Bende klomen çatlatma iğnesi oldum bazı belirtiler var iğneden kaynaklı ozaman heveslenmeyim. İnş rızanıza
Merhaba, ben de ilk defa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum. İğnenin belirtileri kaç gün sürüyor? Ne zamana kadar sürerse bu kasık batmaları şüphelenmeliyiz acaba?Amin insallah, siz de hayirlisiyla pozitif gorursunuz insallah12.gun ve 14.gun test yapmaniz en dogrusu olacaktir, belirtileriniz de igneden kaynakli olabilir dediginiz gibi cok heveslenince hayal kirikligina ugrayabiliyor insan maalesef.
Benim daha iğnenin 4.günü çalışmalara devam zaten. Benim kasıklarımda batma dolgunluk, sırt ağrısı Bi de sol göğsüme ara ara böyle sızlanma giriyor. Adetime yakın olurdu zaten ama şu an çok erken. Bi de yine adetime yakın sivilce çıkardı ama şimdi çenemde kocaman sivilce var.Benim 7.günüm iğnenin etkileri hala devam ediyor eğer hamiş değilsem , 7 gün daha bekleyeceğim. Sizin belirtiler neler?
Hadi inşallah tutar :)Benim daha iğnenin 4.günü çalışmalara devam zaten. Benim kasıklarımda batma dolgunluk, sırt ağrısı Bi de sol göğsüme ara ara böyle sızlanma giriyor. Adetime yakın olurdu zaten ama şu an çok erken. Bi de yine adetime yakın sivilce çıkardı ama şimdi çenemde kocaman sivilce var.
İnşallah hepimizinkiHadi inşallah tutar :)
Kasık bel ağrısı ara ara kasıkta batma. Karnımın içi şiş çoğu zaman. Ve bende hormon çok yükselmesine bağlı maya fazlalaştı bu da vajinal kaşıntıya sebep olduİnşallah hepimizinkisenin belirtilerin neler şu an?
Tek çizgiydi bugünde dün geceden beri kasıklarıma ağrı saplandı ara ara yokluyor adet olucam sanki 3 gün var ama olmak istemiyorumsilik cçzgidemi çıkmadı sizde sadece tek çizgimi
benımde gectı gunu gelen gıden yok test de tek çizgiTek çizgiydi bugünde dün geceden beri kasıklarıma ağrı saplandı ara ara yokluyor adet olucam sanki 3 gün var ama olmak istemiyorum
Bana bildirim vermiyor bu kadınlar kulübü yeni görüyorum mesajını. Ee belirtilerin hamilelik belirtisi gibi inşallah öyledir. Benim bugün kasık ağrım yok denecek kadar az. Benim olmadı sanırım hiç umudum yıkKasık bel ağrısı ara ara kasıkta batma. Karnımın içi şiş çoğu zaman. Ve bende hormon çok yükselmesine bağlı maya fazlalaştı bu da vajinal kaşıntıya sebep oldu
Kaçıncı gün sizin?benımde gectı gunu gelen gıden yok test de tek çizgi
Merhaba, ben de 34 yaşımdan gün aldım. Hiç hamile kalamadım. 2. Tedavim. Bende 7 şubatta iğne oldum. Bugün 11. Günüm. Test yapmadım, yapmayı düşünmedim hiç, korkuyorum. 3-4 gün daha bekleyeceğim. Üzülmeyin. Hakkımızda hayırlısı olsun. Her şey allahtan, yeni aya yeni tedaviye hazırlayın kendinizi. Ne yapalım, bazı insanlar hemen kalıyor, bazılarımız aylarca, senelerce uğraşıyor. Allah büyüktür, duam isteyen herkesle.benımde 11. gün iğne olalı bugun yaşınız kaç acaba benım 36
İğnenin etkisi 14 gün sürüyormuş belirtisizlik de olabiliyormuş, belirti olmaması gebeliğin olmayışı anlamına gelmez ki inşallah hamileyizdir. Ah sorma çok zor elma sirkesi travazol iyi geldi yakınımdaki tüm hamilelik geçirenlerde oluşmuş vajinal mantar, hormon artışı sebep olabiliyormuş. Ben 2 yıllık evliyim yaşım 28. daha bir 8ay oldu denemeler sizin ne kadar özel olmazsaBana bildirim vermiyor bu kadınlar kulübü yeni görüyorum mesajını. Ee belirtilerin hamilelik belirtisi gibi inşallah öyledir. Benim bugün kasık ağrım yok denecek kadar az. Benim olmadı sanırım hiç umudum yıkhadi ya kaşıntı zor oluyordur.
İnşallah bekleyip göreceğiz beklemek çok zor 10.gün test yapmaya başlayayım diyorumİğnenin etkisi 14 gün sürüyormuş belirtisizlik de olabiliyormuş, belirti olmaması gebeliğin olmayışı anlamına gelmez ki inşallah hamileyizdir. Ah sorma çok zor elma sirkesi travazol iyi geldi yakınımdaki tüm hamilelik geçirenlerde oluşmuş vajinal mantar, hormon artışı sebep olabiliyormuş. Ben 2 yıllık evliyim yaşım 28. daha bir 8ay oldu denemeler sizin ne kadar özel olmazsa
Canm merhaba geçmiş olsun klomeni adet donemınde mı kullandınCanim gectigimiz agustos ayinda hamile kaldim aslinda 11 ay denemenin sonunda ama bos gebelik sebebiyle kurtaj oldum eylulde. Sonrada adet duzenim bozuldu, ovulasyon testi deneyecektim ama doktor kontrolune gidince klomen ve catlatma ignesi denesek olur mu dedim doktorumda kabul etti, bu sekilde basladim surece.
Merhaba klomeni adetliyken mı kullandın canmBende klomen çatlatma iğnesi oldum bazı belirtiler var iğneden kaynaklı ozaman heveslenmeyim. İnş rızanıza kavuşursunuz
İnşallah rabbim nasip eder hepimize. Güzel haberleri alırsınız inşallahİnşallah bekleyip göreceğiz beklemek çok zor 10.gün test yapmaya başlayayım diyorumbenim Bi tane 5 yaşında kızım var. 2. için de yaklaşık 9 aydır uğraşıyoruz. Temmuz ayında bi kimyasal gebelik geçirdim. 33 yaşındayım ben yaş geçiyor. Kızımla da arası fazla açılsın istemiyorum ama olmuyor.
Adetin beşinci günü kullanmaya başladım günde 2 tane içtim. İlaç bitiminden 4gün sonra otriville iğne yapıldı bana.Merhaba klomeni adetliyken mı kullandın canm
İnşallah Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmadın. Sizin yumurtlama akıntınız geldi mi? Bu yumurta akı gibi olan?İnşallah rabbim nasip eder hepimize. Güzel haberleri alırsınız inşallah
Anladım canm ben adetliyken başladım da bi sormak istedımAdetin beşinci günü kullanmaya başladım günde 2 tane içtim. İlaç bitiminden 4gün sonra otriville iğne yapıldı bana.