Demi aynen karşımda eczane alamıyorum
Senin göğüslerde değişiklik varmı ben de hiçyok.
Benimhiç olmazdı yine olmadı:) Ben umudu yitireyim o zaman bir farklılık yok.Var canım çok hassaslastilar uçları da sızlıyor ama benim adet donemlerimde de hasaslasiyorlar oyuzden belirti diyemicem
Benimhiç olmazdı yine olmadı:) Ben umudu yitireyim o zaman bir farklılık yok.
Bilmiyorum ki yaa,ınsallah vardır. Gidin test yapin ikinizdeNe diyosun sence var mii
Bilmiyorum ki yaa,ınsallah vardır. Gidin test yapin ikinizde
Yarın sabah mıIlk önce idrar testi yapicamm
Yarın sabah mı
Yarın 15. Gün oluyor senin, sabah olmasada olur. Çok şu içmezsin öğlen yapacaksanYarın ama sabah değil öğleden sonra.. sabah olması şart mı sabah okulda oluyorum
Yarın 15. Gün oluyor senin, sabah olmasada olur. Çok şu içmezsin öğlen yapacaksan
Ayy inşallah çıkar, evet hemen haber verTamam canım yapınca haber veririm hatta foto atarim olumlu ya da olumsuz:) çıkarsa ertesi gün de kan veririm..
Ayy inşallah çıkar, evet hemen haber ver
Ederim tabi. Benim yarın 13. Gün olacak. Ama yapmiycam ben daha test, yok belliki ,adeti beklicemAmin canım benimm dua et bana lütfeen .. senin 13.gundu sanki??
Ederim tabi. Benim yarın 13. Gün olacak. Ama yapmiycam ben daha test, yok belliki ,adeti beklicem
Yani sadece göğüslerim büyüdü ama ağrı yok :) bide akıntı var. Hiç bişey hissetmiyorum. Senin sorunun neydi ilk defa mi catlatma iğnesi kullandinBelirti mi yok??
Yani sadece göğüslerim büyüdü ama ağrı yok :) bide akıntı var. Hiç bişey hissetmiyorum. Senin sorunun neydi ilk defa mi catlatma iğnesi kullandin
Naptiniz kizlar test girisiminiz oldu muEvet ilk defa kullandım.. aslında bende de eşimde de problem yok
Naptiniz kizlar test girisiminiz oldu mu
Ben sabah vardi yine kesin oldum dedim sonra lavqboya gttm gecti acaba idrar olunca mi agri geliyor bilemedimHayır henüz yapmadim çok sancim var adet olcak gibiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?