Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne zaman gitmeyi düşünüyorsun doktora? doktorun var mı? nereye gideceksin?
Hiçbir bilgim yok :olamaz:

Kan testıını sağlık ocagına verıırm . Onun için aile hekımıne çıkmam gerekırmı ? Yoksa direk ebelerın yanına mı gideyim.

Kesin hamıle çıkarsamda medıcalpark a giderim buyuk ıhtımalle. Hiç doktor falan blmıyorum ki biliyosun bu ay karar verdım ve inşallah hamıle kaldı :KK53:

Kan testıını sağlık ocagına verıırm . Onun için aile hekımıne çıkmam gerekırmı ? Yoksa direk ebelerın yanına mı gideyim.

Kesin hamıle çıkarsamda medıcalpark a giderim buyuk ıhtımalle. Hiç doktor falan blmıyorum ki biliyosun bu ay karar verdım ve inşallah hamıle kaldı :KK53:
valla en iyisini yapmışsın olup olmayacağı da belli değill benim şimdiki aklım olaydı evlendim evlendim yapardım :D 23ümde evlendim 30umda kızımı aldım kucağıma ..

valla sağlık ocağına gidince seni yönlendirirler sanırım.. hadi inşallahh şimdi değerini bekliyoruzz :)

• Beğen
Reactions: H E
valla sağlık ocağına gidince seni yönlendirirler sanırım.. hadi inşallahh şimdi değerini bekliyoruzz :)
Dur daha ne testler yapcam :D

Şu tuzla sidiği karıştırıyolar onu yapsam mı :D :D

en güzeli sonra düşük çıkıyor bir de ona canın sıkılıyor.. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etmiştir inşallah.
Amin canım benım iğne fobim var . Ne kadar az iğnelenirsem okdr iyi :olamaz:

kızlar ne güzel umudunuz var,belirtileriniz var en azından bu bile bi ilerleme. Valla ne belirtim var ne umudum. Bu aya kadar her anı değerlendirdik olmadı,bu ay da zamansızlıktan hiç verimli olmadı.

Bi arkadasim vardi burda iki iliskiyle ikiz bebekleri oldu 15 16 haftasindalar.. ondan sebep tek iliskiyle de olabilir hic olmadiysa onu bilemicem tabi :D

şşşşşş hoff mofff yyookkk ..
Kaderdaş olucazz bizzz . Bebeklerimiz aynı anda alıcaaazzz kucagımızaaa ..
Olmazsa bile hayırlısı deyip suscaz canım . :dua:
inşallah kuzum kan testi ne zaman vericen vver de sevinek yya umut ol bize

inşallah kuzum kan testi ne zaman vericen vver de sevinek yya umut ol bize
haftaya vercem canım ya :olamaz:
Hem artcakmı stresı hem sürekli iğneyı kaldıramam ben :olamaz:
İğneyi gördüğüm an bayılıorum falan aman Allahım o_O
Ne kadar geç gitsem iyi .
Test yapcam bakalım Bata kadar ne kdr koyulaşcak . :ruh::ruh::ruh:

haftaya vercem canım ya :olamaz:
Hem artcakmı stresı hem sürekli iğneyı kaldıramam ben :olamaz:
İğneyi gördüğüm an bayılıorum falan aman Allahım o_O
Ne kadar geç gitsem iyi .