Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

Kan testi yaptırdık 091 cıktı sanırım olmadı benım bu ay

Adetin geçti mi peki
4 gün var canım ama ben 32 günde oluyordum adet ama bu ay 4 yumurtam 15. Gününde çatladı yani Şubat 16 da iğne vuruldugumda 3 yumurtam vardı 1 taneside adet 13. Gün catlamisti çünkü ben 14 . Gün iğne vuruldum sonraki gün çatladı adet 16. Günü gittiğimde catlamisti hepsi rahim kalinligim 12.5 du cnm bugün iğne dahil 13. Gün oluyor doktorlar etkisi kalmamıştır iğnenin dedi ama emin olmak için tekrar kan vercem yükselir mi die inşallah yükselir rabbim herkese banada nasıp eder ami.

Amin

Bende 16 Şubat'ta iğne vuruldum adetin 13. Günüydü şuan test yapmak istemedim ilacın etkisi olur diye 1-2 gün daha bekliyim dedim şuan ilaç etkisiyle pozitif çıkarsa sonra üzülürüm diye

Bende 16 Şubat'ta iğne vuruldum adetin 13. Günüydü şuan test yapmak istemedim ilacın etkisi olur diye 1-2 gün daha bekliyim dedim şuan ilaç etkisiyle pozitif çıkarsa sonra üzülürüm diye
Canm benm gazım çok birde kasık ağrım böbreklerin sancı verdi bana ve iştahım açıldı ama yedikçe zayifliyorum sanki bilmiyorum içimden bı ses yap dedi kendi doktorumda etkisi gitmiştir dedi acildeki tüm doktorlarda sadece kan testini tekrarlamami istediler birde benm igneden önce bı yumurtam catlamisti 2 gün önce belki o tutmuştur die ümit ediyorum çok belli çıktı iğne etkisi olsaydı silik çıkardı die düşünüyorum

Merhaba, bugun 12.gun benim doktorumun test yapmami istedigi tarih, ama benim negatif. Insallah siz guzel haberler alirsiniz
İçim buruldu bu mesajına. 12 gün boyunca herhangi bir belirtin olmuşmuydu, birde hergün mü ilişki, gün aşırı mı yaptınız ?

Yaaa cok guzel moral verdınız ciddenn şuan. Bizde cok kararsız kaldık erken gebelık aldım cokmadı
Sabretmek çok zor, çook çok iyi biliyorum ama ilacımız da sabır. Allahım hepimizin, hepinizin gönlüne göre versin. sıkın dişinizi, bir kaç gün sonra baktırın. Her şey güzel olsun inşallah.

İçim buruldu bu mesajına. 12 gün boyunca herhangi bir belirtin olmuşmuydu, birde hergün mü ilişki, gün aşırı mı yaptınız ?
Gün aşırı cnm adetim biter bitmez yaptım birde 4 yumurtam vardı 1 tanesi kendiliğinden çatladı sonraki gün iğne vuruldum tam 14.
Gündü adetimin o gün hicbirsey yapmadım sonraki gün gece saat 7 8 akşam çok kötü sancilandim öle böle değil dedim degerlendirim sonra 1 saat yattım gece oldu sancim hafif hafif devam ediyor tekrar saat 3 gibi eşimi zorla uykudan kaldırdım . 43 saatiydi ignenin ve ondan sonra gün aşırı devam ettim ama ben iğnenin 3. Günü yumurta catlamisti diye göstermeye gittim doktora evet çatlamış dedi gün aşırı dedi öle devam ettim 11. Güne kadar da hafif kasık ağrım ve iştahım bı açılıp bı kapandı göğüs ağrım çok az oldu şimdide sadece elimi dokundurunca sizlio öle çok ağrı yok ayak diz ağrım var dediğim gibi cnm

Ahahaha deli Benim de çatlamış olup, ağrı yapmamış olabilir mi ? Yada çatlaması uzun sürüyor olabilir mi? 2 yumurtam vardı zaten.

Ahahaha deli Benim de çatlamış olup, ağrı yapmamış olabilir mi ? Yada çatlaması uzun sürüyor olabilir mi? 2 yumurtam vardı zaten.
Doktora kontrole gittin mi cnm catlamisti iğne genellikle çatlattı yoksada Allah korusun aman kist oluşturursa ağrı yapar cnm inşallah güzel sonuçlar alırız

Doktora kontrole gittin mi cnm catlamisti iğne genellikle çatlattı yoksada Allah korusun aman kist oluşturursa ağrı yapar cnm inşallah güzel sonuçlar alırız
Yani açıkçası kontrole gitmedim, iğnenin 15. gününü bekliyorum. O günden sonra her halükarda doktora gidicem. Pozitifse de, negatifse de, çünkü yumurtalıklarım çatlamış mı bi kontrol ettircem. Zaten haftasonları gidebiliyorum çalıştığım için.

Anladım cnm rabbim hepimize nasip etsin inşallah kuzum güzel haberler veririz her zman

Test yaptırdım sonuc 091 cıktı dün. Bugun 14.günüm
Yani, negatif mi oluyor yoksa iğneden mi. Anlamadığım şey ilacın etkisinden sonuçların yüksek çıkması gerekiyor diyorlar. Ama ilacın etkisinden değerler düşükte mi çıkabiliyor. 17-18. günü tekrar dene test yaptır. Her an her şey olabilir.

Dr.'un yorumu oldu mu?
091 - yani 91 mi? (91 ise gebelik olabilir, ovitrelle iğne bu kadar yüksek olmuyor zaten.)
yoksa 0,91 mi? (0,91 ise gebelik olmayabilir, yine de 4-5 gün sonra son bir test ile emin olmak iyi olur.)
Ben iğneyi vurduktan 2 gün sonra hastaneye gittim afedersin kusma ve ishalden midemi üşütmüştüm galiba, öncesinde gebelik testi yaptılar.
Ve değerim 107 çıktı. Ama iğnedenmişmiş. Ne iğneymiş arkadaş, 2.gününde 4 haftalık gebe gibi değerim yüksek çıktı Şaka bir yana, değerimin bu kadar yüksek çıkması normal mi ? Ovitrelle iğne bu kadar yüksek olmuyor demişsiniz oraya kafam takıldı.

Hiç umudum yok artık nedense.. bende anlamadım gercekten delirmek üzreyim

Dr.'un yorumu oldu mu?
091 - yani 91 mi? (91 ise gebelik olabilir, ovitrelle iğne bu kadar yüksek olmuyor zaten.)
yoksa 0,91 mi? (0,91 ise gebelik olmayabilir, yine de 4-5 gün sonra son bir test ile emin olmak iyi olur.)
Doktora gıtmedım baska bır özel hastanede yaptırdık eşim bekleyemedıl:)) 091yazıyordu sonucta canım sanırım değilim

Hiç umudum yok artık nedense.. bende anlamadım gercekten delirmek üzreyim
Deme öyle Allah doğru zamanı biliyor günü geldiğinde öyle bir nasip ederki sen hiç birşey yapmadan geliverir. Herşeyden önce moralli ol ve kendini acaba olacakmı kaosundan çıkar. Nasipse olur de akışına bırak. Bak ben ünlerce herşeyi okuyorum bu sayfada ufak bir heyecan var günümü bekliyorum ama inn %50 sonuç alacağımı bildiğim için ya pozitif ya negatif diye hazırladım kendimi o yüzden rahatım. Strese girmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…