Çatlatma iğnesi 12. Gün pozitif gördüm sizce hamile miyim

Kasık ağrısı çatladığına işaret inşallah inşallah

Kızlar slm. Benimde çatlatma iğnemin 15. Gün. Az önce test yaptım. Silik çizgi var. Sizce hamilelik olabilir mi. Bilemedim ya

Eklentiler

• IMG_4566.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 204
Kızlar kan testi yaptırdım 114 çıktı
ay hayırlı olsun canım çok sevindim ya benim kasık agrım gecede devam etti hala ediyor 6. günü başladı iğnenin bildiğin adet olmasan önceki agrı bu adet olucam diye üzülüyorum senin agrıların ne kadar devam etti

Benim hala adet ağrım var canım ona takılma aynı oluyormuş da ben de diyorum ki iner mi hamile miyim acaba kesin

Benim hala adet ağrım var canım ona takılma aynı oluyormuş da ben de diyorum ki iner mi hamile miyim acaba kesin
inmez canım artık 14 gün olmuş ve sonucunda yüksek yani şuan iğnenin etkisi olmaz ki gönlünü ferah tutt yarında kan ver aynı yerde

inmez canım artık 14 gün olmuş ve sonucunda yüksek yani şuan iğnenin etkisi olmaz ki gönlünü ferah tutt yarında kan ver aynı yerde
İnşallah inşallah sende gönlünü ferah tut benimde öyle başladı hiç ümit kesilmez

Merhabalar bende 25 eylülde aşılama oldum bende sorun yok eşimde varikosel mevcut 1 hafta sonr adayanamayıp test yapmım sonuç silik çizgiydi bir iki gün sonra emin olmak için tekrar denedim ama negatif çizgi çıktı bu arada karnıma regl sancıları giriyor ve 3 gündür başım dönüyor sizce ne durumdayım yarın kan testi vermeye gidicem umudumu kaybetmek istemiyorum ve çok sabırsızım 2 yıldır deniyorduk

Merhabalar bende 25 eylülde aşılama oldum bende sorun yok eşimde varikosel mevcut 1 hafta sonr adayanamayıp test yapmım sonuç silik çizgiydi bir iki gün sonra emin olmak için tekrar denedim ama negatif çizgi çıktı bu arada karnıma regl sancıları giriyor ve 3 gündür başım dönüyor sizce ne durumdayım yarın kan testi vermeye gidicem umudumu kaybetmek istemiyorum ve çok sabırsızım 2 yıldır deniyorduk

7. Gün iğne etkisi ile tabi ki pozitif çıkar ümidini yitirme iğne etkisi bitmiş gerçeği öğrenmek üzeresin benim de şu an regl ağrısı var ve pozitif her hamilelik başka kişiye göre değişiyor sen yine de dikkatli ol yukarıdan bi şey almak için uzanma mesela

Reactions: ztt
5 gün boyunca dinlendim çalışmadım ama sonra günlük rutinime döndüm umarım hayırlısı ile olumlu olur çok yorucu zamanlar tutmazsa ikinci kez tekrar denicem oda olmazsa tüp bebeğe geçicez inşallah olumlu sonuç olur

Aşılama mı yaptınız siz pardon heyecandan göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…