- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir bilgim yokne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora? doktorun var mı? nereye gideceksin?
Haftaya gitcem sağlık ocagına adetım şöyle 1 hafta geçsin öylene zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora? doktorun var mı? nereye gideceksin?
valla en iyisini yapmışsın olup olmayacağı da belli değill benim şimdiki aklım olaydı evlendim evlendim yapardımHiçbir bilgim yok
Kan testıını sağlık ocagına verıırm . Onun için aile hekımıne çıkmam gerekırmı ? Yoksa direk ebelerın yanına mı gideyim.
Kesin hamıle çıkarsamda medıcalpark a giderim buyuk ıhtımalle. Hiç doktor falan blmıyorum ki biliyosun bu ay karar verdım ve inşallah hamıle kaldı![]()
Etiketle benı tamm mıtamam o zaman cumartesi yapıcam öyle düşünüyorum bekle beni![]()
valla sağlık ocağına gidince seni yönlendirirler sanırım.. hadi inşallahh şimdi değerini bekliyoruzz :)Hiçbir bilgim yok
Kan testıını sağlık ocagına verıırm . Onun için aile hekımıne çıkmam gerekırmı ? Yoksa direk ebelerın yanına mı gideyim.
Kesin hamıle çıkarsamda medıcalpark a giderim buyuk ıhtımalle. Hiç doktor falan blmıyorum ki biliyosun bu ay karar verdım ve inşallah hamıle kaldı![]()
en güzeli sonra düşük çıkıyor bir de ona canın sıkılıyor.. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etmiştir inşallah.Haftaya gitcem sağlık ocagına adetım şöyle 1 hafta geçsin öyle
Dur daha ne testler yapcamvalla sağlık ocağına gidince seni yönlendirirler sanırım.. hadi inşallahh şimdi değerini bekliyoruzz :)
Amin canım benım iğne fobim var . Ne kadar az iğnelenirsem okdr iyien güzeli sonra düşük çıkıyor bir de ona canın sıkılıyor.. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etmiştir inşallah.
Yok benim de umudum yok zugurt tesellisi diyorlar ondan benimki:))kızlar ne güzel umudunuz var,belirtileriniz var en azından bu bile bi ilerleme. Valla ne belirtim var ne umudum. Bu aya kadar her anı değerlendirdik olmadı,bu ay da zamansızlıktan hiç verimli olmadı.
inşallah kuzum kan testi ne zaman vericen vver de sevinek yya umut ol bizeşşşşşş hoff mofff yyookkk ..
Kaderdaş olucazz bizzz . Bebeklerimiz aynı anda alıcaaazzz kucagımızaaa ..
Olmazsa bile hayırlısı deyip suscaz canım .![]()
anaaa şuan benimde böyle elimde hayalet çıkıyo bende 4 gün kala yapim o zaman param kalmadı sjshsjsjsbzsjsk13 ekim bu ay benım bat .
bak sana testlerımı atıyorum .
Şu görmediğin![]()
4 gun varken
Eki Görüntüle 2196601
Buda 3 gun kala . Silik çizgisini yediğim
Eki Görüntüle 2196602
haftaya vercem canım yainşallah kuzum kan testi ne zaman vericen vver de sevinek yya umut ol bize
korkuyosan ttestlerden devam et. ov testin var mı varsa denesene bi onunla dahaftaya vercem canım ya
Hem artcakmı stresı hem sürekli iğneyı kaldıramam ben
İğneyi gördüğüm an bayılıorum falan aman Allahım![]()
Ne kadar geç gitsem iyi .
Test yapcam bakalım Bata kadar ne kdr koyulaşcak .![]()