Catlatma ignesi 10.gun test negatif.

Ben iğneyi vurduktan 2 gün sonra hastaneye gittim afedersin kusma ve ishalden midemi üşütmüştüm galiba, öncesinde gebelik testi yaptılar.
Ve değerim 107 çıktı. Ama iğnedenmişmiş. Ne iğneymiş arkadaş, 2.gününde 4 haftalık gebe gibi değerim yüksek çıktı :halay: Şaka bir yana, değerimin bu kadar yüksek çıkması normal mi ? Ovitrelle iğne bu kadar yüksek olmuyor demişsiniz oraya kafam takıldı.
İğnenin 2. günü benim gece baş ağrısı, mide bulantısı, kusma vardı. Ölüyorum sanmıştım. Afedersiniz çıkarınca rahatladım.
0,91 gebelik yok demek (5'in altındaki değerler negatiftir.)
91 ise gebelik var gibi. 5'in üzeri gebelik kabul edilip, sık sık takip edilir.

İğnenin 2. günü benim gece baş ağrısı, mide bulantısı, kusma vardı. Ölüyorum sanmıştım. Afedersiniz çıkarınca rahatladım.
0,91 gebelik yok demek (5'in altındaki değerler negatiftir.)
91 ise gebelik var gibi. 5'in üzeri gebelik kabul edilip, sık sık takip edilir.
Ya tamam orası ok değerleri biliyorum da, bu iğne ne zaman etki ediyor ne kadar yükseltiyor. Benimkinin 107 çıkması ihtimalleri çoğaltıyormu acaba ? 2 hafta önce regl olup, sonrasında 4 haftalık hamiş çıkmam gerçi anormal zaten. Nasip işte herşey ümitlendiriyor :KK33:

Doktora gıtmedım baska bır özel hastanede yaptırdık eşim bekleyemedıl:)) 091yazıyordu sonucta canım sanırım değilim
Allahım hepimizi kavuşturacaktır güzel haberlere. Rahat olun. Ben de ilk ay çok gergin ve sabırsızdım, yumurtam dahi gelişmedi. 2. Ay gelişti ama gebelik oluşmadı. Bu ay HSG çekilecek. Bir kaç gün sonra. Sonra bakalım yeni tedavi ne olacak, tüplerin durumuna göre. Gebelik olsun, olmasın tedavi süresince kendinizi hep pozitif tutun. Moralin, olaylara, sonuçlara pozitif bakmanın ve pes etmemenin faydası olacak. Biz kendimizi hep yüksek tutmalıyız.

Ya tamam orası ok değerleri biliyorum da, bu iğne ne zaman etki ediyor ne kadar yükseltiyor. Benimkinin 107 çıkması ihtimalleri çoğaltıyormu acaba ? 2 hafta önce regl olup, sonrasında 4 haftalık hamiş çıkmam gerçi anormal zaten. Nasip işte herşey ümitlendiriyor :KK33:
Yaaa ben sizi karıştırdım kızlar. Özür diliyorum. :)
Bir yandan aöf canlı dersim başlayacak şimdi, kulağım orda:)
Bir yandan size bakayım dedim.
Dilerim her şey güzel olur, herkes ve kendim için bu şekilde dua ediyorum.
İğnenin etkisi 14. günden sonra bitmiş olur, 15-16. günlerde eğer 10'un üzerinde değer varsa kuvvetle muhtemel gebelik vardır. Allahım sen hepimizin yardımcısı ol.

Allahım hepimizi kavuşturacaktır güzel haberlere. Rahat olun. Ben de ilk ay çok gergin ve sabırsızdım, yumurtam dahi gelişmedi. 2. Ay gelişti ama gebelik oluşmadı. Bu ay HSG çekilecek. Bir kaç gün sonra. Sonra bakalım yeni tedavi ne olacak, tüplerin durumuna göre. Gebelik olsun, olmasın tedavi süresince kendinizi hep pozitif tutun. Moralin, olaylara, sonuçlara pozitif bakmanın ve pes etmemenin faydası olacak. Biz kendimizi hep yüksek tutmalıyız.
Ben hsg yi ılk gıttıgım ay cektırdım. Herseyımı ılk ay yaptık. Suan catlama iğnesi oldum bugun 14.günüm.. bırdaha gıderım herhalde tekrar ıgne olmak ıcın. Şu sıralar cevremde hamılelık haberlerı alıyorum sanırım onlarda etkılıyor beni

Ben hsg yi ılk gıttıgım ay cektırdım. Herseyımı ılk ay yaptık. Suan catlama iğnesi oldum bugun 14.günüm.. bırdaha gıderım herhalde tekrar ıgne olmak ıcın. Şu sıralar cevremde hamılelık haberlerı alıyorum sanırım onlarda etkılıyor beni
Ben de sürekli alıyorum canım, 6. yıl olacak evliliğimin. 3 yıldır istiyoruz olmuyor. Nasip. İçime kapandım, yarım kalan işlerimi tamamlıyorum. Zaman geçirip bu süreci keyifli kılmaya çalışıyorum. Yoksa çok daha zor olacak. Napalım. Bizlerin de böyle olacağı varmış. Nasip diyorum. Dua ediyorum, elimden geleni yapıyorum. Dahası Allah'ın takdiri.

Kizlar 16 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 17-19 subat ilişki oldu şuan göğüs uçlarım çok acıyor ayrıca ani hareket edince sağ kasığımda batma oluyor gebelik oluşmuş olabilir mi bu şekilde belirti yaşayan varsa cevap yazabilir mi acaba
İğnenin etkisi canım onlar 15. Gün test yap

Verdim canım 6 haftalık olduk bugün
Kaçıncı gün öğrenmiştin cnm iğnenin ben 14. Günüm bugün dünde 13. Gün kan verdim test yaptım çıktı 58 beta bugün de 85 çıktı beta değerim yükseldi gebesiniz dedi 🥰 iğne etksii değildir bnce birde sadece sag kasigim sağ ayağım dizim agrio ve gazım var ara sıra cnm sağ kasigim kramp çok girip ağrı oluo

Erken gebelık testı yaptım negatıff🥺 yarın 14.gün olacak sızce nasıl bir yol izlemelıyım
Merhabalar ben de 15.günde negatif gördüm iki gün sonra regl oldum. Doktorumu aradım bu sabah yarın muayeneye gideceğim kist oluştu mu diye bakacak yine klomen kullanıcam

merhabalar ; çatlatma iğnesi vuruldum 18 subatta 6 gun sonrada alttan 10 gun boyunca fitil kullanıcam 5. gunumdeyim fitilin .. igneninde 12.günü akıntım cok fazla rahimde hafıf sancılar oluyor bırde asırı halsızlık 16-17 saat uyuyorum kalkasım yok hiç ... ara arada karında kramplar ama aynı adet sancısı gıbı ben 3-4 ayda bır adet oluyorum .. nasıl anlıycam bılmıyorum garıp duygular ıcındeyım ara ara asırı üsüyorum ara ara yanıyorum umutlanmakta ıstemıyorum .. deneyımlerınızden yararlanmak ıstedım ne olabılır ? testı ne zaman yaptırmalıyım

Bugund baktırdım 58 den 85 e. Çıktı değerim cnm hemde 15 saat olmadan sabah erkenden verdim testi bugün 14. Gün cnm adet 3 gün kaldı daha da yükselir ins hayırlısıyla
Yükselecektir allahın izniyle. Olmasa silik bile cıkmazdı yükselmezdi değerin. Kendini yormamaya çalış ağır iş yapma tutunsun inşallah 😍

Yükselecektir allahın izniyle. Olmasa silik bile cıkmazdı yükselmezdi değerin. Kendini yormamaya çalış ağır iş yapma tutunsun inşallah 😍
Yatıyorum canm ful time kız kardeşim geldi temizliğini yaptı 🥰bnde dinleniyorum hayırlısıyla rabbim sanada herkese nasıp etsin inşallah

Benimde 7. günüm iğneden sonra, dayanamayıp gebelik testi mi yapsam. Yada ovulasyon testi mi yapsam. Testlerin hepsini aldım stok yaptım. Ama hiç kullanmadım 15.günü bekliyorum. Ne çıkar acaba testlerde yapiyim mi sizce yada hangisini yapiyim :KK33: :KK33: :KK33:

Benimde 7. günüm iğneden sonra, dayanamayıp gebelik testi mi yapsam. Yada ovulasyon testi mi yapsam. Testlerin hepsini aldım stok yaptım. Ama hiç kullanmadım 15.günü bekliyorum. Ne çıkar acaba testlerde yapiyim mi sizce yada hangisini yapiyim :KK33: :KK33: :KK33:
Daha çok erken iğnenin etkisi vardır kuzum 5 gün bekle derim ben

X