Çatlatma iğnesi 12. Gün pozitif gördüm sizce hamile miyim

inmez canım artık 14 gün olmuş ve sonucunda yüksek yani şuan iğnenin etkisi olmaz ki gönlünü ferah tutt yarında kan ver aynı yerde
Bir şey soracağım ben bugün de test yaptım tam kırmızıydı ama ilk idearla yapmadım karnım davul gibi oldu beyaz akıntı geldi süt kesiği gibi bi şey ve bugün 15. Günüm doktor bugün de kan test yap emin olalım dedi bu saatten sonra döner mi kimyasala bi de ne zaman tehlikesi var haftaya bi daha yapmalı mıyım

Aşılama mı yaptırdınız?
Her gün ya da 2 gunde bır test yaparak koyulasmayı takip edebilirsiniz

Canım sanmıyorum ya döneceğini 15 gün olmuş hemde çizgi hala kpyu kandan baktır takip et akıntı olabilir birşey bence korkma

Saymıyorsunuz iğne gününü 12Gün az soluktu 13. Gün daha koyu 13 gün daha koyu bir kan test sonu 114 15. Gün 256

Kesinlikle aşırı zararla olduğunu söyledi hatta doktorum kesinlikle yerlere de yatsan ben demedikçe parol içme demişti
Bu hastalıktan önce boş bulunup baş ağrısı için dolorex içmiştim sonrasında bir pişmanlık geldi tabii ama çok zor bir dönem belirtilerin var ama hamile misin bilmiyorsun kimseye birsey de diyemiyorsun herkes ilaç icsene diye baskı yapıyor bide üstüne yarın adet olursam kafayı yerim heralde

İnşallah olmazsın

Haber et gerçekten insanlar anlamıyor halden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…