• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 13. Gün beta değerleriiii....!!!!!

Baharhido

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
14
6
1
27
Kızlarrrrr çatlatma iğnesi oldum 12. Günde kan testi verdim 59.80 beta çıktı 13. gün verdiğim de 105 beta çıktı şuan 14. Gündeyim sizce bu artış güzel mi düşüş olur mu ya da bu kadar yükselmesi normal mi aynı zamanda kasık ağrım çok çok fazla yorum yaparsanız sevinirimmmm 😇😇

Merhabâ canım bende 15 gün önce iğne oldum ama hala adet olmadım ve hiç belirtide yok test yapmaya korkuyorum senin belirtin var mı

Merhabâ canım bende 15 gün önce iğne oldum ama hala adet olmadım ve hiç belirtide yok test yapmaya korkuyorum senin belirtin var mı
Benim kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim,belim çok ağrıyor bazen bulantı geliyor bende adet olmadım 3 gün geçti işte erken gebelik testleri yaptım hep silinik çıktı 12. Gün kan verdim 59.80 beta çıktı 13. Gün tekrar verdim 105 beta çıktı neredeyse 2 katı olmuş ama ne bileyim hala içimde bir korku var heran adet olacakmışım gibi 😔

Benim kasıklarım çok ağrıyor göğüslerim,belim çok ağrıyor bazen bulantı geliyor bende adet olmadım 3 gün geçti işte erken gebelik testleri yaptım hep silinik çıktı 12. Gün kan verdim 59.80 beta çıktı 13. Gün tekrar verdim 105 beta çıktı neredeyse 2 katı olmuş ama ne bileyim hala içimde bir korku var heran adet olacakmışım gibi 😔
Korkma Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah

Back
X