• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 12. Gün pozitif test

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun burda kullandığınız gebelik testi markası nedir acaba bende iğne vurulalı 14 gün oldu dün şu mor uçlu olan testten yapmıştım aynı sizin ki gibi silik çıkmıştı bir arkadaşım da o test yanlış dedi tekrar test yapmak istemedim o yüzden markasını sormak istedim ☺️💖

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun burda kullandığınız gebelik testi markası nedir acaba bende iğne vurulalı 14 gün oldu dün şu mor uçlu olan testten yapmıştım aynı sizin ki gibi silik çıkmıştı bir arkadaşım da o test yanlış dedi tekrar test yapmak istemedim o yüzden markasını sormak istedim ☺️💖
Merhabaa teşekkür ederim 🥰 testimin markası artimed. Hamile olmadığım zamanlarda da yapmıştım ama hiç pozitif görmemiştim hayali çizgi bile yoktu. Yani bende yanlış çıkmadı. Testinizi buraya atarsanız yorumlayabiliriz 🥰

Ya ben iki tane test yaptım biri days doctor su diğeri freely kaset test silik çizgi çıktı ikisinde de sonra tekrar test yaptım onda çıkmadı bugünde kan testi verdim negatif çıktı maalesef 🥺
Merhabaa teşekkür ederim 🥰 testimin markası artimed. Hamile olmadığım zamanlarda da yapmıştım ama hiç pozitif görmemiştim hayali çizgi bile yoktu. Yani bende yanlış çıkmadı. Testinizi buraya atarsanız yorumlayabiliriz 🥰

Merhaba ilk igneniz miydi birde ne gibi etken oldu vücudunuz da
Merhaba. Evet ilk iğnemdi. Bende pek bi etki olmadı aslında. İğneden 3-4 gün kadar sonra sanırım sağ kasığımda bi kaç kerelik batma hissi oldu. Onun haricinde bişey yaşamadım 😊

Back