Bu sabah yaptığım test bu şekEki Görüntüle 3564223 ilde olmuş sabahta hafif görünüyordu ama ben dikkatli bakmamıştım sizce var mıdır
Burda biraz daha anlaşılır duruyor sanki sanki umut var mıdır acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah yaptığım test bu şekEki Görüntüle 3564223 ilde olmuş sabahta hafif görünüyordu ama ben dikkatli bakmamıştım sizce var mıdır
yavrum resimden bişey anlayamıyoruz olsada resimde belli olmuyor yarın kan verBurdan çok bulanık oluyor yaa
kuzum olsa bile daha on gün geçmiş iğne etkisi olabilir 14 günde bakılması lazım şimdi kesin olmazKızlar merhaba 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum. Testler arasında bir farklılık var mı sizce bana mı öyle geliyor
evet arka arkaya iki ay denedim ikinci de oldu bende ankaralıyım ankara da doktor çok fiyatlar makul devlet hastanesi bu konuda nasıl bilmiyorum ben şuan ikinci hamileyim ilkinde özele gittim ikinciye dedim tedavim belli devlete gideyim gittim bana dedi aşılama yapılır sana sonra olmazsa tüp bebek dedi hocam benim çocuğum zaten var doğal yolla kalıyorum sadece yumurtam buyumuyor femata ve çatlatma iğnesi lazım bana dedim biz de böyle olmaz felan dinlemedi bende yüne özele gittim doktorumun muayene ücrete 1300 tl karsılayabilfigim için sorun olmadı test istemedi bişey için istersede devlette yaptırırdım ama burda devlet hastaneleri çok kötü ankara gibi değil özel hastane desen 3 4 tane varArka arkaya denediniz degilmi bnde ilki tutmayınca ikinciye gebe kalmıştım. Ankaradayim ben gataya gittim burada 30 yaş ustune direkt gonalf 900 kullandiriyorlar. Yalvar yakar femera yazdı. Tutmayınca hemen tekrar gittim bayramdan dolayı hasta kabul etmiyoruz dedi. Bilkent şehir hastanesi gitcem artık orda da prosedür çok süreç yoruyor insanı. Bnde 34 yaşındayım yaşım gidiyor.
Yumurta sağ tarafta mi buyumustu solda mi hatırlıyor musunuzİlki 11. Haftalıkken düştü 2. Boş gebelik kürtaj oldum 3. Dış gebelik sağ tüp alındı işte bunda da doktor çatlatma iğnesi verdi yumurtalıklar 17 mm büyümüştü bugün iğne olalı 12. Günüm artık gördüğüm kan değerine bile güvenemez oldum![]()
Kızlar merhaba 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum. Testler arasında bir farklılık var mı sizce bana mı öyle geliyor
hstta iğneye 12 martta yapmışın on gün değil 9 gün olmuş şöyle anlatayım iğne yaptıktan sonra 36 saat sonra yani 1.5 gün sonra ilişki oluyor yumurtanın dollenmesi rahme düşmesi zaten 12 günü buluyor bu yüzden doktorlar diyor 12 günden sonra yapın diye iğnede beta hcg var bunun vücuttan atılmadı 10 12 günü bulabiliyor bu yüzden yapılan testlerde pozitif gözükecektırKızlar merhaba 12 martta çatlatma iğnesi vuruldum. Testler arasında bir farklılık var mı sizce bana mı öyle geliyor
güzel haberini bekliyoruz
Kullandigim test artimedddgüzel haberini bekliyoruz
Tamamdır çok teşekkür ederimkuzum olsa bile daha on gün geçmiş iğne etkisi olabilir 14 günde bakılması lazım şimdi kesin olmaz
olmazsın olmazsın bence olacak içime öyle doğuyorKullandigim test artimedddahhh inşallah pazartesi regl olmam size güzel haberi veririm aminnn
duzgun yazamAmısım iğneden sonra 14 15 gün geçmesi lazım 10 güne kadar pozitif görürsün ne zaman negatif gördün ondan sonraki sonuca bakacaksın çünkü hcg iğne yani kiminde 10 günde kiminde 8 günde atılıyor vücuddan o yüzden 14 günü geçtikten sonra test yapmak lazım öncesi iğne etkisi olabılırTamamdır çok teşekkür ederim
Ayyy amin inşallah ablacımmm eğer dediğin gibi olursa hemen sana haber vericemolmazsın olmazsın bence olacak içime öyle doğuyor
Anladım canım, dün yaptığım testte bir şey göremedim ama bugün yaptığım testte çok çok silik gibi gördüm de o yüzden sorayım dedimduzgun yazamAmısım iğneden sonra 14 15 gün geçmesi lazım 10 güne kadar pozitif görürsün ne zaman negatif gördün ondan sonraki sonuca bakacaksın çünkü hcg iğne yani kiminde 10 günde kiminde 8 günde atılıyor vücuddan o yüzden 14 günü geçtikten sonra test yapmak lazım öncesi iğne etkisi olabılır
hayırlısı insallah vardır kuzum 2 3 gün sonra kan ver belli olur zaten bende çok deneyim ettiğim için söylüyorum bende 28 şubatta oldum iğneyi 12 mart rahatsızlandım hastaneye gittik 12 mart benim 12 gunumdü subat 28 çektiği için doktor iğne yapacaktı hamilelik şüphem var dedim kan alalım dedi al dı 2.20 çıktı ister istemez çok üzüldüm yani negatif sonra 14 de kan verdim 8 çıktı pozitif 12 günde pozitif çıkanlarda var herkesin farklı oluyor ama doktorun dediği 14 günde sonra kan ver en azından kesin oluyorAnladım canım, dün yaptığım testte bir şey göremedim ama bugün yaptığım testte çok çok silik gibi gördüm de o yüzden sorayım dedim
Evet 14. günü bekleyeyim en iyisi teşekkür ederimhayırlısı insallah vardır kuzum 2 3 gün sonra kan ver belli olur zaten bende çok deneyim ettiğim için söylüyorum bende 28 şubatta oldum iğneyi 12 mart rahatsızlandım hastaneye gittik 12 mart benim 12 gunumdü subat 28 çektiği için doktor iğne yapacaktı hamilelik şüphem var dedim kan alalım dedi al dı 2.20 çıktı ister istemez çok üzüldüm yani negatif sonra 14 de kan verdim 8 çıktı pozitif 12 günde pozitif çıkanlarda var herkesin farklı oluyor ama doktorun dediği 14 günde sonra kan ver en azından kesin oluyor
Evet 14. günü bekleyeyim en iyisi teşekkür ede
haAnladım canım, dün yaptığım testte bir şey göremedim ama bugün yaptığım testte çok çok silik gibi gördüm de o yüzden sorayım dedim
Evet 14. günü bekleyeyim en iyisi teşekkür ederim![]()
Evet hepsi çok stresli bir süreç ya, işim gereği ağır falan kaldırmam gerekiyor o yüzden korkuyorum ya öyle bir şey varsa diye erken öğrenmek istedim ama dediğin gibi o da ayrı bir dertvalla çok sürüncemeli ya erken dönemden öğrenmekte iyi değil 14 gün 8 çıktı doktorlar ona bile yık gözüyle bakıyor 2 güne bir kan vermek gerekiyor yükselişi takıp etmek için hep bi panık içindeyiz 12 mar hcg 8 14 mart hcg 24 18 mart hcg 107 bu tarihten sonra bıraktım vermeyi değer binlere yaklaşınca kese görünecekmi bekleyesi olacak keseyi göreceksin sonrasın da kalp atışı mı bekleyeceksin kalp atışından sonra zaten gerisi normal ama doktorlar kalp atışını duyana kadar kabul etmiyor hamileliği çünkü kesen oluşmayabiliyor keşke oluşsa boş kese olabiliyor kimyasal olabiliyor hep bekliyoruz işte