Çatlatma iğnesi 12. Gün pozitif gördüm sizce hamile miyim

İğnenin etkisi diye düşünüyorum halsizim uykum var sürekli akşam erken yatmama rağmen sabah uyuyakalmışım işe geç kalacaktım yataktan çıkasım gelmedi😂
Karnımın altı yani kasıklarım bariz ağrıyor. Karnım ağrıyor afedersiniz karnım şiş ishal gibi sürekli bu şekilde. Ama en belirgin şuan kasık ağrılarım.
Ben de böyleydim

zaman geçmek bilmiyor ya
Öyle gerçekten 13 gün de 13 yılım gitti
Bi kadın kısırmış ve bi peygamberden dua istemiş Allah a dua etmesini kendi için Allah demiş ki ben onu kısır yarattım kadın bi daha istemiş peygamberden özür dilerim yanlış olmasın oladabilr Hz. Hamza sanırım Allah tekrar ben onu kısır yarattım demiş sonra kadının 1 sene sonra kucağında çocuk gören peygamber demiş ki ya Allah ım o Kadın kısırdı olmazdı çocuğu Allah da demiş ki hiç vazgeçmedi istemekten kudretimden hiç sual etmedi bende verdim.. Ümit kesmeyin

Bi kadın kısırmış ve bi peygamberden dua istemiş Allah a dua etmesini kendi için Allah demiş ki ben onu kısır yarattım kadın bi daha istemiş peygamberden özür dilerim yanlış olmasın oladabilr Hz. Hamza sanırım Allah tekrar ben onu kısır yarattım demiş sonra kadının 1 sene sonra kucağında çocuk gören peygamber demiş ki ya Allah ım o Kadın kısırdı olmazdı çocuğu Allah da demiş ki hiç vazgeçmedi istemekten kudretimden hiç sual etmedi bende verdim.. Ümit kesmeyin
Ne kadar güzel bir örnek duanın her kapıyı açacagına inanıyorum hepimiz için dua ediyorum

Bunu bende okudum sosyal medyada hatta kaydettim.

Yani o kadar dillendirdim ya tam belli olmadan
Birşey olmaz daha kimseye söyleme varsada 3 aylıkken felan söylersin canım.
Ben ilk gebeliğimde arkadaşlarıma söyledim ama pişmanım duyan oha ne çabuk hamile kaldın daha evleneli ne kadar oldu 1 ay dolu ne ara hamile kaldım dediler. Öğrendiğimde 5 haftalıktı 3 hafta sonra yani 8. Hafta bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bir daha hamile kalırsam söylemicem.

Birşey olmaz daha kimseye söyleme varsada 3 aylıkken felan söylersin canım.
Ben ilk gebeliğimde arkadaşlarıma söyledim ama pişmanım duyan oha ne çabuk hamile kaldın daha evleneli ne kadar oldu 1 ay dolu ne ara hamile kaldım dediler. Öğrendiğimde 5 haftalıktı 3 hafta sonra yani 8. Hafta bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bir daha hamile kalırsam söylemicem.
Allah ım çok zor kem göz çıksın ama kendi aileme söyledim sadece bakalım..

Sence hamile miyim çok teşekkür ediyorum bu arada
Bence hamilesiniz ya silik felanda değil bariz koyu çizgi çıkmış.
İnşallah o güzel haberi bize verirsiniz bizede umut olur.
İlişki sıklığınız nasıl oldu ayıptır sorması biz gün aşırı değerlendiriyoruzda bir dolu bir boş.

Bence hamilesiniz ya silik felanda değil bariz koyu çizgi çıkmış.
İnşallah o güzel haberi bize verirsiniz bizede umut olur.
İlişki sıklığınız nasıl oldu ayıptır sorması biz gün aşırı değerlendiriyoruzda bir dolu bir boş.
Öncesi 2 gün ve sonrası gün aşırı şeklinde oldu yattım baya ama ben ayaklarım havada afedersiniz.. sabaha kadar kaldığı da oldu içimde.. gün aşırı 8 gün geçirdik ve bi kere de 3 gün ara verdik sperm kalitesi için doktor zaten bana 36 48 falan demedi sabah yap akşam gir dedi ve ilişki tarihleri yazdı kağıda

Öncesi 2 gün ve sonrası gün aşırı şeklinde oldu yattım baya ama ben ayaklarım havada afedersiniz.. sabaha kadar kaldığı da oldu içimde.. gün aşırı 8 gün geçirdik ve bi kere de 3 gün ara verdik sperm kalitesi için doktor zaten bana 36 48 falan demedi sabah yap akşam gir dedi ve ilişki tarihleri yazdı kağıda
Banada iğneden 30 saat sonra yumurta çatlar bugün yapma yarın itibari ile gün aşırı ilişki dedi.
Bizde cumartesi 26. Saatte yaptık gündüze denk geldi namaz kılacaktım vaktin geçmemsi lazımdı 3 saat yattım sonra duşa girdim.
Pazar yapmadık. Pazartesi gece yaptık sabaha kadar yattım sabah duş aldım. Dün yapmadım bu gecede değerlendiricez İnşallah sonrada sabaha kadar yatarım🤭
Şuan işteyim kasığıma nasıl ağrı giriyor Allahım inşallah yerleşiyordur İnşallah🙏

X