- 24 Şubat 2019
- 222
- 410
İğnenin 2. günü benim gece baş ağrısı, mide bulantısı, kusma vardı. Ölüyorum sanmıştım. Afedersiniz çıkarınca rahatladım.Ben iğneyi vurduktan 2 gün sonra hastaneye gittim afedersin kusma ve ishalden midemi üşütmüştüm galiba, öncesinde gebelik testi yaptılar.
Ve değerim 107 çıktı. Ama iğnedenmişmiş. Ne iğneymiş arkadaş, 2.gününde 4 haftalık gebe gibi değerim yüksek çıktıŞaka bir yana, değerimin bu kadar yüksek çıkması normal mi ? Ovitrelle iğne bu kadar yüksek olmuyor demişsiniz oraya kafam takıldı.
Ya tamam orası ok değerleri biliyorum da, bu iğne ne zaman etki ediyor ne kadar yükseltiyor. Benimkinin 107 çıkması ihtimalleri çoğaltıyormu acaba ? 2 hafta önce regl olup, sonrasında 4 haftalık hamiş çıkmam gerçi anormal zaten. Nasip işte herşey ümitlendiriyorİğnenin 2. günü benim gece baş ağrısı, mide bulantısı, kusma vardı. Ölüyorum sanmıştım. Afedersiniz çıkarınca rahatladım.
0,91 gebelik yok demek (5'in altındaki değerler negatiftir.)
91 ise gebelik var gibi. 5'in üzeri gebelik kabul edilip, sık sık takip edilir.
Allahım hepimizi kavuşturacaktır güzel haberlere. Rahat olun. Ben de ilk ay çok gergin ve sabırsızdım, yumurtam dahi gelişmedi. 2. Ay gelişti ama gebelik oluşmadı. Bu ay HSG çekilecek. Bir kaç gün sonra. Sonra bakalım yeni tedavi ne olacak, tüplerin durumuna göre. Gebelik olsun, olmasın tedavi süresince kendinizi hep pozitif tutun. Moralin, olaylara, sonuçlara pozitif bakmanın ve pes etmemenin faydası olacak. Biz kendimizi hep yüksek tutmalıyız.Doktora gıtmedım baska bır özel hastanede yaptırdık eşim bekleyemedıl:)) 091yazıyordu sonucta canım sanırım değilim
Yaaa ben sizi karıştırdım kızlar. Özür diliyorum. :)Ya tamam orası ok değerleri biliyorum da, bu iğne ne zaman etki ediyor ne kadar yükseltiyor. Benimkinin 107 çıkması ihtimalleri çoğaltıyormu acaba ? 2 hafta önce regl olup, sonrasında 4 haftalık hamiş çıkmam gerçi anormal zaten. Nasip işte herşey ümitlendiriyor
Ben hsg yi ılk gıttıgım ay cektırdım. Herseyımı ılk ay yaptık. Suan catlama iğnesi oldum bugun 14.günüm.. bırdaha gıderım herhalde tekrar ıgne olmak ıcın. Şu sıralar cevremde hamılelık haberlerı alıyorum sanırım onlarda etkılıyor beniAllahım hepimizi kavuşturacaktır güzel haberlere. Rahat olun. Ben de ilk ay çok gergin ve sabırsızdım, yumurtam dahi gelişmedi. 2. Ay gelişti ama gebelik oluşmadı. Bu ay HSG çekilecek. Bir kaç gün sonra. Sonra bakalım yeni tedavi ne olacak, tüplerin durumuna göre. Gebelik olsun, olmasın tedavi süresince kendinizi hep pozitif tutun. Moralin, olaylara, sonuçlara pozitif bakmanın ve pes etmemenin faydası olacak. Biz kendimizi hep yüksek tutmalıyız.
Ben de sürekli alıyorum canım, 6. yıl olacak evliliğimin. 3 yıldır istiyoruz olmuyor. Nasip. İçime kapandım, yarım kalan işlerimi tamamlıyorum. Zaman geçirip bu süreci keyifli kılmaya çalışıyorum. Yoksa çok daha zor olacak. Napalım. Bizlerin de böyle olacağı varmış. Nasip diyorum. Dua ediyorum, elimden geleni yapıyorum. Dahası Allah'ın takdiri.Ben hsg yi ılk gıttıgım ay cektırdım. Herseyımı ılk ay yaptık. Suan catlama iğnesi oldum bugun 14.günüm.. bırdaha gıderım herhalde tekrar ıgne olmak ıcın. Şu sıralar cevremde hamılelık haberlerı alıyorum sanırım onlarda etkılıyor beni
Pozitif canım 6 haftalık olduk bugün sen naptınAy kan verdiniz mi inşallah pozitiftir
İğnenin etkisi canım onlar 15. Gün test yapKizlar 16 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 17-19 subat ilişki oldu şuan göğüs uçlarım çok acıyor ayrıca ani hareket edince sağ kasığımda batma oluyor gebelik oluşmuş olabilir mi bu şekilde belirti yaşayan varsa cevap yazabilir mi acaba
Verdim canım 6 haftalık olduk bugünNaptın canm hamile misin kan verdiniz mi
Kaçıncı gün öğrenmiştin cnm iğnenin ben 14. Günüm bugün dünde 13. Gün kan verdim test yaptım çıktı 58 beta bugün de 85 çıktı beta değerim yükseldi gebesiniz dediVerdim canım 6 haftalık olduk bugün
Merhabalar ben de 15.günde negatif gördüm iki gün sonra regl oldum. Doktorumu aradım bu sabah yarın muayeneye gideceğim kist oluştu mu diye bakacak yine klomen kullanıcamErken gebelık testı yaptım negatıffyarın 14.gün olacak sızce nasıl bir yol izlemelıyım
Evet çok rahatlatıyor kesinlikle kullanın ben bi krem birde elma sirkesi kullandım geçtiBu vajinal kaşıntı benimde başıma geldi iğneden sonra oldu. Ne elma sirkesi iyi geliyormu gerçekten
Bence hamilesin bende 14.günde yaptım test negatif cıktıAy
Aynen baktiricam canım birde iğne etkisi olsa bile geçmesi lazımdı aşırı düşük çıkardı diye düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız ya
Bugund baktırdım 58 den 85 e. Çıktı değerim cnm hemde 15 saat olmadan sabah erkenden verdim testi bugün 14. Gün cnm adet 3 gün kaldı daha da yükselir ins hayırlısıylaBence hamilesin bende 14.günde yaptım test negatif cıktı
Yükselecektir allahın izniyle. Olmasa silik bile cıkmazdı yükselmezdi değerin. Kendini yormamaya çalış ağır iş yapma tutunsun inşallahBugund baktırdım 58 den 85 e. Çıktı değerim cnm hemde 15 saat olmadan sabah erkenden verdim testi bugün 14. Gün cnm adet 3 gün kaldı daha da yükselir ins hayırlısıyla
Yatıyorum canm ful time kız kardeşim geldi temizliğini yaptıYükselecektir allahın izniyle. Olmasa silik bile cıkmazdı yükselmezdi değerin. Kendini yormamaya çalış ağır iş yapma tutunsun inşallah
İnşallah canımYatıyorum canm ful time kız kardeşim geldi temizliğini yaptıbnde dinleniyorum hayırlısıyla rabbim sanada herkese nasıp etsin inşallah
Daha çok erken iğnenin etkisi vardır kuzum 5 gün bekle derim benBenimde 7. günüm iğneden sonra, dayanamayıp gebelik testi mi yapsam. Yada ovulasyon testi mi yapsam. Testlerin hepsini aldım stok yaptım. Ama hiç kullanmadım 15.günü bekliyorum. Ne çıkar acaba testlerde yapiyim mi sizce yada hangisini yapiyim