- 27 Temmuz 2023
- 111
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi berimajeste
Allah bana nasip etsin isteyen herkese etsin.. idrar mı yapayım kan mı korkuyorum pozitif alınca çok güzel gelmişti14gunu yapın bidaha koyulaşma varsa hamilesin
Ben de 11. gün de test yaptığımda çok silik pozitif çıkmıştı bundan öncekilerde 11. gün yaptığımda hep negatif çıkmıştı. Ertesi gün tekrardan test yaptım çizgi biraz daha belirginleşmişti. sonra kan verdiğim de 45 çıkmıştı aslında en doğrusu 14. günü beklemek ama insan bekleyemiyor işte genelde 12.gün iğnenin etkisi geçiyor diyorlar ama ya yarın tekrar test yapın çizgi koyulaşırsa zaten vardır ya da kan verin 2 gün sonra tekrar kan verinHiç test yapmamıştım bugün idrar belirgin gibi pozitif çıktı tam silik diyemem
Foto atar mısınızHiç test yapmamıştım bugün idrar belirgin gibi pozitif çıktı tam silik diyemem
Allah ım inşallah çok teşekkür ediyorumBen de 11. gün de test yaptığımda çok silik pozitif çıkmıştı bundan öncekilerde 11. gün yaptığımda hep negatif çıkmıştı. Ertesi gün tekrardan test yaptım çizgi biraz daha belirginleşmişti. sonra kan verdiğim de 45 çıkmıştı aslında en doğrusu 14. günü beklemek ama insan bekleyemiyor işte genelde 12.gün iğnenin etkisi geçiyor diyorlar ama ya yarın tekrar test yapın çizgi koyulaşırsa zaten vardır ya da kan verin 2 gün sonra tekrar kan verin
Foto atar mısınız
sonuç siz hamile misiniz pekiBen de 11. gün de test yaptığımda çok silik pozitif çıkmıştı bundan öncekilerde 11. gün yaptığımda hep negatif çıkmıştı. Ertesi gün tekrardan test yaptım çizgi biraz daha belirginleşmişti. sonra kan verdiğim de 45 çıkmıştı aslında en doğrusu 14. günü beklemek ama insan bekleyemiyor işte genelde 12.gün iğnenin etkisi geçiyor diyorlar ama ya yarın tekrar test yapın çizgi koyulaşırsa zaten vardır ya da kan verin 2 gün sonra tekrar kan verin
Evet evet hamileyim şu an 7 haftalıksonuç siz hamile misiniz peki
Anneli babalı büyütsünEvet evet hamileyim şu an 7 haftalık
Ağlayacağım şimdiAma bu silik değil ki çok net :) inşallah gebesinizdir 14. Gün tekrarlayın
İnşallah canım ya birazdan bir tane daha yapacağım o sonucu da paylaşacağımHamilesin sen kuzum
Amin siz de hayırlı haberi bir an önce alırsınız umarımAnneli babalı büyütsün
İlk denememiz çatlatmayı pcosluyum bir de ben umarım inşallahAmin siz de hayırlı haberi bir an önce alırsınız umarım
Bu da 13.Ama bu silik değil ki çok net :) inşallah gebesinizdir 14. Gün tekrarlayın
Şimdi kine bakar mısınız lütfenAma bu silik değil ki çok net :) inşallah gebesinizdir 14. Gün tekrarlayın
Ben de 25 Eylül de ilk çatlatma iğnemi vuruldum. Ben de pcosluyum. Belirtiniz oldu mu ? :)İlk denememiz çatlatmayı pcosluyum bir de ben umarım inşallah