E essram @Minnosella098Kbdemirel ben 21 Ekim'de saat 12:00'de iğne vuruldum. 15.güne girdim adet bekliyorum henüz gelemedi.
adet sancısı gibi ağrı var mı sende senin de ilk kullanışın mıInşallah gelmez tatlimm benim de 14. Gun bitmek üzere sanırım henüz Gelen giden yok
adet sancısı gibi ağrı var mı sende senin de ilk kullanışın mı
Ben de şuan ağrıda gitti yav kiste mi döndü acabaEvet ilk kullanisim.. var evet.. cumartesi oldum sandim o derece bi de akinti var. Bugün de oyleydi sancıyla beraber su gibi akinti..
[/QUOTE
Ben de şuan ağrıda gitti yav kiste mi döndü acaba
Aynen sen doktoruna mı gidecen yoksa test yapıp mı devam edecenDün de benim agrim yoktu.. bazen geciyo
Kız valla ben belirti diye değil ne olacaksa olsun en büyük korkum kist olmasın zaten pcos var birde onlar gelmesin diye telaşlanıyorum ben ovulasyon testiyle yaptığımda tam 14. gün adet oluyordum. Doktor iğnenin 15. günü adet olursun dedi olmayınca kistten korkuyorum çocuktan umudum yok çünkü pazar negatifi gördüm.Ne stresli beklemek ya,her şeyi belirti sanıyoruz
Ne stresli beklemek ya,her şeyi belirti sanıyoruz
Sanmam kist olmamıştır ya,bende de pko varKız valla ben belirti diye değil ne olacaksa olsun en büyük korkum kist olmasın zaten pcos var birde onlar gelmesin diye telaşlanıyorum ben ovulasyon testiyle yaptığımda tam 14. gün adet oluyordum. Doktor iğnenin 15. günü adet olursun dedi olmayınca kistten korkuyorum çocuktan umudum yok çünkü pazar negatifi gördüm.
At canımIlk önce test yapicam kan tahlili yaparım sağlık ocağında.. eğer varsa giderim yoksa adet olunca gidicem bu arada ben ovu testi yaptım atayim mi bi baksaniz
At canım
Ne zaman yaptın bunu, koyu cıkmış t çizgisi
Ya sen sabah bi idrar yap bence artık. 15. Gün oluyor yarın hem.Bugün yaptım canimm
Koyu çıkmış canım ya ben de ovulasyon yok ne yazık ki daha doğrusu hiçbir test yok elimde. Sen de 15. gün başladı dem, artıkBugün yaptım canimm
Ya sen sabah bi idrar yap bence artık. 15. Gün oluyor yarın hem.
Koyu çıkmış canım ya ben de ovulasyon yok ne yazık ki daha doğrusu hiçbir test yok elimde. Sen de 15. gün başladı dem, artık
Demi aynen karşımda eczane alamıyorumEvet 15.gundeyim artık napsam diye düşünüyorum korkudan gebelik de alamiyorumm
Senin göğüslerde değişiklik varmı ben de hiçyok.Demi aynen karşımda eczane alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?