Ben 10.gün şiddetli kaşık ağrısı çektim ama ben yerleşme olduğunu düşünmedim dedim kesin yeni çatlıyor yumurtam dedim onun haricinden sadece dünden beri meme ucu hassasiyetim var ara ara hasta olacakmışım gibi ağrım devam ediyorBelirtin varmıydı peki benim inanılmaz kasık ağrım başladı 10.günden beri ve göğüslerimin ucu sızlıyo ve çok çok az şişler ama kasığım beni bitirdi belime vuruyor ağrısı
Yok hiç uzun olmadı gayet güzel şeyler söylemişsiniz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah bizim içinde dua edingülüm şeye dikkat etmedim açıkçası. hiçbir belirti yoktu kaşık ağrım göğüs ağrım hiçbir şekilde hatta akıntımdan dolayı kesin olmadı dedim. Yani o yüzdende test yapmadım açıkçası sadece bugün uyandığımda krem ucum hassaslaşmıştı. Bide çok afedersin gazım çok fazlaydı hep reglden önce olduğu için pek yormadım burda gezinirken biri 15.gün yaptığını ve kesin sonuç olucagını benimde yapmamı söyledi aslında ben haftasonuna kadar bekleyecektim o öyle deyince en fazla yine tek çizgi görürüm dedim çünkü gerçekten hiç ümidim yoktu .Ama Allah vereceği vakti biliyormuş umarım almaz sağlıkla kucağıma almamı nasip eder ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder biraz uzun oldu galiba canım kusura bakma
Bu belirtilerin aynısı bende de vardı hatta testim de aynen bu şekilde çıkıyordu asla umudunuzu kaybetmenizi istemem ama ben son ana kadar da gebelik var diyordum meğerse kistim oluşmuş soğan suyuna rağmen siz erken yaptınız bir kaç gğn daha bekleyin ama dayanamazsanız bir kan verin isterseniz en iyi sonuç o çünkü bizimle de paylaşmayı unutmayın inşallah vardır rabbim inşallah yüzünüzü güldürürBelirtin varmıydı peki benim inanılmaz kasık ağrım başladı 10.günden beri ve göğüslerimin ucu sızlıyo ve çok çok az şişler ama kasığım beni bitirdi belime vuruyor ağrısı
Sanırım iğnenin etkisi geçmiş ama umarım 2-3 gün sonra pozitife döner
11.gün negatif olup sonra pozitif gören var mı acaba
Bende hiç ağrı yoktu ama okuduğum forumlarda bir çoğunda ağrı olduğunu okumuştum canım istersen bekle pazartesi günü bir idrar erken gebelik testi yap sonuca göre kan verirsin ben öyle yaptımMerhabalar.
18 Mayıs’ta çatlatma iğnesi vurundum. Takip eden 3 günü değerlendirdik. İğnenin 7. Gününde idrar testi silik, 9. Günde tamamen negatifti. İğnenin etkisinin geçtiğini düşünüyorum.
Ayın 19undan başlayarak hala devam eden göğüs hassasiyetim, yoğun kasık ağrım ve baş dönmem var.
Herhangi bir sorun olabilir mi ? Doktora görünmeli miyim ? Yoksa gebelik ihtimali yüksek midir ?
Canım inan inan o kadar Ummadığın anda geliyor ki benim test yapışımım keşke videoya alsaydım yani atabilseydim o kadar umutsuz o kadar şeydim ki yani hiçbir umudum yoktu hiçbir belirtim yoktu buradaki bütün her şeyi okuyordum Şuram ağrıyor buram ağrıyor şöyle akıntım var böyle akıntım var göğüs Ağrımdan duramıyorum da şöyle emin ol 15. güne kadar ben de hiçbir şekilde göğüs ağrısı olmadı sadece onuncu gün kaşık ağrısı çekmiştim onu da herhalde dedim şimdi çatladı yani umarım en kısa zamanda sana da nasip eder Allah’ım hiç ummadığı anda geliyor gerçektenYok hiç uzun olmadı gayet güzel şeyler söylemişsiniz rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah bizim içinde dua edinevet genelde belirtiler adetle aynıydı bende test yapıyordum negatif ama belirtiler birebir aynı sonuç kistim oldu
Pazar yada pazartesi direk kan veririm diye düşünüyorum. Tam 15 16. Güne denk geliyor. Çok teşekkür ederimBende hiç ağrı yoktu ama okuduğum forumlarda bir çoğunda ağrı olduğunu okumuştum canım istersen bekle pazartesi günü bir idrar erken gebelik testi yap sonuca göre kan verirsin ben öyle yaptım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım inan inan o kadar Ummadığın anda geliyor ki benim test yapışımım keşke videoya alsaydım yani atabilseydim o kadar umutsuz o kadar şeydim ki yani hiçbir umudum yoktu hiçbir belirtim yoktu buradaki bütün her şeyi okuyordum Şuram ağrıyor buram ağrıyor şöyle akıntım var böyle akıntım var göğüs Ağrımdan duramıyorum da şöyle emin ol 15. güne kadar ben de hiçbir şekilde göğüs ağrısı olmadı sadece onuncu gün kaşık ağrısı çekmiştim onu da herhalde dedim şimdi çatladı yani umarım en kısa zamanda sana da nasip eder Allah’ım hiç ummadığı anda geliyor gerçekten
Merhabalar.
18 Mayıs’ta çatlatma iğnesi vurundum. Takip eden 3 günü değerlendirdik. İğnenin 7. Gününde idrar testi silik, 9. Günde tamamen negatifti. İğnenin etkisinin geçtiğini düşünüyorum.
Ayın 19undan başlayarak hala devam eden göğüs hassasiyetim, yoğun kasık ağrım ve baş dönmem var.
Herhangi bir sorun olabilir mi ? Doktora görünmeli miyim ? Yoksa gebelik ihtimali yüksek midir ?
Erken gebelik testi miydi akşam yaptığın acaba ? Pazara kadar nasıl sabredebilirim bilmiyorum hem ağrı hem heyecan.Ben de tam 18 Mayısta iğnemi oldum ve bugün sabah 6’da ilk idrarla testim negatifti ki dünde negatifti ama bugün 11.gün akşam yaptığım test silik çıktı ama kasık ağrım bel ağrım ve dünden beri göğüs ucum inanılmaz acıyor ve benimde oturup kalkarken başım dönüyor
Erken gebelik testi miydi akşam yaptığın acaba ? Pazara kadar nasıl sabredebilirim bilmiyorum hem ağrı hem heyecan.
Ayyy inşallah gebesindir şimdi ne heyecan sarıyordur seni çok güzel bir duyguAy hem de nasıl dayanıcam bilmiyorum ben de
Sabah ilk idrarla yaptığım en iyi erken gebelik testi predictor (pembe olan) yaptım negatif çıktı akşamki testimi de sıradan bi kaset test ile yaptım
Yarın sabah ilk idrarla yine kaset test yapıcam bakalım ne olacak
Nasıl bi ağrın var senin
Hiçbirşeye dikkat etmedim vallaAyyy inşallah gebesindir şimdi ne heyecan sarıyordur seni çok güzel bir duygubu süreçte nelere dikkat ettin bende çatlatma iğnesi yaptım ama bende kist oldu hemde soğan suyuna rağmen ve tsh hormonum yükselmişti çok şükür doktor düştü dedi
Yok tedirgin olma bu heyecan bile çok güzel tadını çıkar rabbim sevincini boşa çıkarmasınHiçbirşeye dikkat etmedim vallasadece ilaçlarımı düzenli aldım ama yarın sabah ve cuma sabah yapacağım testlerde belli olacak
Bence onların hiç birini kullanmaYok tedirgin olma bu heyecan bile çok güzel tadını çıkar rabbim sevincini boşa çıkarmasınbende vitamin kullanıyorum D vitamini balık yağı folbiol folik asit ve prımolut N5 ama bu son 2 ilaca yeni başladım benim D vitamini yerlerdeydi 2 ay oldu kullanalı. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım?
İlk defa mı kullanıyorsun acaba ben mecbur D vitamini kullanacak çünkü benim sınırdaydı. Sanırım bu ay bunları kullanacam ben bşde astaksantin de önerdi doktorumBence onların hiç birini kullanma
Velavit Mutlivitamin Woman Days
Velavit DHA-500
Vitafenix D3K2 vitamini
Ocean Folik Asit (metil folat olan)
Kullanıyorum ve hepsi de Ayşegül Çoruhlunun Önerdiği vitaminlerdir
Bence d vitaminini vitafenix marka al ve doğrudan dilinin altına damlat A.Çoruhlunun dddiği gibi içİlk defa mı kullanıyorsun acaba ben mecbur D vitamini kullanacak çünkü benim sınırdaydı. Sanırım bu ay bunları kullanacam ben bşde astaksantin de önerdi doktorum
Yaa ben bir bakayım belki yanlış vitaminler kullanıyorum. Sen kaç aydır bekliyorsun ben 1.5 yıl oldu ama hangi doktora gittiysem kşmse vitamin eksikliğimden hormonumdan bahsetmedi son doktorum nasıl hiç takviye almadın dedi 2 aydır kullanıyorum en son değerlerim iyiydi ama değişiklik iyidirBence d vitaminini vitafenix marka al ve doğrudan dilinin altına damlat A.Çoruhlunun dddiği gibi iç
Bende sabah yapıcam kaset test var sadece elimde. Erkenler yapa yapa bittiAy hem de nasıl dayanıcam bilmiyorum ben de
Sabah ilk idrarla yaptığım en iyi erken gebelik testi predictor (pembe olan) yaptım negatif çıktı akşamki testimi de sıradan bi kaset test ile yaptım
Yarın sabah ilk idrarla yine kaset test yapıcam bakalım ne olacak
Nasıl bi ağrın var senin
Yaa ben bir bakayım belki yanlış vitaminler kullanıyorum. Sen kaç aydır bekliyorsun ben 1.5 yıl oldu ama hangi doktora gittiysem kşmse vitamin eksikliğimden hormonumdan bahsetmedi son doktorum nasıl hiç takviye almadın dedi 2 aydır kullanıyorum en son değerlerim iyiydi ama değişiklik iyidir