Olsun öyle düşünme yine de senin kaçıncı gününBenim ozaman hiç şansım yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun öyle düşünme yine de senin kaçıncı gününBenim ozaman hiç şansım yok
Benim bugün 10. GünOlsun öyle düşünme yine de senin kaçıncı günün
Dün 2,26 sonuçBenim bugün 10. Gün
10. Gün erken olabiliyor kesin sonuç için canım sen 15. Gün tekrar kan ver bazı kişiler iğnenin etkisini 9 veya 10. Günde atıyor bazıları 15. Günde atıyor sen 15. Gün kan versen daha kesin sonuç alırsın canımBenim bugün 10. Gün
kız 9 gün erken daha zaten 9 10 günde anca vücuttan atılıyor iğne yüksek gösteriyor ben iğnenin 13 günü test verdim 2.20 çıktı 15.gün 8 çıktı 17.gün 24 çıktı 15 gün bak garanti olur daha çok erken tabiki yükselir neden acele ettin daha 5 gün var bu rakamlara aldanma iğnede beta hcg olduğu için yüksek çıkıyor sonra vücuddan 10 12 günde 0 lanır ondan sonra varsa hamikelik çıkarBenim iğneden sonra 9. Gün yani dün 2,26 çıktı kan 8. Gün 3,76
Düşüyo galiba
Yükselme ihtimali var mı sizce
hergun verip kendine işkence etme canım kollarına yazık 15 gün bak iğnenin 15 günü bak biraz sabır beklemek çok zor ama dedim ya 13 günü bile benim 2.20 çıktı kendıne eziyet etmeDün 2,26 sonuç
Benim cumartesi günü 15 gün oldu canım şuan 18. Gündeyim ama gebelik olmıcak heralde bugün verdiğim testlerde 38 çıkmış git gide düşüyorhergun verip kendine işkence etme canım kollarına yazık 15 gün bak iğnenin 15 günü bak biraz sabır beklemek çok zor ama dedim ya 13 günü bile benim 2.20 çıktı kendıne eziyet etme
İnşallah yükselir ozaman beklicemkız 9 gün erken daha zaten 9 10 günde anca vücuttan atılıyor iğne yüksek gösteriyor ben iğnenin 13 günü test verdim 2.20 çıktı 15.gün 8 çıktı 17.gün 24 çıktı 15 gün bak garanti olur daha çok erken tabiki yükselir neden acele ettin daha 5 gün var bu rakamlara aldanma iğnede beta hcg olduğu için yüksek çıkıyor sonra vücuddan 10 12 günde 0 lanır ondan sonra varsa hamikelik çıkar
beta 38 ise hamilesinBenim cumartesi günü 15 gün oldu canım şuan 18. Gündeyim ama gebelik olmıcak heralde bugün verdiğim testlerde 38 çıkmış git gide düşüyor![]()
senin 125 lerden 38 düştü ise bir problem var doktor ile görüştün mü dBenim cumartesi günü 15 gün oldu canım şuan 18. Gündeyim ama gebelik olmıcak heralde bugün verdiğim testlerde 38 çıkmış git gide düşüyor![]()
Evet canım bugün gittim doktora biraz daha bekleyelim dedi bakalım 2 gün sonra tekrar test vericemsenin 125 lerden 38 düştü ise bir problem var doktor ile görüştün mü d
İnşallah canım bekle bakalım biraz dahaİnşallah yükselir ozaman beklicem
hayırlısı kuzum hersey teferruat rabbim verecekse veriyor zaten benim betam14de 8 cıktı 16 sınsa 24 çıktı gidip kan vermem lazımdı bugün ama yapmadım akışına bıraktım 4 5 gün sonra gider veririm dedim bebişlerimiz bizimledir insallah çok yorucu bir süreç yükselecekmi diye bekle yükselince kese gözükecekmi diye bekle kese görününce kalp atışını duymayı bekle rabbim hepimizin yolunu açık etsin dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet canım bugün gittim doktora biraz daha bekleyelim dedi bakalım 2 gün sonra tekrar test vericem
Amin amin canım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor birşey şu mübarek aylarda dualarımız kabul olsun inşallahhayırlısı kuzum hersey teferruat rabbim verecekse veriyor zaten benim betam14de 8 cıktı 16 sınsa 24 çıktı gidip kan vermem lazımdı bugün ama yapmadım akışına bıraktım 4 5 gün sonra gider veririm dedim bebişlerimiz bizimledir insallah çok yorucu bir süreç yükselecekmi diye bekle yükselince kese gözükecekmi diye bekle kese görününce kalp atışını duymayı bekle rabbim hepimizin yolunu açık etsin dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın