- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
-
- Konu Sahibi berimajeste
Ben iğne gününü sayıyorumİğne gününü saymıyoruz bu arada iğneden sonra 14. Gün
Ben iğne gününü sayıyorumzaten adet ime beş gün var bakalım yarın kesin sonuç alırım gibi
Benim iğne günü dahil on şuan saymazsam 9Kaçıncı gün peki iğne gününü saymazsan doktor bana dedi 2 gün sonra tekrar yap test gebelik var dedi
evet aşılamaAşılama mı yaptınız siz pardon heyecandan göremedim
yarın 12. gün aşılama gününü saymazsak kan testi vermeye gidicem 12. gün gel demişlerdi bana çünküKaçıncı gün peki iğne gününü saymazsan doktor bana dedi 2 gün sonra tekrar yap test gebelik var dedi
SaymamalısınBenim iğne günü dahil on şuan saymazsam 9
Allah nasip etsin imkansız değil olur Allah ın izni ileevet aşılama
Aşılamayı sayıyor musunuz onu bilmiyorum yapmadım siz sonra mı aşılamaya geçtiniz ilk aşılama mı oldu tedavi şekliyarın 12. gün aşılama gününü saymazsak kan testi vermeye gidicem 12. gün gel demişlerdi bana çünkü
Bugün iğne günü dahil 11. Tamamen negatifi gördümSaymamalısın
Ben 12 pozitif ti yarın deneyinBugün iğne günü dahil 11. Tamamen negatifi gördüm
İğne günü dahil miBen 12 pozitif ti yarın deneyin
Hanımlar adetime 2 gün var test yapsam hamilelik varsa çıkar mı?
Aslında gecikmeyi bekleyecektim ama iki gündür çok hastayım ve ya varsa diye ilaç içemiyorum içmeden de iyilesemem gibi
Hayırİğne günü dahil mi
Dahil etmiyorsunuzİğne günü dahil mi
Arkadaşım yaptı doktor bekle demiştHanımlar adetime 2 gün var test yapsam hamilelik varsa çıkar mı?
Aslında gecikmeyi bekleyecektim ama iki gündür çok hastayım ve ya varsa diye ilaç içemiyorum içmeden de iyilesemem gibi
Az önce bende test yaptım dayanamadım negatif çıktı beklemem mi gerek bilmiyorum acaba ilaç içsem birsey olur mu ?Arkadaşım yaptı doktor bekle demişt
İçmeyin lütfen şüpheniz varsaAz önce bende test yaptım dayanamadım negatif çıktı beklemem mi gerek bilmiyorum acaba ilaç içsem birsey olur mu ?
Adetimin gecikmesini bekleyeyim ozamanİçmeyin lütfen şüpheniz varsa
Kesinlikle aşırı zararla olduğunu söyledi hatta doktorum kesinlikle yerlere de yatsan ben demedikçe parol içme demiştiAdetimin gecikmesini bekleyeyim ozaman
Siz ne yaptınızyarın 12. gün aşılama gününü saymazsak kan testi vermeye gidicem 12. gün gel demişlerdi bana çünkü