Merhaba. Teşekkür ederim siz nasılsınız. Evet hamileyim salı günü keseyi gördüm 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı doktorMerhaba, nasilsiniz??Acaba hamilemisiniz şuan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Teşekkür ederim siz nasılsınız. Evet hamileyim salı günü keseyi gördüm 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı doktorMerhaba, nasilsiniz??Acaba hamilemisiniz şuan?
Bende yaşadığım şehirde bulamadım başka bi yerden temin ettimKızlar ovitrelle bulamıyorum yakın zamanda temin eden varsa nereden aldığını diyebilir mi acaba
Evet ben de başka bi şehirden bulabildim zar zorBende yaşadığım şehirde bulamadım başka bi yerden temin ettim
Güzel haberi alırsın inşallah. Ne zaman oldun iğneyiEvet ben de başka bi şehirden bulabildim zar zor
Teşekkür ederim ama henüz olmadım. Çarşamba yumurtam 13 mmdi eğer yarın büyümüş olursa iğne zamanım belirlenirGüzel haberi alırsın inşallah. Ne zaman oldun iğneyi
Hadi bakalım inşallah gelir bebişinTeşekkür ederim ama henüz olmadım. Çarşamba yumurtam 13 mmdi eğer yarın büyümüş olursa iğne zamanım belirlenir
İnşallahhhHadi bakalım inşallah gelir bebişin
Ayy çokk sevindim aşkimm. Umarim sağ salim alirsiniz kucağinizaaMerhaba. Teşekkür ederim siz nasılsınız. Evet hamileyim salı günü keseyi gördüm 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı doktor
Çookk teşekkür ederim 2 gün önce de kalp atışını duyduk çok şükürAyy çokk sevindim aşkimm. Umarim sağ salim alirsiniz kucağinizaa
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun burda kullandığınız gebelik testi markası nedir acaba bende iğne vurulalı 14 gün oldu dün şu mor uçlu olan testten yapmıştım aynı sizin ki gibi silik çıkmıştı bir arkadaşım da o test yanlış dedi tekrar test yapmak istemedim o yüzden markasını sormak istedim
Merhabaa teşekkür ederim testimin markası artimed. Hamile olmadığım zamanlarda da yapmıştım ama hiç pozitif görmemiştim hayali çizgi bile yoktu. Yani bende yanlış çıkmadı. Testinizi buraya atarsanız yorumlayabilirizMerhabalar öncelikle hayırlı olsun burda kullandığınız gebelik testi markası nedir acaba bende iğne vurulalı 14 gün oldu dün şu mor uçlu olan testten yapmıştım aynı sizin ki gibi silik çıkmıştı bir arkadaşım da o test yanlış dedi tekrar test yapmak istemedim o yüzden markasını sormak istedim
Merhabaa teşekkür ederim testimin markası artimed. Hamile olmadığım zamanlarda da yapmıştım ama hiç pozitif görmemiştim hayali çizgi bile yoktu. Yani bende yanlış çıkmadı. Testinizi buraya atarsanız yorumlayabiliriz
Benimde 12 günüm iğneden sonra ağrım var kasıklarımda ovulasyon testi yaptım hafif iki çizgi çıktı bakalım pazar günü lan vermem gerekiyor Perşembe vericem gidipÇookk teşekkür ederim 2 gün önce de kalp atışını duyduk çok şükür
Ayy minnoşÇookk teşekkür ederim 2 gün önce de kalp atışını duyduk çok şükür
Ayy minnoş
Merhaba ilk igneniz miydi birde ne gibi etken oldu vücudunuz daÇookk teşekkür ederim 2 gün önce de kalp atışını duyduk çok şükür
Bu arda hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallahÇookk teşekkür ederim 2 gün önce de kalp atışını duyduk çok şükür
Merhaba. Evet ilk iğnemdi. Bende pek bi etki olmadı aslında. İğneden 3-4 gün kadar sonra sanırım sağ kasığımda bi kaç kerelik batma hissi oldu. Onun haricinde bişey yaşamadımMerhaba ilk igneniz miydi birde ne gibi etken oldu vücudunuz da
Çok teşekkür ederim inşallahBu arda hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
Merhaba öncelikle sağlıkla alın kucağınıza Pco falan var mıydı sizde acaba. Benim ilk denememdi negatif sonuçlandı daÇok teşekkür ederim inşallah