- 25 Ekim 2019
- 781
- 782
- 103
- 30
Kuzum ben yanlış yazdım başta hiç çıkmamış sonra adeti geçince yapmış çift çizgiyi görmüşSilikte cikmadi ki :)
Anladım canım hayırlısı bakalım.Kuzum ben yanlış yazdım başta hiç çıkmamış sonra adeti geçince yapmış çift çizgiyi görmüş
Kızlar durumlar nasıl
Bende belirtide yok bekliyorum öyle, sen de var mı biseyKızlar durumlar nasıl
Bat günün bugün mü canım inşallah görmezsin kırmızıları
Gelmez inşallah geçti mı günün canımE essramMinnosella098 Kbdemirel ben 21 Ekim'de saat 12:00'de iğne vuruldum. 15.güne girdim adet bekliyorum henüz gelemedi.
Doktor iğneden sonra 15. gün olursun dedi bugün olmam lazım henüz yok.Gelmez inşallah geçti mı günün canım
Pazar sabahı yapmıştım negatifti belirti olarak göğüslerimde bir şey yok ancak dünden beri adet ağrısı gibi bir ağrı var. Normalde ben söküleceğim günde ağrı hisseder adet olurdum öncesinde ağrı yaşamazdım. Olan ağrılar sürekli değil bir kramp gibi geliyor ve geçiyor birkaç saniyelik. Ancak adet ağrısı gibi yaşadığım için bunu bir belirti saymıyorum onun dışında pek bir şey yok.Belirtin var mı peki kuzum. Yada test yaptım mı
Test yapmış miydinDoktor iğneden sonra 15. gün olursun dedi bugün olmam lazım henüz yok.
Kan versen bidePazar sabahı yapmıştım negatifti belirti olarak göğüslerimde bir şey yok ancak dünden beri adet ağrısı gibi bir ağrı var. Normalde ben söküleceğim günde ağrı hisseder adet olurdum öncesinde ağrı yaşamazdım. Olan ağrılar sürekli değil bir kramp gibi geliyor ve geçiyor birkaç saniyelik. Ancak adet ağrısı gibi yaşadığım için bunu bir belirti saymıyorum onun dışında pek bir şey yok.
Beklemek istiyorum bu sefer şeyden korkuyorum bazılarında kist oluşuyorrmuş adet gecikiyormuş acaba onlarda da adet sancısı olup da gelmiyor mu onu bilmiyorum.Kan versen bide
Hımm hic bilmiyorum onu. Bende de akıntı dışında bişey yok,ne göğüsler ne karnım agırmıyor . Ama yinede bi kan ver negatifse git doktora,kist mi olmuş diye baksınBeklemek istiyorum bu sefer şeyden korkuyorum bazılarında kist oluşuyorrmuş adet gecikiyormuş acaba onlarda da adet sancısı olup da gelmiyor mu onu bilmiyorum.
yarin giderim belki olmazsamHımm hic bilmiyorum onu. Bende de akıntı dışında bişey yok,ne göğüsler ne karnım agırmıyor . Ama yinede bi kan ver negatifse git doktora,kist mi olmuş diye baksın
Insallah olmazsın canım. Güzel sonuçlar alırsın.yarin giderim belki olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?