Benim öyle oldu bende 15şubatta vuruldum çatlatma iğnesini ilk iğnem. Şuanlık bır belirtim yok carsamba kan testi vericemmm eger regl olmazsam o güne dek tabı.. akıntım oldu ıgneden sonra normalde olmazdı bu kadar cok.dün karnım agrıdı bır ara suan bırsey yok belırtı. sizin?Kizlar 16 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 17-19 subat ilişki oldu şuan göğüs uçlarım çok acıyor ayrıca ani hareket edince sağ kasığımda batma oluyor gebelik oluşmuş olabilir mi bu şekilde belirti yaşayan varsa cevap yazabilir mi acaba
Ayy bende erken test aldım negatif??Canim ignenin 12 ve 14. Gunlerinde erken testlerden yaptim ama negatif cikti. Ama.bilmiyorum hic hayirlisi allahtan artik
Benimde akıntım arttı ama şuan normale döndü ilk hafta daha çoktu batmalarim şuan çok ani harekette batma oluyor göğüs uclarım hassas başka belirti yokBenim öyle oldu bende 15şubatta vuruldum çatlatma iğnesini ilk iğnem. Şuanlık bır belirtim yok carsamba kan testi vericemmm eger regl olmazsam o güne dek tabı.. akıntım oldu ıgneden sonra normalde olmazdı bu kadar cok.dün karnım agrıdı bır ara suan bırsey yok belırtı. sizin?
Canım merhaba, ben de geçtiğimiz ay ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden bir kaç gün sonradan ta regl olduğum güne kadar göğüs uçlarım çok acıdı, kasıklarıma ara ara ağrı girdi ama gebelik yoktu. Belirtilere hiç bakma. Ben iğnenin 17. günü regl oldum. 15-16'sında test ya da kanda gebeliğe baktır. Öncesinde olabilecek her şey sadece kafanı karıştırıp seni mutsuz eder. Sabırla bekle, Allahım gönlüne göre versin. Tez vakitte kavuş bebeğine inşallah.Kizlar 16 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 17-19 subat ilişki oldu şuan göğüs uçlarım çok acıyor ayrıca ani hareket edince sağ kasığımda batma oluyor gebelik oluşmuş olabilir mi bu şekilde belirti yaşayan varsa cevap yazabilir mi acaba
Erken gebelık testı yaptım negatıffBenimde akıntım arttı ama şuan normale döndü ilk hafta daha çoktu batmalarim şuan çok ani harekette batma oluyor göğüs uclarım hassas başka belirti yok
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinCanım merhaba, ben de geçtiğimiz ay ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden bir kaç gün sonradan ta regl olduğum güne kadar göğüs uçlarım çok acıdı, kasıklarıma ara ara ağrı girdi ama gebelik yoktu. Belirtilere hiç bakma. Ben iğnenin 17. günü regl oldum. 15-16'sında test ya da kanda gebeliğe baktır. Öncesinde olabilecek her şey sadece kafanı karıştırıp seni mutsuz eder. Sabırla bekle, Allahım gönlüne göre versin. Tez vakitte kavuş bebeğine inşallah.
Adet tarihini beklemelisin bence bende adetini bekliyorum merak ediyorum ama hayal kırıklığına uğramamak için test yapmıyorumErken gebelık testı yaptım negatıffyarın 14.gün olacak sızce nasıl bir yol izlemelıyım
Kizlar bende bugün yaptım iğne günü dahil 13 gün testim 2 Side çıktı silik birde kan da 58 beta çıktı canm pozitif ama iğne etkisi değildir inşallahAyy bende erken test aldım negatif??
Yarın gene baktır sağlık ocagindan yükselirse değildir ignenin etkisi..Kizlar bende bugün yaptım iğne günü dahil 13 gün testim 2 Side çıktı silik birde kan da 58 beta çıktı canm pozitif ama iğne etkisi değildir inşallah
Yarın gene baktır sağlık ocagindan yükselirse değildir ignenin etkis
Aynen baktiricam canım birde iğne etkisi olsa bile geçmesi lazımdı aşırı düşük çıkardı diye düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız yaYarın gene baktır sağlık ocagindan yükselirse değildir ignenin etkisi..
Baktırınca haber et canımmm kaçıncı günün? Bende 10.gün yaptım sılık cızgıydıAy
Aynen baktiricam canım birde iğne etkisi olsa bile geçmesi lazımdı aşırı düşük çıkardı diye düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız ya
Canım ama doktorum bana mart 4dedi bende o tarihte yaptırıcam ıgnenın etkısı 14 ıla 16gün sürermiş? Senın doktorun acıklama yaptımı yaptıysa ne dedı? Mesela adet tarıhım normalde 10mart falan olması gerekAdet tarihini beklemelisin bence bende adetini bekliyorum merak ediyorum ama hayal kırıklığına uğramamak için test yapmıyorum
Yok canm geçmiştir etkisi dedi acildeki doktor bile 7 gün sonra etkisi geçer dedi iğne o kadar sürmez dediCanım ama doktorum bana mart 4dedi bende o tarihte yaptırıcam ıgnenın etkısı 14 ıla 16gün sürermiş? Senın doktorun acıklama yaptımı yaptıysa ne dedı? Mesela adet tarıhım normalde 10mart falan olması gerek
13 gün cnm bak eklimBaktırınca haber et canımmm kaçıncı günün? Bende 10.gün yaptım sılık cızgıydı
Ayyy inşallahhh gebelık çizgisidir ooo cok mutlu oldumm yaaa. Ben yaptım bende tek cizgi cıktı13 gün cnm bak eklim
Senin kaçıncı günün canm ben kan verdim çıktı ama değerim yükselecek mi bakacam yarınAyyy inşallahhh gebelık çizgisidir ooo cok mutlu oldumm yaaa. Ben yaptım bende tek cizgi cıktı
İnşallah tekrar çıkar kuzum güzel haberler alırız inşallahAyyy inşallahhh gebelık çizgisidir ooo cok mutlu oldumm yaaa. Ben yaptım bende tek cizgi cıktı
Selam kızlar, size geçtiğimiz tedavimle alakalı test/kan testi detayını ileteyim. Fikir olsun. Klomen+yumurta geliştirici iğne vuruldum. 1 yumurtam oluştu. 7 Şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 17 şubatta (iğnenin 10. günü) aile hekimim kan da beta hcg baktı. 3,20 çıktı. 19 şubatta baktık 0,20 çıktı. Kaset testler 14-15. günlerde de negatifti. İğne etkisi 7 günden fazla sürüyor. Benim 11-12. güne kadar iğnedeki beta hcg çıkmaya devam etmişti. Fikir olsun. 14.-15. hatta 16. günler en doğru zaman test yapmak için. (Geç döllenme varsa daha ileri ki tarihlerde testlerde çıkar.)Canım ama doktorum bana mart 4dedi bende o tarihte yaptırıcam ıgnenın etkısı 14 ıla 16gün sürermiş? Senın doktorun acıklama yaptımı yaptıysa ne dedı? Mesela adet tarıhım normalde 10mart falan olması gerek
Yaaa cok guzel moral verdınız ciddenn şuan. Bizde cok kararsız kaldık erken gebelık aldım cokmadıSelam kızlar, size geçtiğimiz tedavimle alakalı test/kan testi detayını ileteyim. Fikir olsun. Klomen+yumurta geliştirici iğne vuruldum. 1 yumurtam oluştu. 7 Şubatta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. 17 şubatta (iğnenin 10. günü) aile hekimim kan da beta hcg baktı. 3,20 çıktı. 19 şubatta baktık 0,20 çıktı. Kaset testler 14-15. günlerde de negatifti. İğne etkisi 7 günden fazla sürüyor. Benim 11-12. güne kadar iğnedeki beta hcg çıkmaya devam etmişti. Fikir olsun. 14.-15. hatta 16. günler en doğru zaman test yapmak için. (Geç döllenme varsa daha ileri ki tarihlerde testlerde çıkar.)
İyi haberlerını beklıyorum canımmmSenin kaçıncı günün canm ben kan verdim çıktı ama değerim yükselecek mi bakacam yarın