- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
Senin testte cikmasi lazim artik kuzumyumurtlamayı ne alıcaz şimdi canım 30u pikti 2 sinde ağrım oldu sonra silikleşmeye başladı.. bende ona göre yapıyım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin testte cikmasi lazim artik kuzumyumurtlamayı ne alıcaz şimdi canım 30u pikti 2 sinde ağrım oldu sonra silikleşmeye başladı.. bende ona göre yapıyım:)
hadi yaa ciddi misinn?? cumartesi yaparım diyordum..Senin testte cikmasi lazim artik kuzum
var daha senin canımyumurtlamayı ne alıcaz şimdi canım 30u pikti 2 sinde ağrım oldu sonra silikleşmeye başladı.. bende ona göre yapıyım:)
1 gün mü geçtiYok ya, yarin 1 olucak![]()
diyen benim kendine gelince 10 gün geçsin bize gelince daha var canım1 gün mü geçtibide bana sabırsız dediniz
![]()
yumdan sonra en az 10 gün geçecekmiş kuzumdiyen benim kendine gelince 10 gün geçsin bize gelince daha var canım![]()
![]()
silik çıkabilir kuzumTamam 10 gun gecti o zaman oyle degil mi neyse hadi 2si diyelim yarin 10.gun oluyor o zmn yarin sabah bi deniyim ben nasilsa test var:)
Tamam 10 gun gecti o zaman oyle degil mi neyse hadi 2si diyelim yarin 10.gun oluyor o zmn yarin sabah bi deniyim ben nasilsa test var:)
Sizi bu ovu. testlerı alt ust ettihahahhaa yok moral bozmak yok da
program 18i diyor ovu testi de ortada kuzum..
ama 20 günde 15 yaniii bi zahmet tutsunSizi bu ovu. testlerı alt ust etti![]()
Bak ben yapmadım ne zaman yumurtladım heeeç blmıyorum![]()
amiiinn canım aminnn... Allah dualarını kabul etsin:)Ben gebelik imzası eklicem
Evrene mesajım olsun bebeğim benımle olsun
Rabbımın yolunda ilerleyen Sağlıklı bir birey olsun
Hayırlı bır evlat olsun
Annesı gibi hayvanları sevsin merhametlı olsun
Babası gibi çalışkan olsun
Bu süreçte konustugum butun arkadaşlarımın en kısa sürede hamılelık haberlerını alayım .![]()
ama 20 günde 15 yaniii bi zahmet tutsun![]()
bende ilk defa bu ay denedim normalde biliyorum ne zaman çatlıcağını prgramı da kürtaj gebeliğimden bir ay önce kurmuştum... karıştı gitti hakkaten:)
Akintin varmi cnm yumurtlamadan sonramı basladi benim var ama cok cok az o yüzden umutlanamiyorumBen gebelik imzası eklicem
Evrene mesajım olsun bebeğim benımle olsun
Rabbımın yolunda ilerleyen Sağlıklı bir birey olsun
Hayırlı bır evlat olsun
Annesı gibi hayvanları sevsin merhametlı olsun
Babası gibi çalışkan olsun
Bu süreçte konustugum butun arkadaşlarımın en kısa sürede hamılelık haberlerını alayım .![]()
canım benım yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı .Akintin varmi cnm yumurtlamadan sonramı basladi benim var ama cok cok az o yüzden umutlanamiyorum
Anladim cnm ozaman umut var demektir:)))canım benım yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı .
Sadece bu pazar okadar çok akıntım oldukı altıma işedim sandım . Sadece 1 gun surdu . Sonra çok az az kulodumda sadece beyaz lekeler oldu . Şuanda öyle çok az
1 hafta1 gün mü geçtibide bana sabırsız dediniz
![]()