- 9 Nisan 2023
- 260
- 76
Ay benimde öyle ağrılarım sadece sağda ya da sadece solda ağrım oluyor ben de yarın yapıcam testi 12.gününBende sabah yapıcam kaset test var sadece elimde. Erkenler yapa yapa bitti
Sanki bıçak saplanıyor gibi arada pik yapan adet ağrısı gibi ağrım var ama tek taraflı. Tek bir tane yumurtam vardı zaten tam olarak o taraf ağrıyor
Günümüz aynı canım sabah yapınca yazarım sana inşallah ikimizde çizgileri görürüzAy benimde öyle ağrılarım sadece sağda ya da sadece solda ağrım oluyor ben de yarın yapıcam testi 12.günün
Senin kaçıncı günün
Günümüz aynı canım sabah yapınca yazarım sana inşallah ikimizde çizgileri görürüz
Kızlar çatlatma iğnesi vuruldum idrar testi ile takip ettim iğnenin etkisi 10 gün gitti 11 gün negatif oldu. 12 gündeyim şu an test yaptım yine negatif sizce pozitife dönme ihtimali var mı böyle bir durum yaşayan var mı negatif çıkıp da pozitifi gören var mı Bir de belirtileriniz neler lütfen yardımcı olun.
Henüz erken olabilir canım hemen karamsar olma sabırla bekle yarın tekrar test yap ama emin olmak için bence hemen kan ver en sağlıklısı o herşeyin hayırlısı inşallahMerhaba, senin sonucun ne oldu
Benimde bugün 12.günüm ve negatif çıktı umarım 14.gün pozitife döner
sen de durum ne merak ettim
Sonuç ne oldu yaptın mı test inşallah pozitiftirGünümüz aynı canım sabah yapınca yazarım sana inşallah ikimizde çizgileri görürüz
Gene negatifi gördükMerhaba, senin sonucun ne oldu
Benimde bugün 12.günüm ve negatif çıktı umarım 14.gün pozitife döner
sen de durum ne merak ettim
Gece uyuyamadım o yüzden yeni kalktım. Şimdi yaptım ama negatif.Sonuç ne oldu yaptın mı test inşallah pozitiftir
Gece uyuyamadım o yüzden yeni kalktım. Şimdi yaptım ama negatif.
Henüz erken olabilir canım hemen karamsar olma sabırla bekle yarın tekrar test yap ama emin olmak için bence hemen kan ver en sağlıklısı o herşeyin hayırlısı inşallah
Bende dün ağrılarım geçti sandım bir saat sonra yine şiddetli bir şekilde başladı. O yüzden artık ne oluyor hiç anlamıyorum.Öğlen yine yaptım prediktor ile negatif cts sabahını beklicem ben sanırım tabii dayanabilirsemmm Cts 14.günüm çünkü
Bir de kasık ağrılarım yok gibi bişi oldu sadece göğüs ucum acıyor dokununca ve göğsüm hafif ağtıyor
Yaaa benimde böyleydi kist oldu umarım sizde yoktur yaBende dün ağrılarım geçti sandım bir saat sonra yine şiddetli bir şekilde başladı. O yüzden artık ne oluyor hiç anlamıyorum.
Rabbim ne dilerse o 16. Güne kadar umut var rabbim boş çevirmesin üzülmeni istemem ama benim aynı belirtiler gebelik beklerken kist olmuştu inşallah pozitif görürsünAkşam yine test yaptım nprmal kaset test yaptım negatif
Rabbim ne dilerse o 16. Güne kadar umut var rabbim boş çevirmesin üzülmeni istemem ama benim aynı belirtiler gebelik beklerken kist olmuştu inşallah pozitif görürsünAkşam yine test yaptım nprmal kaset test yaptım negatif
3. Gün doktora gittim çatlamış dedi. Çatladığı halde kist olamaz diye düşünüyorum.Yaaa benimde böyleydi kist oldu umarım sizde yoktur ya
Sanırım pazara kadar sabretmekten başka çaremiz yok. Bende biraz düştüm ama Allahtan umut kesilmezAkşam yine test yaptım nprmal kaset test yaptım negatif
Evet maalesef öyle ya galiba yarın yine test yaparım ben muhtemelenSanırım pazara kadar sabretmekten başka çaremiz yok. Bende biraz düştüm ama Allahtan umut kesilmez
Delirmiş gibi test yapıyorum bende şimdi yaptım negatif yine. Elimdeki son testtiEvet maalesef öyle ya galiba yarın yine test yaparım ben muhtemelen
Ben de yaptım negatif bende de ve ilk öatlatma iğnem ve 24-23-22-19-17 mm yumurtalarım oluştuğu halde olmadıysa daha da olmaz heralde ya artık hiç umudum kalmadı benimDelirmiş gibi test yapıyorum bende şimdi yaptım negatif yine. Elimdeki son testti
Merhaba öncelikle rabbimden umut kesilmez en kısa zamanda hepimizin kalbini ve kucağını evlat sevgisiyle doldursun inşallah demek istiyorumBen de yaptım negatif bende de ve ilk öatlatma iğnem ve 24-23-22-19-17 mm yumurtalarım oluştuğu halde olmadıysa daha da olmaz heralde ya artık hiç umudum kalmadı benim