Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

İğne olduğum günü sayarsam bugün 14. Günüm hafta sonu olduğu için test alamadım pazartesiye kadar olmazsam kan vercem ama hiç belirtim yok ne adet olucam gibi ne hamileyim gibi sadece ara sıra rahatsız eden bir kasık ağrım var göğüslerimde öyle şiş değil ama normalde hissetiğimden daha fazla hissediyorum normal adet takvimime göre yarın adet olmam lazım ama ben iğnenin ertesi günü duphaston kullandım biteli 4 gün oldu neler oluyor içimde hiç bilmiyorum böyle olan varmı yardımcı olur musunz

Hala adet olmadım yarın kan vercem adet belirtimde yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedin

Hala adet olmadım yarın kan vercem adet belirtimde yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedin
Bende sızın le aynı durumdayım bugun 14 gunum adet belırtın düne kadar vardı bugun oda azaldı hqfıften gogus agrısı var onun dışında hıç bişey yok ama benım pek umudum yok içimden sankı olmadı dıye hıs var.ınsaalah benı yapılır.

Benım ilk igne kullanışım ben adetıme bır hafta kala çok fazla agrı yaşadım kasık ve karın agrısı.12 gunde test yaptım am çok silik hayalındekı bir çizgı çıktı umudum kırıldı bıraz. Senın kaçıncı kullanışım ignen

Bende ilk kez kullandım bugün kan vercektim ama gidemedim idrar testi yaptım pozitif yarın doktoruma randevu aldım Allahım herkese nasip etsin

Kasık bel ağrısı ara ara kasıkta batma. Karnımın içi şiş çoğu zaman. Ve bende hormon çok yükselmesine bağlı maya fazlalaştı bu da vajinal kaşıntıya sebep oldu
Bu vajinal kaşıntı benimde başıma geldi iğneden sonra oldu. Ne elma sirkesi iyi geliyormu gerçekten

Bu vajinal kaşıntı benimde başıma geldi iğneden sonra oldu. Ne elma sirkesi iyi geliyormu gerçekten
Hemde nasıl iyi geliyor . Taharet suyuna elma sirkesi karıştır biraz onunla yıka her lavabo ihtiyacı sonrasında. Vajinanın doğal florasını dengeliyor

Kizlar 16 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 17-19 subat ilişki oldu şuan göğüs uçlarım çok acıyor ayrıca ani hareket edince sağ kasığımda batma oluyor gebelik oluşmuş olabilir mi bu şekilde belirti yaşayan varsa cevap yazabilir mi acaba

Stres yapma kendine hamilemiyim acaba deme test negatif olunca hayal kırıklığı oluyor benim iğneden sonraki 9 günüm mesela akışına bıraktım şimdi duplashon kullaniyorim olursa herşeyi denedik işte. Rahat ol

Kızlar bisey sorucam. Ignemi 9 subatta oldum. Bugun sanki hastalanicakmisim givi bir agrim var sabahtan beri. Hic boyle olmazdi. Adetim basladiktan sonra agrim olurdu. Ama gelen giden de yok. Batim 1 mart ama goguslerim tas gibi ve cok aciyo. Adetime 2 3 gun kala goguslerim de gecerdi benim. Ya korkuyorum hastalanirsam diye. Boyle olan var mi hic aranizda

Igneden sonraki 19 günün adet sanci olabilir. Relax ol.. kafani rahat birak acaba hamilemiyim die sürekli kendini yorma. Insanlar stresden de hamile kalamiyor. Kendini rahatlatmak için istersen al bir test yap

Igneden sonraki 19 günün adet sanci olabilir. Relax ol.. kafani rahat birak acaba hamilemiyim die sürekli kendini yorma. Insanlar stresden de hamile kalamiyor. Kendini rahatlatmak için istersen al bir test yap
Canim ignenin 12 ve 14. Gunlerinde erken testlerden yaptim ama negatif cikti. Ama.bilmiyorum hic hayirlisi allahtan artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…