum az önce ondada ayni adet oldugumuz zamandaki agri olmus kizi olmustu

:) :) :) Allah bağışlasın canim bizimde olacak tabiki ama nezaman.
Şimdi lavobodan çıktım ıgneden sonra dune kadar hep beyaz akintim oldu . Şimdi ise çok çok açık sütlü kahve rengi akıntı ama pütür pütür minicik . Demekki adet olcam üzdü.. :(

:) :) :) Allah bağışlasın canim bizimde olacak tabiki ama nezaman.
Şimdi lavobodan çıktım ıgneden sonra dune kadar hep beyaz akintim oldu . Şimdi ise çok çok açık sütlü kahve rengi akıntı ama pütür pütür minicik . Demekki adet olcam üzdü.. :KK43:
Ay canım sorma benimde su gibi akintim geliyo bide jeli siktim 1 saat önce bir migde bulantisi oldu tarifi yok kahverengi akinti cok oluyomus adete yorma hemen canim ilk adilama oldugu icin ne dicegimide bilmiyorum hakkimizda hayirlisi artik

Ay canım sorma benimde su gibi akintim geliyo bide jeli siktim 1 saat önce bir migde bulantisi oldu tarifi yok kahverengi akinti cok oluyomus adete yorma hemen canim ilk adilama oldugu icin ne dicegimide bilmiyorum hakkimizda hayirlisi artik
Canim ben aşılama olmadım sadece çatlatma iğnesi vuruldum . Sen aşılama yaptırdın oyuzden jel verdiler . Ben daha aşılama ya geçmedim

Benim umudum zaten kırık canim :KK43: ama yinede bekliyorum işte bi umut . Çünkü belirtiler ilk defa yaşadığım şeyler. Beyaz akıntı sık idrara çıkma iştah açıklığı vesaire . Ne bileyim yaa belkide psikolojiktir

Canim öncelikle merhaba . Tabiki geç döllenme olmus olabilir fakat kan tahlili herzaman doğru sonuç verir hamilemiyim sorusundan önce tekrar test yapmalısın. Inan hepsini yaşadım seni şuan çok iyi anlıyorum. Adet gecikmen genellikle böyle durumlarda bize oyun oynayıp psikolojik olabiliyor

Merhaba canım malesef dün regl oldum 7 gün gecikmeyle:(

Merhaba canım malesef dün regl oldum 7 gün gecikmeyle:KK43:
Canim herşeyin hayırlısı bende adet oluyorum . Kahverengi akintim başladı git gide artıyor. Demekki adet oluyorum. Bize nasip olmuyo işte demekki zamanı değil napalim bende çok uzuldum inan. Kaderimiz sukredicez

Canim herşeyin hayırlısı bende adet oluyorum . Kahverengi akintim başladı git gide artıyor. Demekki adet oluyorum. Bize nasip olmuyo işte demekki zamanı değil napalim bende çok uzuldum inan. Kaderimiz sukredicez

Umudumuzu yitirmeyelim canım bu ay da denicez napalim Allah tez zamanda isteyen herkese versin

Canim benim hakkimizda hayitlisi olsun demekki henüz zamanı değilmiş benimde bugün asilama gününüde sayarsak 14.günüm yarin test günü ama adet agrim var bakalim Allahim ol dediyse olmuşur

Yoksada 2.aşılamayida denemek istiyorum sonrasida tüp bebek sende sakin pes etme çıktık biz bu yola bir kere dönusu yok arkadasim üzülme litfen
Canim dediğim gibi adet oldum 1 saat önce. Ve senin dediğin gibi girdik bir yola . Hadi inşallah sen hamilesindir hiç tüp bebeğe gerek kalmaz valla

Selam kizlar. Benim de bu gun ignenin 11 ci gunu. 8 ci gunden testlere basladim bu gun artik tamamen cikmis ilacin etkisi dige dusunuyorum.

Eklentiler

• 4B12187F-8405-4DEE-98A9-0463AD1E5AE6.jpeg
    4B12187F-8405-4DEE-98A9-0463AD1E5AE6.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 1.356
Back