İğne yapıldıktan 36 saat sonra ama biz genelde iğne gününü de hesaplıyoruz garanti olsun diyeMerhaba öncelikle rabbimden umut kesilmez en kısa zamanda hepimizin kalbini ve kucağını evlat sevgisiyle doldursun inşallah demek istiyorumgünleri sayarken saymaya iğneyi yaptığınız günden mi başlıyorsunuz çatlamanın olduğu günden mi ?
Maşallah kaç yumurtan var öyle sende ikiz tutma oranı yüksek deseneBen de yaptım negatif bende de ve ilk öatlatma iğnem ve 24-23-22-19-17 mm yumurtalarım oluştuğu halde olmadıysa daha da olmaz heralde ya artık hiç umudum kalmadı benim
Kaç gün olmuştu bugün kaçıncı günün ve adet günün ne zamanDelirmiş gibi test yapıyorum bende şimdi yaptım negatif yine. Elimdeki son testti
Benim tek bir tanecikti yumurtamBen de yaptım negatif bende de ve ilk öatlatma iğnem ve 24-23-22-19-17 mm yumurtalarım oluştuğu halde olmadıysa daha da olmaz heralde ya artık hiç umudum kalmadı benim
13. Güne döndük artık. Pkosluyum normal bir adet günüm yok.Kaç gün olmuştu bugün kaçıncı günün ve adet günün ne zaman
Yaaa inşallah pozitiftir kaset tersler bazen yanıltıcı olabiliyor ya da geç döllenmişse çıkmaz inşallah pozitif görürsünüzBenim tek bir tanecikti yumurtamdayanamadık kan verdik geldik şimdi bakalım 1-2 saate çıkar
15. Güne kadar yolu var13. Güne döndük artık. Pkosluyum normal bir adet günüm yok.
Bakıyorum ama herhangi bir koyulaşma yok henüz. Geç döllenme olamaz diye düşünüyorum. 18inde iğne vuruldum. 19-20 değerlendirdik. 21inde doktora gittiğimde çatlamış dedi o günü de değerlendirdik. Bakalım inşallah kan sonucunu bekliyorum şuan15. Güne kadar yolu varovülasyon testiyle takip ettiniz mi hiç bu şekilde hamile kalan çok var özellikle pkoslu kişiler
üzülme bence belli olmuo adet olmadığın her an umut varKan sonucu negatif1.20den küçük çıkmış. Bundan sonrası için de pek yükseleceğini sanmıyorum
Bakalım inşallah öyle olurBenimde 13.günüm bugün ve ben de 18 mayısta iğneyi oldum 19-20-21 ve 23-24 mayısı değerlendirdim ama olmadı yani yok bence çünkü bugün sabahta ilk idrarla test yaptım yok yine negatif zaten olanların hepsinde 12.günden pozitifi görmüşler
üzülme bence belli olmuo adet olmadığın her an umut var
Sonuç ne çıktı acaba kan vermedin mi?Benimde 13.günüm bugün ve ben de 18 mayısta iğneyi oldum 19-20-21 ve 23-24 mayısı değerlendirdim ama olmadı yani yok bence çünkü bugün sabahta ilk idrarla test yaptım yok yine negatif zaten olanların hepsinde 12.günden pozitifi görmüşler
Canım ne yaptın durum ne ?Benimde 13.günüm bugün ve ben de 18 mayısta iğneyi oldum 19-20-21 ve 23-24 mayısı değerlendirdim ama olmadı yani yok bence çünkü bugün sabahta ilk idrarla test yaptım yok yine negatif zaten olanların hepsinde 12.günden pozitifi görmüşler
Sonuç ne çıktı acaba kan vermedin mi?
Canım ne yaptın durum ne ?
Canım ne yaptın durum ne ?
Sonuç ne çıktı acaba kan vermedin mi?
Bende yaptım şimdi aynı durumdayız. Bir sonraki ay inşallah demekten başka çaremiz yok. Sıkma sende canını. Biliyorum ne olursa olsun insan çok takıyor kafaya ama demekki henüz hayırlı bir zamanı değilmiş bize gelmeleri içinVe koskoca bir negatif ve zaten regl olacakmışım gibi de bi ağrım var bakalım ne zaman regl olursam artık yazıcam acayip modum düştü umudum gitti yani
Demekki neyse artık yapacak bişi yok temmuzda tekrar denicem ben de bakalımBende yaptım şimdi aynı durumdayız. Bir sonraki ay inşallah demekten başka çaremiz yok. Sıkma sende canını. Biliyorum ne olursa olsun insan çok takıyor kafaya ama demekki henüz hayırlı bir zamanı değilmiş bize gelmeleri için
Bende geçen hafta aynı durumu yaşadım o kadar kötü oldum ki yani ben pozitif görürüm diye hep bekledim sonuç negatif ağrılarımdan dolayı doktora gittim bir umut kist dedi ama demek ki zamanı değil hiç üzülme rabbim en hayırlı zamanı bilir belki sınanıyoruzdur tevekkül edelim bol bol sakın üzülmeVe koskoca bir negatif ve zaten regl olacakmışım gibi de bi ağrım var bakalım ne zaman regl olursam artık yazıcam acayip modum düştü umudum gitti yani
Bende geçen hafta aynı durumu yaşadım o kadar kötü oldum ki yani ben pozitif görürüm diye hep bekledim sonuç negatif ağrılarımdan dolayı doktora gittim bir umut kist dedi ama demek ki zamanı değil hiç üzülme rabbim en hayırlı zamanı bilir belki sınanıyoruzdur tevekkül edelim bol bol sakın üzülme
Ben de ağrıya devam ediyordum az önce regl oldumTeşekkür ederim ikinizede regl bekliyorum ben de işte ama sağ tarafımdaki ağrılar hala devam ve ne akıntım var ne bişi bakalım herşeyin hayırlısı kist çıkınca ne dedi peki doktorun